Assassin & Barbarian Build ?
Moderátor:Dark_Deamon
Ahoj, potřebuji poradit:
Začal jsem znovu hrát Diablo2:LOD -1.13c- tentokrát tedy SinglePlayer a zatím hraji pouze SC... chtěl bych si založit 7různých charakterů a abych zaručil, že je budu hrát průběžně všechny, chci každou na jiné runy/oblasti.
Zatím mám:
Sorceress -Meph
Druid HuTor - Chaos Sanctuary
Amazon Java - Cow Level
Necromancer Bone - Pindleskin
Paladin Zeal - Uber levels
Zbývají mi tedy Assa a Barb a fakt netuším na co je jet a když už mě build napadne a osloví netuším na jakou lokaci je využit/jakou funkci by v mém repertoáru měli plnit.
Sice už uber killera mám, ale zvažoval jsem, že bych i jednoho z nich použil jako druhého, ale nevím jestli je někdo z nich schopen si dát solo Uber Tristram - max mě napadl Barb s WolfHowl- teda jestli vůbec někdy dropnu
Kdyby měl někdo nápad byl bych mu zavázán za jeho sdílení.
Děkuji všem předem za snahu, či alespoň za přečtení
Začal jsem znovu hrát Diablo2:LOD -1.13c- tentokrát tedy SinglePlayer a zatím hraji pouze SC... chtěl bych si založit 7různých charakterů a abych zaručil, že je budu hrát průběžně všechny, chci každou na jiné runy/oblasti.
Zatím mám:
Sorceress -Meph
Druid HuTor - Chaos Sanctuary
Amazon Java - Cow Level
Necromancer Bone - Pindleskin
Paladin Zeal - Uber levels
Zbývají mi tedy Assa a Barb a fakt netuším na co je jet a když už mě build napadne a osloví netuším na jakou lokaci je využit/jakou funkci by v mém repertoáru měli plnit.
Sice už uber killera mám, ale zvažoval jsem, že bych i jednoho z nich použil jako druhého, ale nevím jestli je někdo z nich schopen si dát solo Uber Tristram - max mě napadl Barb s WolfHowl- teda jestli vůbec někdy dropnu
Kdyby měl někdo nápad byl bych mu zavázán za jeho sdílení.
Děkuji všem předem za snahu, či alespoň za přečtení
Re: Assassin & Barbarian Build ?
Ahoj,
Barbar berserker - pit runy,
Assassinka - LK pro runy (netřeba hlídat klíče) - build na SC je asi jedno který, ale bral bych třeba kicku, protože v LK je snad vše imunní na blesk, takže trapku bych nebral, ikdyz to samozřejmě jde taky.
Barbar berserker - pit runy,
Assassinka - LK pro runy (netřeba hlídat klíče) - build na SC je asi jedno který, ale bral bych třeba kicku, protože v LK je snad vše imunní na blesk, takže trapku bych nebral, ikdyz to samozřejmě jde taky.
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Čest celkem mi přijde že zatím to máš poskládaný celkem divoce ale pokud to chceš běhat na players 1 tak je to asi jedno.....assa light traps i bez infi se dají běhat v klídku Ancient tunells. Barbíka hod do templů v Kurastu.
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Ola,
chybí ti tam Baal a Mausoleum, s trapkou se dá dobře běhat Pindl, což necra poslat jinam?
Jaký build jedeš na Uber tristam? Přemýšlel jsem o frenzy barbarovi, je to legit?
chybí ti tam Baal a Mausoleum, s trapkou se dá dobře běhat Pindl, což necra poslat jinam?
Jaký build jedeš na Uber tristam? Přemýšlel jsem o frenzy barbarovi, je to legit?
- dawemorraless
- Na-Krul
Jinak na Mefa bych se vyprdnul max na základní gear pro sorcku a se sorckou běhat tunely mauzoleum maggot pokud tedy je fire bo cold
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Sajs:
Jedu na ubery klasického zealota. Tady na webu doporučují přímo freeze zealot, ale ten mi nesedí.
Kde kdo na solo ubery doporučuje smitera, ale ten mě taky nebaví- jsem strašně vybíravej
A ačkoli zatím na něm nemám žádný žůžo equip, tak Diablo klona dám a zrovna tak uber Izuala, Duriela a Lilith
Abych byl přesnější ohledně mého současného gearu:
Helm: guillaume's face
Armor: fortitude(Nejdražší z celého gearu)
Weapon: LightSaber - kdybych ho nedropl na mephovi asi by stačil i oath
Shield: gerke's sanctuary - vím nic extra, ale aspoň ten blok když teď není nic lepšího+all resist
Ruce: dracul's grasp - bez nich to fakt nejde
Boty: Goblin toe - mají CB dost slušný a bohužel zatím nemám GoreRidery
Ringy: RavenFrost & cathan's seal
Pásek: String of Ears - podle mě i lepší/efektivnější než verdungo
Amulet: Mahim-Oak -aspoň nějaké resisty a válí se všude
+nějaké ty charmy s poison dmg
Frenzy barb je super, taky jsem o něm uvažoval, jen z mé zkušenosti většinově potřebuje barb dobrý gear, který je na něj dosti drahý a momentálně jsem tedy volil "OP" možnost tedy paladina
Ale myslím, že ve výsledku bude mnohem lepší, když bude mít gear a hlavně si myslím, že i zábavnější.
Jinak všem děkuji za rady
Obter!vr: rozhodně díky za toho barba, berserker je dobrej, navíc z barbů ani ne tak náročnej na vybavení a rovnou zfouknu i první postavu z mých dalších plánovaných sedmi s fullelite setem
Sajs: s tou trapkou mě to ani nenapadlo vlastně na pindleskina, napadla mě jen tiger+dragontail což se ukázalo trošku nedomyšlené, protože všichni tam mají charge a assa je trošku náchylná na rány
Asi je i pravda, že nekr by šel jinam, jen mě vždy fascinoval bonemancer hlavně kvůli své strategii, že se neschovává za skelety, ale hráč sám musí trošku používat taktiku a držet si nepřátele za bone wallkou a pindle mě napadl, protože nikdy není magicimmune
dawemorraless: K té sorceress, přeci jen meph má dobrou šanci na arachnida a hlavně za sorc jsem strašný noob ačkoli to už nějakou tu chvíli hraju a nikdy ji nedostanu dál jak Meph Hell... ne že by to nešlo jen se u ní vždy upnu na MF a je mi líto zahazovat skoro 500MF ačkoli jsem pak v pytli s resisty
Jinak proč myslíš, že to mám rozehrané divoce? Jen by mě to zajímalo, protože např. HuTor mi vždy přišel jako nejlepší volba na Diabla, Java to snad už jen Trapka a CE necro ji dokážou dohnat na Cowách, Sorc ačkoli to za ní neumím vždy hned po HuTorovi kdy ho mám konečně jako Championa, rozjedu sorcu kvůli shánění itemů a ten bone... no prostě mě vždy fascinoval
A ten zeal je takový... ne tolik náročný výbavou uber killer. -Tedy alespoň takhle jsem to vnímal při zakládání postav, ale u HuTora Sorcy a javy nemám takový problém ani s p8
Jedu na ubery klasického zealota. Tady na webu doporučují přímo freeze zealot, ale ten mi nesedí.
Kde kdo na solo ubery doporučuje smitera, ale ten mě taky nebaví- jsem strašně vybíravej
A ačkoli zatím na něm nemám žádný žůžo equip, tak Diablo klona dám a zrovna tak uber Izuala, Duriela a Lilith
Abych byl přesnější ohledně mého současného gearu:
Helm: guillaume's face
Armor: fortitude(Nejdražší z celého gearu)
Weapon: LightSaber - kdybych ho nedropl na mephovi asi by stačil i oath
Shield: gerke's sanctuary - vím nic extra, ale aspoň ten blok když teď není nic lepšího+all resist
Ruce: dracul's grasp - bez nich to fakt nejde
Boty: Goblin toe - mají CB dost slušný a bohužel zatím nemám GoreRidery
Ringy: RavenFrost & cathan's seal
Pásek: String of Ears - podle mě i lepší/efektivnější než verdungo
Amulet: Mahim-Oak -aspoň nějaké resisty a válí se všude
+nějaké ty charmy s poison dmg
Frenzy barb je super, taky jsem o něm uvažoval, jen z mé zkušenosti většinově potřebuje barb dobrý gear, který je na něj dosti drahý a momentálně jsem tedy volil "OP" možnost tedy paladina
Ale myslím, že ve výsledku bude mnohem lepší, když bude mít gear a hlavně si myslím, že i zábavnější.
Jinak všem děkuji za rady
Obter!vr: rozhodně díky za toho barba, berserker je dobrej, navíc z barbů ani ne tak náročnej na vybavení a rovnou zfouknu i první postavu z mých dalších plánovaných sedmi s fullelite setem
Sajs: s tou trapkou mě to ani nenapadlo vlastně na pindleskina, napadla mě jen tiger+dragontail což se ukázalo trošku nedomyšlené, protože všichni tam mají charge a assa je trošku náchylná na rány
Asi je i pravda, že nekr by šel jinam, jen mě vždy fascinoval bonemancer hlavně kvůli své strategii, že se neschovává za skelety, ale hráč sám musí trošku používat taktiku a držet si nepřátele za bone wallkou a pindle mě napadl, protože nikdy není magicimmune
dawemorraless: K té sorceress, přeci jen meph má dobrou šanci na arachnida a hlavně za sorc jsem strašný noob ačkoli to už nějakou tu chvíli hraju a nikdy ji nedostanu dál jak Meph Hell... ne že by to nešlo jen se u ní vždy upnu na MF a je mi líto zahazovat skoro 500MF ačkoli jsem pak v pytli s resisty
Jinak proč myslíš, že to mám rozehrané divoce? Jen by mě to zajímalo, protože např. HuTor mi vždy přišel jako nejlepší volba na Diabla, Java to snad už jen Trapka a CE necro ji dokážou dohnat na Cowách, Sorc ačkoli to za ní neumím vždy hned po HuTorovi kdy ho mám konečně jako Championa, rozjedu sorcu kvůli shánění itemů a ten bone... no prostě mě vždy fascinoval
A ten zeal je takový... ne tolik náročný výbavou uber killer. -Tedy alespoň takhle jsem to vnímal při zakládání postav, ale u HuTora Sorcy a javy nemám takový problém ani s p8
Mimochodem - není to tak, že chci všechny postavy ve vipermagi a spirit swordem, samozřejmě plánuji i lepší výbavu a časem i rozjet dražší postavy, takový můj cíl je Fire Ele Druid s perf RavenLore, které osázím fire facety ... Jednou
Jen tyhle první chci jakoby hratelné i s horším gearem abych nesklouzl k tomu, že budu moct hrát třeba jen jednu postavu, ale prostě ve chvíli kdy mě přepadne slabá chvilka a řeknu si "twl už mě to diablo nebaví" tak jen zapnu jinou postavu a jedu dál úplně "jinou" hru
Jen tyhle první chci jakoby hratelné i s horším gearem abych nesklouzl k tomu, že budu moct hrát třeba jen jednu postavu, ale prostě ve chvíli kdy mě přepadne slabá chvilka a řeknu si "twl už mě to diablo nebaví" tak jen zapnu jinou postavu a jedu dál úplně "jinou" hru
- dawemorraless
- Na-Krul
HuTor počítám že je wind. Na chaos je nejlepší telehammer a za mě java s infi na p8 taky lala než zameris tornádo java diabla do té doby sesvaci. Ale pokud tě to baví jak to hraješ hraj to tak dál osobně mám assu s infi a s tou běhám pit tunely temply v UK a na hrázi drifter cavern wsk a rof kde se snažím něco dropnout že superchest.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- dawemorraless
- Na-Krul
A btw soso mám s 588 MF na HC resy v cajku i bez torche a p7 tunely maggot wsk s ní běhám v klídku a to se s tím Mf dá určitě ještě pohnout aniž by mě to oslabilo.
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah