Druid

Herní postavy, NPC postavy, žoldáci.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Slw
Minion of Destruction
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Re: Druid

Příspěvek od Slw » 03.12.2010, 18:56 hod.

Chilloutman píše: 1. tornado dava physical damage - znamena to ze kletba amplify damage zvysi jeho damage o 100%?
Ano
Chilloutman píše: jake dalsi vlastnosti muzou ovlivnit silu physical kouzel?
decrepify
Chilloutman píše: 2. jak casto hituje hurican? zkracuje se frekvence s +fcr?
a) každých 20 framů což je asi 0,8 sec hit, b) ne

věsi s +% cold sk fungují na hurri (nightwing)
% ed dam nefunguje na tor :roll:
pokud má chatrná pamět neselhává úplně, tak tor má range 2 yardy. a někdě sem cosi četl i o timingu, ale za to nedám ruku do ohně :)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

Chilloutman
Quill Rat

Příspěvek od Chilloutman » 03.12.2010, 19:20 hod.

hmm tak koukam ze wind ma samy omezeni oproti jinym kouzlicim postavam/buildum ktery muzou vyuzit vetsi mnozstvi itemu, skoda stejne ho dojedu aspon na nightmare, jeste chci vyzkouset drujda s lukem, jenom nevim jak to udelam xD, asi Heart of Wolverine a summoni + luk? musim promyslet, kdyby ste meli nejaky napad na item/skill build podelte se .]

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 03.12.2010, 22:54 hod.

no omezení... zas dává nehoráznej dmg tornádem... má výhodu že kolem něj huricane spomaluje... merc + druhej tank medvěd na sebe nalíkají víc protivníků než ostatní caster chary co maj max merce... ty zatím spokojeně likviduješ potvory tornádem z dálky, což de samo.... navíc díky cyklonu umřeš jedině na hit z blízka většinou... Výhody má a velký...
"Do what you fear and the death of fear is certain."

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 20.05.2011, 07:55 hod.

Chtěl bych se jen pro ujištění zeptat:

Jedu teď pure rabies wolfa a předpokládám dobře, že Venom z Griefu mi tak trošku rabies zprasí?

Slw
Minion of Destruction

Příspěvek od Slw » 20.05.2011, 08:16 hod.

venom redukuje trvání poi dmg z itemů, nikoliv ze skillů. rabies bude fungovat imho normálně. chtělo by to ale oveřit 8-)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 20.05.2011, 08:21 hod.

Těžko říct, soudě podle toho, co jsem četla u tohoto buildu, tak by měl. Pak jsem pátrala dál a tady se píše zase něco jiného.
HC grál: 537/516 (-21)

Slayer
Wraith

Příspěvek od Slayer » 20.05.2011, 10:39 hod.

Zdravím, měl bych pár malých otázek ohledně shapeshiftera. Nejspíš se tu o tom někde už psalo ale nevím kde, a potřeboval bych to vědět co nejdříve.

1. Přidává nabitý skill feral rage u werewolfa bonus do damage a attacku i jiným skillům nebo pouze walk/run speed a life steal ?

2. Někde jsem četl že u werewolfa nebo u werebeara funguje IAS pouze ze zbraně, nebo něco v tom smyslu. Už nevím jak přesně to bylo, ale mohl by mi to někdo prosím osvětlit, z čeho se počítá IAS u werewolfa a werebeara.

Předem díky.

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 20.05.2011, 12:15 hod.

Tak co se týká ias: u wolfa jen ze zbraně, u beara ze všeho

Slayer
Wraith

Příspěvek od Slayer » 20.05.2011, 12:25 hod.

Aha, díky. Předpokládám že u toho feralu se do jiných skillů promítá pouze life steal a rychlost běhu. Co jsem se díval tak se tam doporučuje pouze jeden skillpoint ale nevím to jistě, je to tedy opravdu tak ?

damagedeath
Zhar the Mad

Příspěvek od damagedeath » 20.05.2011, 12:31 hod.

Ano...

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 20.05.2011, 12:40 hod.

Doporučuje, ale ke konci tam pár bodů dát můžeš, když už máš vše potřebné vymaxované (Lycantrophy, Werewolf, Fury, HoW/Oak). Protože mě třeba nenapadá, kde jinde by se daly ty body ještě využít. Snad ještě nějaká rostlinka.

Vorvy
The Butcher

Příspěvek od Vorvy » 20.05.2011, 13:14 hod.

ja jsem take pro rostlinky, treba takova carrion wine je vyborna (viz build Hitman), sice nic moc nevydrzi, ale ty HP co doplnuje za tu trochu many stoji.. tim spis pokud clovek nehraje jak prase a neni mu jedno jestli ripne (tim myslim HC i SC)
Kupodivu mě to stále baví..

Slayer
Wraith

Příspěvek od Slayer » 20.05.2011, 13:43 hod.

Díky za rady. Já lykanům v Diablu moc nerozumím, ale po delší době jsem dostal chuť si nějakého rozehrát, i když nevím jak daleko to s ním dotáhnu...

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 20.05.2011, 15:40 hod.

Tak hodně štěstí a ať Tě baví ;)

Slayer
Wraith

Příspěvek od Slayer » 20.05.2011, 17:06 hod.

Děkuji :)

xatra
Gorebelly

Příspěvek od xatra » 24.05.2011, 16:06 hod.

Chci se zeptat, jestli tento build bude hratelnej
20 werewolf
20 lycantropy
1 feral rage
3 rabbies
20 fury
20 oak sage
1 poison creeper
1 carrion vine
1+ medvěd
+prereq

?
Protože ten medvěd je ultimátní tank, klidně bych kvůli němu obětoval i oak sage :D
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.

Kdy se už člověk naučí zálohovat data?

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 24.05.2011, 16:50 hod.

jistě , že bude...
hratelný je snad všechno :D
ALE nechápu proč 3 body do rabbies ?
Rostliny nejsou moc oblíbený, protože sou asi tak trvanlivý, jako real rostliny v mých rukou... ale budiž.

Samozřejmně že to bude hratelný...
Ale radši bych místo rostlin dal nějakej ten bodík do Summon dire wolf, protože tím se medvědovi nehorázně zvýší životy...

Ale je to samozřejmně na tobě ;) hratelný to bude, až na miniaturní detaily je to prakticky klasickej werewolf

BTW: kdybys potřeboval něco z čehokoliv ohledně vlků prodiskutovat a nechtělo se ti to řešit někde na foru... klidně mi napiš PM, já mám času mraky a vlkodlaci sou můj koníček :)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 24.05.2011, 16:52 hod.

Bemik: Rostliny právěže jsou trvanlivé. Ale jen když jsou vymaxované a neodplazej se někam do kouta, kde do nich pak buší zombičí kohorta.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 24.05.2011, 16:57 hod.

trvanlivé jsou... ale jak říkáš, maxované... což je moc málo výhod za opravdu hodně skill bodů ;)

A trvanlivé... to nevim jak moc se to vyplatí...
Hele oni takoví vlci taky sou většinou trvanliví, ale v ne zrovna nebezpečných situacích...
Jakmile zajde do tuhýho a ty seš obklíčenej pár extra strong potvorama podpořenýma třeba might aurou, tak i ti vlci rychle můžou umřít a je po trvanlivosti...
PROTO upřednostňuju grizzlyho, kterej přežije snad všechno a utankuje všechno to, kam ho pošleš...

Minioni a mercové můžou bejt dobří a trvanliví, když není nikde žádnej velkej problém... Ale podle mě se hodnota pomocníka měří podle toho jak zvládá krizové situace, protože k takovým situacím jich je potřeba k přežití...
(můj názor...)

Fraxinus
Adviser
BattleTag:Fraxinus#2208
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fraxinus » 24.05.2011, 17:05 hod.

Je lepší na společníky v krizových situacích moc nespoléhat a spolehnout se raději sám na sebe. A na chcípajících vlcích či medvědovi či mercovi vidíš, proč je zdrhnout to nejlepší, co můžeš udělat-v mnoha případech je jedno, zda je vlk či medvěd silnej nebo slabej. Jediný, co jsem kdy z vín vymaxoval, byl Poison creeper a myslím, že to za to stálo. Navíc pokud fakt není bloklý o nějakej roh, tak se do něj prakticky žádný monstrum nedokázalo trefovat.
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)

Odpovědět

Zpět na „Charaktery“