Barbarian
Moderátor:Dark_Deamon
- Sakulitarvan
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
To jo no, ale přijde mi to celkem zanedbatelný... normálně dáš do síly tak 200 (a to jsem aji ubral), tady bys dal tak 400 (a to jsem přibral) + kdybys jel do strength věcí tak prostě víc než +300 dmge neuděláš
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marast... no ten na Gwodu mi jednou ripnul v katakomnbách na hell, tak jsem ho rozjel znova a zas ripnul v katakombách na hell (poprvé lvl 59, podruhé 78 )
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marast... no ten na Gwodu mi jednou ripnul v katakomnbách na hell, tak jsem ho rozjel znova a zas ripnul v katakombách na hell (poprvé lvl 59, podruhé 78 )
-
- Quill Rat
- Sakulitarvan
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Kolik bodů dáváte do Natural Resistence??
(já dával vždycky 5, ale nestačí třeba jeden?... vždyť s all skills předměty se resisty stejně vyšplhají kolem 50, a jestli 50 nebo 60 to je už jedno ne... ty skilly se můžou hodit jinde)
(já dával vždycky 5, ale nestačí třeba jeden?... vždyť s all skills předměty se resisty stejně vyšplhají kolem 50, a jestli 50 nebo 60 to je už jedno ne... ty skilly se můžou hodit jinde)
Naposledy upravil(a) Sakulitarvan dne 15.08.2007, 19:06 hod., celkem upraveno 1 x.
- Sakulitarvan
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Jj... díky destroi!er, byla tam chybka... a groso, tebe jsem vůbec nepochopil (možná že jsem ani neměl pochopit:)
No všechny zbývající skilly to se lehko řekne... když jedeš nějaký build s max synergiema a BO + max mastery, tak ti těch bodíků moc nezbyde (resp. žádný nezbyde:)
Btw, který build (pouze skilly) je lepší :
1) 20 Berserk, 20 Mastery, 20 Howl, 20 Shout, 1 Battle Command, 1 Battle Cry, 1 Natural Resist, 1 Incraesed Speed
2) 20 Berserk, 20 Mastery, 18 Howl, 20 Shout, 1 Battle Command, 1 Battle Cry, 5 Natural Resist
3) 20 Berserk, 20 Mastery, 11 Howl, 20 Shout, 1 Battle Command, 1 Battle Cry, 5 Natural Resist, 6 Incraesed Speed
(jde jen o to jestli je lepší narvat si synergie a nebo v menší či větší míře dát skilly do potřebných dovedností)
No všechny zbývající skilly to se lehko řekne... když jedeš nějaký build s max synergiema a BO + max mastery, tak ti těch bodíků moc nezbyde (resp. žádný nezbyde:)
Btw, který build (pouze skilly) je lepší :
1) 20 Berserk, 20 Mastery, 20 Howl, 20 Shout, 1 Battle Command, 1 Battle Cry, 1 Natural Resist, 1 Incraesed Speed
2) 20 Berserk, 20 Mastery, 18 Howl, 20 Shout, 1 Battle Command, 1 Battle Cry, 5 Natural Resist
3) 20 Berserk, 20 Mastery, 11 Howl, 20 Shout, 1 Battle Command, 1 Battle Cry, 5 Natural Resist, 6 Incraesed Speed
(jde jen o to jestli je lepší narvat si synergie a nebo v menší či větší míře dát skilly do potřebných dovedností)
- Grammator
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
jo, ale doporučuju dmg resist a block...
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
A šestého dne bůh řekl: "not enough mana"...
Ptejte se mě na co chcete, já na co chci odpovím...
Inteligence je omezená, deb*lita ne...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Grammator
- Na-Krul
- BattleTag:Grammator#2662
- Kontaktovat uživatele:
A co asi říkám?.. kde jinde by vzal block?
Dříve sem byl namyšlený, dnes už nemám chybu...
Diablo profil
Facebook
Diablo profil
- Sakulitarvan
- Fallen Shaman
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Sakulitarvan dne 18.08.2007, 07:31 hod., celkem upraveno 1 x.
- Marast
- The Butcher
- BattleTag:Marast#2705
Mno nevim jestli je nektery z nich lepsi, ale rozhodne zabavnejsi je Berserkr... Nebudu tu vypisovat naky romany ci co, ale spis ti zde davam naky odkazy...
Concentration barbar - http://suewebik.net/d2/BarConcHalciet.html
Berserk - http://suewebik.net/d2/BarKOAMaty.html
Tohle jsou hodne solidni clanky, ktery by ti mohli neco dat...
Concentration barbar - http://suewebik.net/d2/BarConcHalciet.html
Berserk - http://suewebik.net/d2/BarKOAMaty.html
Tohle jsou hodne solidni clanky, ktery by ti mohli neco dat...
skoda ale vubec neznam...jen sem to za nej zkosuel asi do 20 lvl..nebral mne
Podte si zahrat CoD2 (((; http://www.exodus-clan.eu