Myslim Abu, ze Ti muzu dat celkem komplexni odpoved, protoze presne tuhle sosu ted jedu...Tedy nechal jsem se inspirovat untwincked (bez prehozu) lvl 99 projektem, jinymi slovy, postava zacina od lvl 1, hleda si vse sama a musi dosahnout idealne lvl 99...Uz mam lvl 90 a skoro 70% gralu
Takze co je nejdulezitejsi - budes opakovat najezdy?Vim, ze na battlu by to bylo slozite, pokud ji mas na singlu, tak pohoda, protoze bych to videl na dokracet do A5 Normal, zde nalevelovat, pote behat NM Countess na zakladni runy pro Insight/Spirit, pote prejit na NM Mepha pro zakladni vybavicku na Hell (Mosers, Vipermagi) a pote samozrejme Hell LK, pote Meph/Pindle a nakonec AT, kde zakotvis asi nadobro...Tu poznamku s Insightem nevim, jestli jsem pochopil, tedy jestli je nemas ci jestli je nechces pouzivat, v prvnim pripade doporucuju tu NM Countess a Normal kravky + zacatek NM, kde sezenes vse potrebne, tedy base itemy a runy...
Obrovskou vyhodou Blizzny je to, ze muze behat vsechny tyto lokace - Meph, Pindle, LK a AT pouze Blizzem,
nepotrebujes sekundarni attack, a to je i ma rada - jed cistou Blizznu, a to co bude CI bud preporti nebo nech na mercovi (treba pokud slozis Obedience v necem Eth, nebo tu Insightu v eth elite zakladu, mas vyhrano - p1)...Dulezite je mit dostatecny FCR, minimum bych videl 65% jako prvni slusny breakpoint (myslim ze je 63%, ale potrebujes logicky 65%) a idealne pak 105%FCR
Co se tyce equipu, tak Spirit zbran, pote samozrejme HoTO, v NM pokud sezenes i Ocullus, v Hell bych ho kvuli nahodnemu teleportu rozhodne nedoporucoval...Helma Shako (Harley), a zbytek skladas podle toho co mas, co Ti padne ci nepadne, ale s prihlednutim na ty FCR breakpointy...Supr na MF/resy je kombo z Tal rasha setu, ale potrebujes brnco a amulet, ktere se blbe shaneji, me ted chybi to brnco...Nebo jako brnco muzes pouzivat ten Viper, coz usnadni spoustu veci, pripadne Skulldera na MF...Rukavice Chance guards/Magefist podle situace, boty Cows/ Aldurs/ Waterwalk/ War traveler zase podle zbytku equipu...Pasek idealne Arachnid, ale po delsi dobu jde taky pekny rare s resy/life atd...
Co se tyce vybavy, tak nejvic ovlivni rozhodnuti, zda budes blokovat nebo ne...Ja mam na to svuj nazor, Welwet zcela opacny a je tezke se shodnout...To, co navrhuje Fraxi je neco mezi...Pokud pojedes bez bloku, pak je jasna volba Spirit Monarch, pokud s blokem, tak Rhyme a pozdeji Sanctuary jsou skvele, za urcitych okolnosti a s equipem i Stormshield...Pokud pojedes se Spiritem, je snadne dosahnout toho 105%FCR breakpointu, zase Te ale vzdycky trefi...Moje zkusenost mi rika, ze Vita sorcka je mrtva sorcka, pohrbil jsem jich vic nez dost, kdezto me blokovaci sorcky prezivaji...To je pro me meritko uspechu...Ono vita vs block je diky tomu, ze sosa dostava malo za body ve vita v globale rozdil 300 hitpointu, a ac se to zda hodne, tak v opravdu kritickych situacich to neni nic...Samozrejme nic neni vselek, ani blok, ani defense, proste nic, jak jsme se tu bavili, ale ja preferuju blok a v LK i vybavu zamerenou krom FCR na blok a primou redukci fyzicke dmg...Vybavu je potreba, jak jsme se shodli vicemene vsichni, ladit podle lokace
Skilly jasne, Blizz + Cold Mastery + Glacial spike + Ice blast + Ice bolt - presne v tomto poradi a dokonceno je na lvl 97
Co se tyce ES - mno, ja zastavam nazor, ze na to, aby byl efektivni je potreba velka investice do skillpointu (Warmth) a proto je to na samostatny build, preci jen pozdeji, pokud s ni budes lovit, potrebujes daleko vic tu dmg, abys dal ten run co nejrychleji a tim padem za jednotku casu co nejvic runu
Merc - v Normalu cokoliv, Savage recept v A2 Normal postaci i do zacatku NM, kde nasadis Insight, je dobre sehnat helmu s LL, takze Vampiregaze/Tals mask/Andariels cokoliv, pozdeji jak jsem psal bud eth elite Insight, nebo s dostatecnym mnozstvim many a obcasnym pitim flasek Reaperska, je to lepsi na bezpecnost a rychleji zabije treba CI Pindla

Muj merc ma ted diky LK Fortitude/ Reapers kombo a je to supr, mam i Delirium pro obtizne lokace, vse v pohode behem cca mesice a s ne moc velkym stestim na dropy
Pokud jsem neco zapomnel, tak se ptej, jinak cekam, jak me tu Welwet ztrha za ten blok
Edit: Jo, zapomnel jsem, Merce Might, nez je Might, tak Prayer, a take nezapomenout na 1 bodove zazraky jako je Warmth, Static field a Telekinese + Teleport (tu Telekinezi pouzivej i na sbirani flasek, goldu, a stunovani monster pro Merce

)