Ahoj, asi před měsícem jsem si vnukl tento nápad-zabít UT s co nejhorším gearem. Proto jsem také zvolil Smitera, za kterého je to asi nejlehčí. První a nezdařilý pokus je zde.
Druhý den jsem udělal více kalkulací za podmínek:
- Kladné resisty(hlavně Lightning)
- Cannot be frozen
- Co nejvíce IAS
- Co nejvíce Crushing blow
- Zabránit regeneraci HP bossů(poison damage v luku u Rogue, PMH na ubery nefunguje)
Ve výsledku mě překvapila síla některých mnou podceňovaných, nesbíraných nebo zahazovaných věcí(hlavně Death's rukavice a pásek). Pokud jsou některé charmy nebo Life Tap wanda nezískatelné na normal tak se omlouvám.
Video je ZDE (na stříhání jsem neměl náladu, snad vám to nebude vadit).
Kdo to zkusí na HC?
Paladin - Uber Tristram s normal-only gearem
Moderátor:Dark_Deamon
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Naposledy upravil(a) Asman dne 10.11.2012, 13:27 hod., celkem upraveno 1 x.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Paladin - Uber Tristram s normal-only gearem
Dobrá kvalita videa Taky se tam budu chtít na HC podívat s moji Strafe Amou, jen potřebuju ještě něco najít. Přeci jen...nechtělo by se mi tam pohřbít lvl 91.
Jakej byl Hellfire Torch?
Jakej byl Hellfire Torch?
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Parádní akce.
No přece ty.Asman píše:Kdo to zkusí na HC?
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Díky, Torch byl 18/10 Assa, ale kvůli první smrti jsem si zkopíroval save, takže jsem ho zahodil, byl to jen takový pokus. S Amou přeji hodně štěstí.
Na HC nevím nevím Získat samotné orgány je těžší práce kvůli ostatním mobům, nehledě na klíče, už při těchto jsem jsem u Nihlathaka asi 20x umřel na Corpse Explosion.
Na HC nevím nevím Získat samotné orgány je těžší práce kvůli ostatním mobům, nehledě na klíče, už při těchto jsem jsem u Nihlathaka asi 20x umřel na Corpse Explosion.
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se má moje HC Amazonka na co těšitAsman píše:Získat samotné orgány je těžší práce kvůli ostatním mobům, nehledě na klíče, už při těchto jsem jsem u Nihlathaka asi 20x umřel na Corpse Explosion.
pokud má 500 life tak určitě