Elixíry
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Elixíry
A jakou máš verzi? V dřívějších verzích nešly koupit lahvičky s manou, v pozdějších se dají kupovat stejně jako lahvičky na život (Akara, Lysander/Drognan, Ormus, Jamella, Malah).
HC grál: 537/516 (-21)
Stahni si novější....
No jo ale když se ho pokusim nainstalovat tak se mi to cely p.....
Mysliš že to ma vliv když nemam origoš?
Mysliš že to ma vliv když nemam origoš?
Si kup.
[ZeroOne]to Jireky: S tebou se opravdu neda domluvit. Kazdy argument se snazis co nejvice urputne vyvratit.[/ZeroOne]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
[lu-xXx-us]online singleplayer je u diabla imho stejne stupidni pojem jako rict ze muzete plavat na koupaku sami kdyz si nebudete vsimat ostatnich lidi[/lu-xXx-us]
To se mi moc nechce.
Patche dou jen na originály?
Patche dou jen na originály?
homer : ale pak to nejde spustit
ale myslim, že jelikož poslední verze 1.13 nepotřebuje CD v mechanice tak by ti to jít mělo
jinak 1.07 je opravdu špatná verze nefachá nic synergye ani RW apod.
ale myslim, že jelikož poslední verze 1.13 nepotřebuje CD v mechanice tak by ti to jít mělo
jinak 1.07 je opravdu špatná verze nefachá nic synergye ani RW apod.
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
No spustit to nejde (když nemáš loader pro patřičnou verzi) ale patche jdou
CD nepotřebuješ oficiálně od 1.12 -to je v podstatě jediná změna oproti 1.11, v tý době se blizz rozhodli prodávat D2 po netu.
Na 1.07 mi nesahej je to výborná verze ,absenci synergií považuji za její největší výhodu - nic není tak omezující jako synergie.A RW má....že jsou většinou reálně nesložitelná vzhledem k dropu a nemožnosti cubit runy je věc jiná.
CD nepotřebuješ oficiálně od 1.12 -to je v podstatě jediná změna oproti 1.11, v tý době se blizz rozhodli prodávat D2 po netu.
Na 1.07 mi nesahej je to výborná verze ,absenci synergií považuji za její největší výhodu - nic není tak omezující jako synergie.A RW má....že jsou většinou reálně nesložitelná vzhledem k dropu a nemožnosti cubit runy je věc jiná.
FWD2 tu bylo před D3,a bude i po něm.
Tak problém s patchem jsem vyřešil tí že jsem celé diablo odinstaloval a znova nainstaloval ale necrackoval ale rovnou instaloval patch 1.12 a pak se už nemusí crackovat a hra jede moc pěkně.