Nejkvalitnější věci z monster

O předmětech - Horadric Cube, runová slova, sety, unikáty.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
raisen
Adviser
Re: nejkvalitnější věci z monster

Příspěvek od raisen » 22.12.2012, 21:07 hod.

Tak Ocul by byl jen na Mepha. Já bych ho normálně nenosila. Na něm ocením ty resisty, vitalitu, skilly a FCR, což Gull postrádá.
HC grál: 537/516 (-21)

Asman
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Asman » 23.12.2012, 09:36 hod.

Omlouvám se, nenapsal jsem Gull na weapon switchi. Do získání Oculuse jsem používal nějakou rare hůlku se skillama a FCR, jen jsem těsně před Mephovou smrtí mačkal W a hned 120% MF navíc (70% MF oproti Oculovi se Spiritem). Boost možná malý, ale na tisíce runů znatelný+neovlivňuje délku runů tak proč ho nevyužít ;)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 23.12.2012, 10:34 hod.

Paradni hulka Eli...Jinak ja jsem se dal ted na total twinck hrani, stavel jsem si Whirl Barba s Ethereal upped Hone sundan, puvodne urceny pro Travincal, chtel jsem zjistit, jak to tam v 1.11 pada/nepada...Bohuzel me napadlo chodit s nim Countess a asi po 100 runech ho zabila hnusna kombinace monster...No, byl spis o dmg a na Barba mel malo life, ale i tak...Jinak killer to byl supr, muzu doporucit z toho malo, co jsem s nim uhral...Nasel UM, PUL, LEM atd coz v 1.11 jsou hezke runy a ikdyz odectu ztraty za upnuti zbrane, neco zbylo...Ted jsem za dva dny postavil FO/CHL soso na countess, z nuly na lvl 78 za dva dny, to je asi muj rekord, dneska po praci doufam najdu nejakou peknou mapku a budu ji chodit, snad neco da behem tech deseti dnu volna, co budu doma, a hlavne doufam, ze necipne :lol: :lol: Jinak jeste stavim podobneho barba tomu prvnimu, ale tentokrat s upped Ribcrackerem, ten uz ty Councily snad zazije ;) ...A mozna dojde i na nejake untwinck hrani :roll:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 23.12.2012, 10:43 hod.

Na Travincal runy jsem si udělala zealota/smitera. Byla jsem tam zatím jen něco kolem 50 runů a nejvyšší byla Ko, mám ten pocit. Tak uvidíme, co přinesou další runy.

Jinak super výběr zbraní, co se týče Hone Sundan a Ribcracker. Obě bych chtěla na barbarovi také vyzkoušet :)

Ať to se sorckou a barbarem jde a něco hezkého padne ;)

Asman: Jo, tak to já bych si také dala na switch třeba Ali Babu/Gull a Rhyme, ale nosím tam LR hůlku :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 23.12.2012, 12:04 hod.

To je zajimave Eli, rozhodne bych byl rad, kdyby tu byla zpetna vazba od nekoho, kdo beha Travincal v 1.13, abych mohl nejak porovnat vysledky...Jinak proc Zealot, smim li se zeptat?Nechce se Ti hrabat v tech tunach itemu po horkovani :lol: :lol: ?

Dark_Deamon
Archangel
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 23.12.2012, 14:27 hod.

Já asi teď budu do zblbnutí na p8 běhat Chaos Sanctuary. Zatím jsem si dal 2 runy a celkem slušně to probíhalo...
1.run = Pul
2.run = Swirling Cristal...hned jsem si vzpomněl na tebe Eli :)

Hlavně ale ty expy jak pěkně lítaj :love:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 23.12.2012, 15:40 hod.

RIP: No, trochu mě to také napadlo s tou tunou :D Tak ono by asi bylo nejlepší běhat to s barbarem, ale chtěla jsem si zahrát za paladina. Nic jiného v tom není :)

Dark_Deamon: Tak ať to padá i nadále a hlavně ať to rychle a dobře expí ;) Jsem zvědavá, kdy Ti padne nějaká ta HR v Chaosu.

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 25.12.2012, 10:34 hod.

Poslední úspěch mojí o 5 minut již zemřelé mele chantky (lvl 50)
Na gamble bych řekl docela použitelný...

http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 001fm.jpg/
"Do what you fear and the death of fear is certain."

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 25.12.2012, 10:38 hod.

Bemik: Tvé chantky je mi líto, ať odpočívá v pokoji (kdo jí to udělal?). Ale musím říct, že ten amulet je naprosto úžasný :twisted:

Tak dalších 300 runů (celkem tedy 600) na Mephista je za mnou a já přináším informace o tom, co mi padlo.

Z Class-specific věcí mě nejvíce potěšil tato hlava pro necra. Myslím, že mému Summonerovi se bude líbit :) Dále mi padla moje druhá Jalal's Mane, druhé Bartucy (tentokrát etherální) a možná Jade Talon (nebo prostě unikátní Wrist Sword), ale těch už mám tolik, že to ani nezvedám. Co mě nepotěšilo z Class-specific byl Rare Gilded Shield a Swirling Crystal :roll: Ten mi padl i v setové verzi, ale ten už mám a stejně padl s tím nejnižším rollem, s jakým může :D

Poté padl tento bájný pásek :love: Super :) Co jsem počítala, tak ho budu potřebovat ještě 5x :green:

Tady mi srdíčko trochu zaplesalo, ale ne, nebylo to tamto :-| Můžete si i povšimnout, jak chudák hra nevěděla, co mi má už dávat, tak hodila Ogre Maul hned 2x.

Z mého Wish Listu mohl konečně zmizet i TGV a velkou radost mi udělalo tohle. Jestli si říkáte, co je na tom tak úžasného, tak já vám to vysvětlím. Death rukavice jsou předposledním kouskem, který mi chyběl k dosbírání Normal setů 8-)

No a teď něco k bižuterii. Když jsem Mephista běhala v létě, tak na ni byl dost skoupý a nechtěl jí vůbec dávat. Nyní mám docela štěstí. Za 600 runů mi hodil 4 prsteny (3x Manald, 1x Nagelring :{ ), 7 amuletů (4x Mahim Oak Curio :ble:, 2x Rising Sun a jednou tohle :love: , to aby si Mephisto napravil reputaci :twisted: ).
Co se týče Rainbow Facetů, tak mi padly tři - Cold, Poison a Fire. Nejvíce se povedl Poison Facet, který má +5/-4 :)

Za těch 600 runů jsem udělala 11 levelů :) Kéž by to tak šlo i nadále :D

Další report přinesu, až budu mít celkem 1000 za sebou. A přeji si The Oculus a Skullder's Ire :D

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 25.12.2012, 11:12 hod.

raisen: Byla v půlce 2. aktu Nm... Nějakej unikát ghoul (spíš jeho příbuzné plemeno, co lítá po lost city) určitě měl extra strong a musel mít ještě něco... Podcenil sem to, chtěl sem dát dvakrát static field, než mě zasáhnou a minion mi dal ránu (2/5 života pryč) a druhou mě dorazil bossík :)

Amulet sem zachránil... možná vám to nebude připadat moc untwinked, ale já to ve svých pravidlech schvaluju jako celkem férovou vyjímku v untwinked, že když jedu dvě postavy HC na podobných lvlech (50 a 39), tak si hážu u obou do shared stash (plugY) věco, co najdu pro druhýho... Nemám jinak moc štěstí na dropy, což dokázalo i to, že melesorc padla už na Nm na dvě rány a postup byl pomalej...
Takže z amuletu se těší Garm (HC Werebear) a s tím, jak slabou má obranu se mu bude tohle hodit...

Jinak raisen... ty mě štveš těma dropama :D Highlord? Vážně Highlord?? Ne opravdu... HIGHLORD???? To není náhoda, ty mi to děláš schválně, taková provokace... :D

EDIT: Teď sem nad tím přemýšlel... on i minion museli projít mou obranou (cca 70% že mě zasáhnou) a 50% blockem... Dvě rány po sobě a nezastaví to ani 30% obrany, ani 50% blocku... celkem smůla :D Garm to pomstí

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.12.2012, 11:41 hod.

raisen: Gratulace k Highlord Wrath, TGV, Arachnid Mesh a Homunculus. Ani jeden tento itemů ještě nemám. Zajímalo by mě, co je ten poslední item z normal setů, kterej ti chybí. U mě to byl Arcanna's amulet.

Bemik: Meele Sosy to maj dycky těžký, kor když se jedou untwinked.

Já včera chvilinku zkoušel polechtat štěstěnu v dropu a běhal jsem jen Baala (p8 - asi 10 runů)...z toho zajímavějšího mi padla jedna runa a jeden luk.

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 25.12.2012, 12:13 hod.

Tím posledním předmětem jsou Boots z Tancred setu :)

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 25.12.2012, 12:43 hod.

Nevím proč ale myslel jsem si, že to budou zrovna tyto botky :) Během MF turnaje mi to v Cow lvl (Normal) zabralo pomalu celej den, než mi tam padly. A až se zadařilo, tak se pak během 1 hodiny zadařilo ještě asi 3x :D Klasika....

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 26.12.2012, 00:36 hod.

Asi mám nějaké šílené období. TENTO KOUSEK nebudu do rána identifikovat. Jelikož je šance 1:8, tak si tu můžete pěkně zatipovat, jak to dopadne....prosííííííím, ať je to ON.

Jen doplním, že mám MF 68%, frčím to na p8 a padl ve WSK lvl 2 z boss fetishe, co pobíhaj většinou v džungli 3.aktu.

Bemik
Minion of Destruction

Příspěvek od Bemik » 26.12.2012, 01:15 hod.

Dark Deamon: Jo, jo... neidentifikovaných věcí si člověk cení pomalu víc, než identifikovaných... to napětí >:D
Podobně sem si minulej rok - měsíc před svýma narozeninama - neidentifikoval uniqe ringy z hellu a "rozbalil" si je potom až na narozeniny (očekávaje BK)... ringů bylo cca 10 a až na jeden slabší raven (do dnes si pamatuju AR bonus 183) nic zajímavýho.
Držím palce, ať máš ty štěstí ;)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 26.12.2012, 10:19 hod.

Také přeji, ať je to ON :)

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 26.12.2012, 10:54 hod.

Už je ráno :lol:. Držím palce, ale aj keď to nebude ON, tak je to šupa s Mf 68%. Nádherný drop.

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 26.12.2012, 12:33 hod.

Tak se sami podívejte, jak to dopadlo. Kvalita sice nic moc, ale jde to poznat... http://www.youtube.com/watch?v=6Qx677f-4IQ

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 26.12.2012, 12:35 hod.

Já jsem si říkala, že to beztak natočíš :D Gratuluji k dalšímu a cennému kousku do grálu :)

BladeMaster
Wraith

Příspěvek od BladeMaster » 26.12.2012, 12:38 hod.

Krásny kúsok. To napätie pri identifikácii je nezabudnuteľné. Len tak ďalej ;).

Odpovědět

Zpět na „Předměty“