Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
Tak Ocul by byl jen na Mepha. Já bych ho normálně nenosila. Na něm ocením ty resisty, vitalitu, skilly a FCR, což Gull postrádá.
HC grál: 537/516 (-21)
-
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejkvalitnější věci z monster
Omlouvám se, nenapsal jsem Gull na weapon switchi. Do získání Oculuse jsem používal nějakou rare hůlku se skillama a FCR, jen jsem těsně před Mephovou smrtí mačkal W a hned 120% MF navíc (70% MF oproti Oculovi se Spiritem). Boost možná malý, ale na tisíce runů znatelný+neovlivňuje délku runů tak proč ho nevyužít
Paradni hulka Eli...Jinak ja jsem se dal ted na total twinck hrani, stavel jsem si Whirl Barba s Ethereal upped Hone sundan, puvodne urceny pro Travincal, chtel jsem zjistit, jak to tam v 1.11 pada/nepada...Bohuzel me napadlo chodit s nim Countess a asi po 100 runech ho zabila hnusna kombinace monster...No, byl spis o dmg a na Barba mel malo life, ale i tak...Jinak killer to byl supr, muzu doporucit z toho malo, co jsem s nim uhral...Nasel UM, PUL, LEM atd coz v 1.11 jsou hezke runy a ikdyz odectu ztraty za upnuti zbrane, neco zbylo...Ted jsem za dva dny postavil FO/CHL soso na countess, z nuly na lvl 78 za dva dny, to je asi muj rekord, dneska po praci doufam najdu nejakou peknou mapku a budu ji chodit, snad neco da behem tech deseti dnu volna, co budu doma, a hlavne doufam, ze necipne Jinak jeste stavim podobneho barba tomu prvnimu, ale tentokrat s upped Ribcrackerem, ten uz ty Councily snad zazije ...A mozna dojde i na nejake untwinck hrani
Na Travincal runy jsem si udělala zealota/smitera. Byla jsem tam zatím jen něco kolem 50 runů a nejvyšší byla Ko, mám ten pocit. Tak uvidíme, co přinesou další runy.
Jinak super výběr zbraní, co se týče Hone Sundan a Ribcracker. Obě bych chtěla na barbarovi také vyzkoušet
Ať to se sorckou a barbarem jde a něco hezkého padne
Asman: Jo, tak to já bych si také dala na switch třeba Ali Babu/Gull a Rhyme, ale nosím tam LR hůlku
Jinak super výběr zbraní, co se týče Hone Sundan a Ribcracker. Obě bych chtěla na barbarovi také vyzkoušet
Ať to se sorckou a barbarem jde a něco hezkého padne
Asman: Jo, tak to já bych si také dala na switch třeba Ali Babu/Gull a Rhyme, ale nosím tam LR hůlku
To je zajimave Eli, rozhodne bych byl rad, kdyby tu byla zpetna vazba od nekoho, kdo beha Travincal v 1.13, abych mohl nejak porovnat vysledky...Jinak proc Zealot, smim li se zeptat?Nechce se Ti hrabat v tech tunach itemu po horkovani ?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já asi teď budu do zblbnutí na p8 běhat Chaos Sanctuary. Zatím jsem si dal 2 runy a celkem slušně to probíhalo...
1.run = Pul
2.run = Swirling Cristal...hned jsem si vzpomněl na tebe Eli
Hlavně ale ty expy jak pěkně lítaj
1.run = Pul
2.run = Swirling Cristal...hned jsem si vzpomněl na tebe Eli
Hlavně ale ty expy jak pěkně lítaj
RIP: No, trochu mě to také napadlo s tou tunou Tak ono by asi bylo nejlepší běhat to s barbarem, ale chtěla jsem si zahrát za paladina. Nic jiného v tom není
Dark_Deamon: Tak ať to padá i nadále a hlavně ať to rychle a dobře expí Jsem zvědavá, kdy Ti padne nějaká ta HR v Chaosu.
Dark_Deamon: Tak ať to padá i nadále a hlavně ať to rychle a dobře expí Jsem zvědavá, kdy Ti padne nějaká ta HR v Chaosu.
Poslední úspěch mojí o 5 minut již zemřelé mele chantky (lvl 50)
Na gamble bych řekl docela použitelný...
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 001fm.jpg/
Na gamble bych řekl docela použitelný...
http://imageshack.us/photo/my-images/83 ... 001fm.jpg/
"Do what you fear and the death of fear is certain."
Bemik: Tvé chantky je mi líto, ať odpočívá v pokoji (kdo jí to udělal?). Ale musím říct, že ten amulet je naprosto úžasný
Tak dalších 300 runů (celkem tedy 600) na Mephista je za mnou a já přináším informace o tom, co mi padlo.
Z Class-specific věcí mě nejvíce potěšil tato hlava pro necra. Myslím, že mému Summonerovi se bude líbit Dále mi padla moje druhá Jalal's Mane, druhé Bartucy (tentokrát etherální) a možná Jade Talon (nebo prostě unikátní Wrist Sword), ale těch už mám tolik, že to ani nezvedám. Co mě nepotěšilo z Class-specific byl Rare Gilded Shield a Swirling Crystal Ten mi padl i v setové verzi, ale ten už mám a stejně padl s tím nejnižším rollem, s jakým může
Poté padl tento bájný pásek Super Co jsem počítala, tak ho budu potřebovat ještě 5x
Tady mi srdíčko trochu zaplesalo, ale ne, nebylo to tamto Můžete si i povšimnout, jak chudák hra nevěděla, co mi má už dávat, tak hodila Ogre Maul hned 2x.
Z mého Wish Listu mohl konečně zmizet i TGV a velkou radost mi udělalo tohle. Jestli si říkáte, co je na tom tak úžasného, tak já vám to vysvětlím. Death rukavice jsou předposledním kouskem, který mi chyběl k dosbírání Normal setů
No a teď něco k bižuterii. Když jsem Mephista běhala v létě, tak na ni byl dost skoupý a nechtěl jí vůbec dávat. Nyní mám docela štěstí. Za 600 runů mi hodil 4 prsteny (3x Manald, 1x Nagelring ), 7 amuletů (4x Mahim Oak Curio , 2x Rising Sun a jednou tohle , to aby si Mephisto napravil reputaci ).
Co se týče Rainbow Facetů, tak mi padly tři - Cold, Poison a Fire. Nejvíce se povedl Poison Facet, který má +5/-4
Za těch 600 runů jsem udělala 11 levelů Kéž by to tak šlo i nadále
Další report přinesu, až budu mít celkem 1000 za sebou. A přeji si The Oculus a Skullder's Ire
Tak dalších 300 runů (celkem tedy 600) na Mephista je za mnou a já přináším informace o tom, co mi padlo.
Z Class-specific věcí mě nejvíce potěšil tato hlava pro necra. Myslím, že mému Summonerovi se bude líbit Dále mi padla moje druhá Jalal's Mane, druhé Bartucy (tentokrát etherální) a možná Jade Talon (nebo prostě unikátní Wrist Sword), ale těch už mám tolik, že to ani nezvedám. Co mě nepotěšilo z Class-specific byl Rare Gilded Shield a Swirling Crystal Ten mi padl i v setové verzi, ale ten už mám a stejně padl s tím nejnižším rollem, s jakým může
Poté padl tento bájný pásek Super Co jsem počítala, tak ho budu potřebovat ještě 5x
Tady mi srdíčko trochu zaplesalo, ale ne, nebylo to tamto Můžete si i povšimnout, jak chudák hra nevěděla, co mi má už dávat, tak hodila Ogre Maul hned 2x.
Z mého Wish Listu mohl konečně zmizet i TGV a velkou radost mi udělalo tohle. Jestli si říkáte, co je na tom tak úžasného, tak já vám to vysvětlím. Death rukavice jsou předposledním kouskem, který mi chyběl k dosbírání Normal setů
No a teď něco k bižuterii. Když jsem Mephista běhala v létě, tak na ni byl dost skoupý a nechtěl jí vůbec dávat. Nyní mám docela štěstí. Za 600 runů mi hodil 4 prsteny (3x Manald, 1x Nagelring ), 7 amuletů (4x Mahim Oak Curio , 2x Rising Sun a jednou tohle , to aby si Mephisto napravil reputaci ).
Co se týče Rainbow Facetů, tak mi padly tři - Cold, Poison a Fire. Nejvíce se povedl Poison Facet, který má +5/-4
Za těch 600 runů jsem udělala 11 levelů Kéž by to tak šlo i nadále
Další report přinesu, až budu mít celkem 1000 za sebou. A přeji si The Oculus a Skullder's Ire
raisen: Byla v půlce 2. aktu Nm... Nějakej unikát ghoul (spíš jeho příbuzné plemeno, co lítá po lost city) určitě měl extra strong a musel mít ještě něco... Podcenil sem to, chtěl sem dát dvakrát static field, než mě zasáhnou a minion mi dal ránu (2/5 života pryč) a druhou mě dorazil bossík
Amulet sem zachránil... možná vám to nebude připadat moc untwinked, ale já to ve svých pravidlech schvaluju jako celkem férovou vyjímku v untwinked, že když jedu dvě postavy HC na podobných lvlech (50 a 39), tak si hážu u obou do shared stash (plugY) věco, co najdu pro druhýho... Nemám jinak moc štěstí na dropy, což dokázalo i to, že melesorc padla už na Nm na dvě rány a postup byl pomalej...
Takže z amuletu se těší Garm (HC Werebear) a s tím, jak slabou má obranu se mu bude tohle hodit...
Jinak raisen... ty mě štveš těma dropama Highlord? Vážně Highlord?? Ne opravdu... HIGHLORD???? To není náhoda, ty mi to děláš schválně, taková provokace...
EDIT: Teď sem nad tím přemýšlel... on i minion museli projít mou obranou (cca 70% že mě zasáhnou) a 50% blockem... Dvě rány po sobě a nezastaví to ani 30% obrany, ani 50% blocku... celkem smůla Garm to pomstí
Amulet sem zachránil... možná vám to nebude připadat moc untwinked, ale já to ve svých pravidlech schvaluju jako celkem férovou vyjímku v untwinked, že když jedu dvě postavy HC na podobných lvlech (50 a 39), tak si hážu u obou do shared stash (plugY) věco, co najdu pro druhýho... Nemám jinak moc štěstí na dropy, což dokázalo i to, že melesorc padla už na Nm na dvě rány a postup byl pomalej...
Takže z amuletu se těší Garm (HC Werebear) a s tím, jak slabou má obranu se mu bude tohle hodit...
Jinak raisen... ty mě štveš těma dropama Highlord? Vážně Highlord?? Ne opravdu... HIGHLORD???? To není náhoda, ty mi to děláš schválně, taková provokace...
EDIT: Teď sem nad tím přemýšlel... on i minion museli projít mou obranou (cca 70% že mě zasáhnou) a 50% blockem... Dvě rány po sobě a nezastaví to ani 30% obrany, ani 50% blocku... celkem smůla Garm to pomstí
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
raisen: Gratulace k Highlord Wrath, TGV, Arachnid Mesh a Homunculus. Ani jeden tento itemů ještě nemám. Zajímalo by mě, co je ten poslední item z normal setů, kterej ti chybí. U mě to byl Arcanna's amulet.
Bemik: Meele Sosy to maj dycky těžký, kor když se jedou untwinked.
Já včera chvilinku zkoušel polechtat štěstěnu v dropu a běhal jsem jen Baala (p8 - asi 10 runů)...z toho zajímavějšího mi padla jedna runa a jeden luk.
Bemik: Meele Sosy to maj dycky těžký, kor když se jedou untwinked.
Já včera chvilinku zkoušel polechtat štěstěnu v dropu a běhal jsem jen Baala (p8 - asi 10 runů)...z toho zajímavějšího mi padla jedna runa a jeden luk.
Tím posledním předmětem jsou Boots z Tancred setu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Nevím proč ale myslel jsem si, že to budou zrovna tyto botky Během MF turnaje mi to v Cow lvl (Normal) zabralo pomalu celej den, než mi tam padly. A až se zadařilo, tak se pak během 1 hodiny zadařilo ještě asi 3x Klasika....
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dark Deamon: Jo, jo... neidentifikovaných věcí si člověk cení pomalu víc, než identifikovaných... to napětí
Podobně sem si minulej rok - měsíc před svýma narozeninama - neidentifikoval uniqe ringy z hellu a "rozbalil" si je potom až na narozeniny (očekávaje BK)... ringů bylo cca 10 a až na jeden slabší raven (do dnes si pamatuju AR bonus 183) nic zajímavýho.
Držím palce, ať máš ty štěstí
Podobně sem si minulej rok - měsíc před svýma narozeninama - neidentifikoval uniqe ringy z hellu a "rozbalil" si je potom až na narozeniny (očekávaje BK)... ringů bylo cca 10 a až na jeden slabší raven (do dnes si pamatuju AR bonus 183) nic zajímavýho.
Držím palce, ať máš ty štěstí
- BladeMaster
- Wraith
Už je ráno . Držím palce, ale aj keď to nebude ON, tak je to šupa s Mf 68%. Nádherný drop.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak se sami podívejte, jak to dopadlo. Kvalita sice nic moc, ale jde to poznat... http://www.youtube.com/watch?v=6Qx677f-4IQ
Já jsem si říkala, že to beztak natočíš Gratuluji k dalšímu a cennému kousku do grálu
- BladeMaster
- Wraith
Krásny kúsok. To napätie pri identifikácii je nezabudnuteľné. Len tak ďalej .