City of the Damned
Moderátor:Dark_Deamon
Zdar,tak za tie dlhé roky čo hrám Diablo som to veľmi neregistroval, ale včera som chodil 5 hodín nájazdy do tejto lokácie a výsledok: 6 unikátov na normal a 19 unikátov na nightmare.Ani raz sa mi nestalo aby mi za približne hodinu hrania v tejto lokácii nepadli aspoň 3 unikátne predmety.. Je tu nejako upravený drop unikátov ? Mám Diablo 2 Lod 1.12a bez módov.
--The sanctity of this place has been fouled--
I fear that the Lord of Terror wouldn´t come to my pc this year
Re: City of the Damned
A kolik máš MF? Pochybuji, že by tam byl nějaký speciální drop. Prostě máš "jen" štěstí
Na tuhle oblast mám hezkou vzpomínku, to jsme jednou hledali se spoluhráčem na realmu Stormlash a on se rozhodl, že jednou zajde i právě do City of Damned a hned z prvního bosse vypadlo unikátní Scourge a byl to Stormlash
Na tuhle oblast mám hezkou vzpomínku, to jsme jednou hledali se spoluhráčem na realmu Stormlash a on se rozhodl, že jednou zajde i právě do City of Damned a hned z prvního bosse vypadlo unikátní Scourge a byl to Stormlash
HC grál: 537/516 (-21)
Na jednej postave žiadny a na druhej 36%MF takže v tom to nebude je jedno akú postavu hrám,vždy mi padne nejaký unikát práve tam
--The sanctity of this place has been fouled--
Tam my myslím jednou padl Tyrales might . Btw prostě máš štěstí .)