Zdravím,
chtěl jsem si předělat v HK amulet (item lvl 40) pomocí 6 perfekt lebek, má 2 k ohnivé větvi pro sorcku a já bych potřeboval 2 k vyvolávacím pro summonera. Zkoušel jsem to asi 100x, ale vždy jsem dostal maximálně + 1 k dovednostem. Tak mám pocit, že se tím item degraduje, nebo to chce jen více trrpělivosti?
Nebo záleží na levlu postavy, která toto provádí (mám spešl novou postavu na tyhle kousky)?
Díky za odpověď.
Transmutace v hor. kostce
Moderátor:Dark_Deamon
Re: Transmutace v hor. kostce
ok, už jsem to našel, předmět je skutečně degradován
Tohle fórum mě skutečně inspiruje - zeptej se a sám si najdi odpověď1 náhodný rare předmět nižší kvality a stejného typu
◦Přísady: 6 Perfect Skulls + 1 Rare předmět
◦Recept funguje pouze u předmětů menších než 3×2 políčka.
no jo no, co jsi čekal, že tu bude hned 10 reakcí? hlavně ale že to víš ne..?
Ano, přesně v to jsem tiše doufalWelwet píše:no jo no, co jsi čekal, že tu bude hned 10 reakcí?
Ono já Diablo dlouho nehrál a naposled s nějakým 1.10 patchem, takže trochu občas tápu. Navíc sem na fórum jsem nikdy moc nechodil. Trošku se mi popletly magické a rare předměty (tedy modré a žluté), u těch magických to naštěstí funguje jak má.
- Marast
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Marast#2705
Podle mého je to ale stejně plýtváním surovinami. Být tebou, tak se na takový předmět vykašlu. Dříve bys jej stejně získal gamblováním..
"Released from a dark curse and bound to a higher calling." Wolfir Avenger
Ahoj, měl jsem kliku a našel jsem pro svého summonera Vipermagiho (spadl z obyčejných arachna) ... chci se zeptat, jestli je možné ho vylepšit pomocí nějakého receptu popř. zda se to vyplatí. Díky
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Dá se upnout (1 Ko runa + 1 Lem runa + 1 Perfect Diamond), ale požadavek na strength vzroste na 84. Defense určitě není ta hodnota, na kterou bys měl u Summonera koukat. Tak celkově je v D2 defense nejvíc přeceňovaná vlastnost.
Jinak gratulace k Viperovi
Jinak gratulace k Viperovi
Díky, měl jsem radost, že mi spadlo konečně něco, co využiju. Já myslel, že tím upgradem zvýším i ty odolnosti, mám asi tu nejnižší (20) ...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Odolnosti, stejně jako ostatní staty nahoru nepůjdou. Zvedne se jen defense a nároky na str. Ty bys z toho exceptional brnění udělal elite verzi.
Tento upgrade se nejvíc vyplatí u zbraní, kde se zvedá základní damage. Ale zase musí člověk počítat s tím, že se zvedne i str, dex a req lvl.
Tento upgrade se nejvíc vyplatí u zbraní, kde se zvedá základní damage. Ale zase musí člověk počítat s tím, že se zvedne i str, dex a req lvl.