Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Takže Hi-runa, congr :-)
Greenhorn s duší Throwera
Re: Nejkvalitnější věci z monster
Tak po delší době sem taky něco hodím
LK
Run 3300 cca a po delší pauze mně LK celkem slušně přivítalo snad časem ještě něco přibude a doufám , že těch 5k už nějak doklepu
LK
Run 3300 cca a po delší pauze mně LK celkem slušně přivítalo snad časem ještě něco přibude a doufám , že těch 5k už nějak doklepu
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace k Sur. Já jsem snad i rád že to nepočítám, už podle mě útočím na hranici 5000 a ty výsledky docela nevalný, dneska za 2 hodiny(necelých 200 runů) byli nejvyšší runy 2x Hel a Io Ale ono se to zlomí... jednou... snad...
Buďto si neuvěřitelný smolař a nebo je něco špatně . Popravdě , ještě sem se nesetkal s nikým kdo za takový počet runu nedropnul BER nebo jinou HR ( i když Sur ti 1 padla i tak je to šíleně málo ) Na kolik pl chodíš ? Zaměřuješ se jen na super chesty a nebo otvíráš i objekty po cestě ? Já si teď vyrolloval luxusní mapu s 6 super chestama + dalších 6 objektu ze kterých mi dokonce padlo více HRs než z truhel normálně. Včera sem stihl otočit pouze 150 runu ale i tak mi padla Sur Vex Mal , chce to hold trpělivost a doufat že se to pořádně rozpadá každopádně ti držím palce protože vytrvalost ti očividně nechybí .
já si někdy připadám jak v léčebně duševně chorejch..
kdy pochopíte že někomu to tam padá (ty,DD,RIP) a někomu ne..(já,Asman,raisen)..
prostě LK stojí za pikaču ..pro mě..
a propo, mám stejnej výsledek jak Asman...za 5K runů sur a tuším jedna ber..
kdy pochopíte že někomu to tam padá (ty,DD,RIP) a někomu ne..(já,Asman,raisen)..
prostě LK stojí za pikaču ..pro mě..
a propo, mám stejnej výsledek jak Asman...za 5K runů sur a tuším jedna ber..
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
@M4rth: Otevírám 6 chest +minimálně 10 dalších objektů, někdy víc. Players 7. Na runy mám smůlu, zase kdo najde za 15 unique ringů BK a SoJ, první unique amulet Mara's 29 all res, třetí Gheeds byl 38% MF. Už sháním jen Raven, nemůžu najít dobrou alternativu na Smitera.
@Welwet Pořád máš aspoň tu jednu Ber. Raisen tuším padla Ohm a Ber během 20 runů, každý má někdy smůlu někdy štěstí, u nás to štěstí na runy zatím nepřišlo.
@Welwet Pořád máš aspoň tu jednu Ber. Raisen tuším padla Ohm a Ber během 20 runů, každý má někdy smůlu někdy štěstí, u nás to štěstí na runy zatím nepřišlo.
@M4rth: Tva mapa je celkem standartni, rekl bych Ale ziskat SUR + VEX + MAL za pouhych 150 runu je silne nadstandartni, ikdyz i me se takto ze zacatku darilo (viz me Infinity za 1500 runu)...Jinak souhlasim, z ostatnich objektu padaji HRs minimalne stejne casto jak ze superchestu, ne-li casteji...
@Asman, Welwet: Proste to nekomu pada a nekomu ne, dulezite je vydrzet, pripadne zmenit mapu/zkusit behat stejnou mapu trochu jinak atd...Ale hlavne behat, cimz myslim hlavne Tebe, Welwete
@Asman, Welwet: Proste to nekomu pada a nekomu ne, dulezite je vydrzet, pripadne zmenit mapu/zkusit behat stejnou mapu trochu jinak atd...Ale hlavne behat, cimz myslim hlavne Tebe, Welwete
Obě runy od sebe dělilo asi 5 minut .
LK
Asi sem si tím i ušil bič protože těžko tomu můžu uvěřit já sám natož to vysvětlovat na foru kde mě má polovina lidí za cheatera . Za poslední 3 dny sem stihl pouze 360 runu , před pauzou za 1100 runu pouze Gul Ist tak už vážně nevím
LK
Asi sem si tím i ušil bič protože těžko tomu můžu uvěřit já sám natož to vysvětlovat na foru kde mě má polovina lidí za cheatera . Za poslední 3 dny sem stihl pouze 360 runu , před pauzou za 1100 runu pouze Gul Ist tak už vážně nevím
Jooo, na runu Lo ted cekam jak na smilovani
Štěstí přeje připraveným...
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
M4rth: jo no když někdo naběhá 5K+ runů a nic... někdo naběhá 50 a má.... pak kvůli tomu že ho tím vyhecuješ tak naběhá dalších 5K a zase nic .... tak si dost živě umím představit jak závist zapracuje některé dropy radši nezveřejňovat
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
@Secondface: S tim nesouhlasim, me to spis donuti vic behat a snazit se neco sehnat, at se mam taky cim chlubit
Dlouho uz jsem nic nepostoval, ale soucasne nalezy v LK me nuti k zamysleni...Tentokrat se nejedna o runy, ale o skillery, konkretne o skillery s +30 a vic life atributem...Prochazel jsem stashe a dospel k tomuto zaveru
Necromancer:
Summoning Necromancer + 32
Curses +37
Curses +37
Sorceres:
Fire skills +32
Lightning skills +34
Cold skills +30
Amazon:
Passive and Magic +33
Passive and magic +30
Paladin:
Deffensive aura +36
Druid:
Shape shifting +34
Shape shifting +35
A co nam z toho vyplyva? Ze hra rada roluje kvalitni skillery v naprd vetvich Jediny charakter, ktery si nemuze stezovat je kouzelnice, ale tam neslo minout, a je to hezky rozdelene, ale ten zbytek? 2x Necro curses s +37? Passives pro amu? defensive pro palu? Co jsem komu udelal...A navrch druidi, kterehoz jakozto postavu nemusim, a tudiz prakticky nehraju, a kdyz uz je to peknej skiller, tak Shapeshift a ne Elemental Ikdyz, treba Fury wolf bude asi hodne rad
Necromancer:
Summoning Necromancer + 32
Curses +37
Curses +37
Sorceres:
Fire skills +32
Lightning skills +34
Cold skills +30
Amazon:
Passive and Magic +33
Passive and magic +30
Paladin:
Deffensive aura +36
Druid:
Shape shifting +34
Shape shifting +35
A co nam z toho vyplyva? Ze hra rada roluje kvalitni skillery v naprd vetvich Jediny charakter, ktery si nemuze stezovat je kouzelnice, ale tam neslo minout, a je to hezky rozdelene, ale ten zbytek? 2x Necro curses s +37? Passives pro amu? defensive pro palu? Co jsem komu udelal...A navrch druidi, kterehoz jakozto postavu nemusim, a tudiz prakticky nehraju, a kdyz uz je to peknej skiller, tak Shapeshift a ne Elemental Ikdyz, treba Fury wolf bude asi hodne rad
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Další taková kravina, kam se life rády cpou je Shadow Disciplines (Assassin Only)
- Slw
- Minion of Destruction
pche, já jsem vždy miloval shadow a passive či summon dudu skillery. nikdo je nechtěl a já si bufoval mastera/valku/méďu jak divý ale je fakt, že takový curse či def pala i mne dokázaly pořádně rozladit
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
@DD. Jo, to mas recht
@slw: Na boostovni tanku staci all skills, ne?
Abych nebyl uplne mimo, neni nad to, kdyz dostanete novy charakter do jeho lovici destinace a hned najde grailer ...Jako v pripade me Furyzonky Herjotur...Ted uz jen ta prokleta Griswolds palice a sety mam vsechny Navic jsem se diky tomuto nalezu konecne prehoupl pres 96%, chybi 19 unikatu , 1 setovka a 1 runa
@slw: Na boostovni tanku staci all skills, ne?
Abych nebyl uplne mimo, neni nad to, kdyz dostanete novy charakter do jeho lovici destinace a hned najde grailer ...Jako v pripade me Furyzonky Herjotur...Ted uz jen ta prokleta Griswolds palice a sety mam vsechny Navic jsem se diky tomuto nalezu konecne prehoupl pres 96%, chybi 19 unikatu , 1 setovka a 1 runa
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
Zrovna dneska mi padlo Shadow Disciplines +20 life . Z víc jak 30 life mi padli Necro Summon +39 life a Spears and Javelins +37 life a ty se mi zdají docela použitelné.
@RIP: Proč si pro tu Jah nezajdeš do Travincalu, prý tam padají pořád
@RIP: Proč si pro tu Jah nezajdeš do Travincalu, prý tam padají pořád
@Asman: Tak provokace, jo?
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
-
- Doom Knight
- Kontaktovat uživatele:
@RIP: Jen legrace, já si stejným způsobem chodím klikat na bedny do LK jen tak pro zábavu protože stejně nic nepadá Ale stačí tam chodit, Travincal je přeci super i na grailery tak proč ne.
No, moc graileru, ktere by mi tam mohly padnout, uz neni...Rekl bych, ze tak 4-5 odhadem, zbytek tezko...