Runy
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Re: Runy
Vzhledem k tvým všelijakým zásahům do Diabla (viz https://www.diablofans.cz/forum/viewtop ... 55&t=11703), těžko říct, jak moc je ta runa legitKisuvka píše:Vážení, tak přesně takhle si představuji dárek k narozeninám Po 12,5 letech mě hra fakt překvapila
Teď jen se rozhodnout, do jakého to dám bacátka, když mám tolik postav
S tím zvýšeným runs dropem z patche 1.13 ty high runy padají docela často, i když je pravda, že Zodka mi nepadla ještě nikdy. Ale opravdu je od patche 1.13 pro mě těžší najít nějaký konkrétní unikát než třeba Jah, Vex...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak srovnávat Jah a Vex není moc férový. Jsou totiž runy (Mal-Ber) a RUNY (Jah a Cham). Zod je epizoda sama pro sebe.
Maarshjaz: To má styl
Neposunuse: Díky No, tak nějak to bylo já měl teď měsíc pauzu (komp v opravě) a už poněkolikátý mi po pauze padla super věc, zajímavé...
Raisen: Díky, jo, pak sem dodám statistiku.
DD: 100% legitimní Nakonec hraju beze změn. Abych ty změny vůbec měl aktivní, tak musím mít hru bez Plugů, a ty změny, o který jsem nejvíc stál stejně nevyšly Drop jsem právě neměnil vůbec. Ten je perla Diabla Podvádět mě nebaví, na to už jsem přišel ještě ve verzi 1.09 se Shadowmasterem
Smashulin: Já moc nevím, protože seriózně huntit runy jsem chvíli vydržel až v 1.13 v LK a teď až kravín. Do tý doby jsem měl nejlepší vycubenou Vexku
Neposunuse: Díky No, tak nějak to bylo já měl teď měsíc pauzu (komp v opravě) a už poněkolikátý mi po pauze padla super věc, zajímavé...
Raisen: Díky, jo, pak sem dodám statistiku.
DD: 100% legitimní Nakonec hraju beze změn. Abych ty změny vůbec měl aktivní, tak musím mít hru bez Plugů, a ty změny, o který jsem nejvíc stál stejně nevyšly Drop jsem právě neměnil vůbec. Ten je perla Diabla Podvádět mě nebaví, na to už jsem přišel ještě ve verzi 1.09 se Shadowmasterem
Smashulin: Já moc nevím, protože seriózně huntit runy jsem chvíli vydržel až v 1.13 v LK a teď až kravín. Do tý doby jsem měl nejlepší vycubenou Vexku
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Diablo II od 30.11.2003 8:55, 7500+ h
Unikáty: 100%
Setovky: 100%
Runy: 100%
Slova: 95,2% (-4) 1x Sur, 6x Jah
Celkem: 99,4% (-4)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Kisuvka: CONGR! legal, ilegal, ZOD je ZOD. Já bych dal nějaký hezký eth 2H BoTD. Pak se pochlub. U 1H jsem to jednou složil do PB a ten účinek oproti Griefu tam nebyl až tak viditelný v poměru cena/výkon...
Mít to na Zerkovi, tak jedu 2H bez bloku s WC a Grief dám Palovi (až ho budu mít) :-))
Mít to na Zerkovi, tak jedu 2H bez bloku s WC a Grief dám Palovi (až ho budu mít) :-))
Greenhorn s duší Throwera
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Kisuvka: Tak v tom případě velká gratulace a ať slouží
Abuzus: Máš na to zajímavej pohled... Takže když si přes Hero Editor natáhnu Zod do hry, pak ju někde vyhodím, vyfotím a postnu ju sem, tak je furt vše ok? Neřekl bych...
Abuzus: Máš na to zajímavej pohled... Takže když si přes Hero Editor natáhnu Zod do hry, pak ju někde vyhodím, vyfotím a postnu ju sem, tak je furt vše ok? Neřekl bych...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Maarshjaz: Rozumíš tomu úplně špatně. Když neznáš informace, tak je lepší se takto neptat.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Zajímala by mě jediná věc. Z čeho usuzuješ, že mu tu Zodku závidím?
Maarshjaz: řekl bych, že tu Deamona obviňuješ neprávem. Vzpomněl si na nějáké topic, tak se zeptal ... vysvětlilo se to, pogratuloval mu. To co jsi napsal, moc nedávalo smysl
Kisuvka: hezké narozeniny věřím, že potěšila cg
Kisuvka: hezké narozeniny věřím, že potěšila cg
HC grál
Normal uniques: (113/116)
Exceptional uniques: (114/119)
Elite uniques: (64/83)
Others uniques: (20/34)
Class-specific uniques: (16/27)
Normal sets: (62/62)
Exceptional sets: (57/65)
Runy: (29/33)
- Abuzus
- Minion of Destruction
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Až tak ne Deamone, chápal jsem to tak, že jel v nějakém extra módu, což už pro nás může být "ilegal" :-)
To co píšeš ty je jeden z důvodů, proč mám tak rád Diablo. Je velmi snadné ripnout palu s CoHem a Griefem a za minutu ho oživit, ale stejně bych lhal jen sám sobě, tak jako v životě. Prostě dokud to není u někoho "očividné", tak předpokládám "clear". Alespoň v životě se mi to vyplácí. Taky už jsem těch postav oživil a do 24h smazal nebo úplně reinstnul Diablo. Co bych to byl zač?
Těžší možná bude ten Botd nebo pro co se rozhodne, neoživit. Já měl štěstí, že jsem to ripnul na realmu :-)))
To co píšeš ty je jeden z důvodů, proč mám tak rád Diablo. Je velmi snadné ripnout palu s CoHem a Griefem a za minutu ho oživit, ale stejně bych lhal jen sám sobě, tak jako v životě. Prostě dokud to není u někoho "očividné", tak předpokládám "clear". Alespoň v životě se mi to vyplácí. Taky už jsem těch postav oživil a do 24h smazal nebo úplně reinstnul Diablo. Co bych to byl zač?
Těžší možná bude ten Botd nebo pro co se rozhodne, neoživit. Já měl štěstí, že jsem to ripnul na realmu :-)))
Greenhorn s duší Throwera
@Kisuvka: Velka gratulace Ja ji dropl loni v CS se svym hammerem a doted lezi v HC shared stashi , takze jsem zvedavy, co s ni provedes uz ze sveho sobeckeho duvodu, treba me inspirujes
Hmm, jinak bych opravdu Plugy neupravoval, at jsme tu na stejne lodi a lze pak nalezy porovnavat, protoze s upravami, jak rekl DD uz by to nebylo (z naseho uhlu pohledu) legit Diablo...
Ono je to vubec zabavny, pro inc jsme ilegalni vsichni prave proto, ze pouzivame Plugy, na druhou stranu oni jsou podle me daleko vic ilegal, protoze podporujou bugy, ktere do hry pridava treti program (Atma) a time travelling (pouzivaji nektere uber itemy z verzi 1.07 - 1.08d - treba CtA s +12 a vic Battle orders )
Hmm, jinak bych opravdu Plugy neupravoval, at jsme tu na stejne lodi a lze pak nalezy porovnavat, protoze s upravami, jak rekl DD uz by to nebylo (z naseho uhlu pohledu) legit Diablo...
Ono je to vubec zabavny, pro inc jsme ilegalni vsichni prave proto, ze pouzivame Plugy, na druhou stranu oni jsou podle me daleko vic ilegal, protoze podporujou bugy, ktere do hry pridava treti program (Atma) a time travelling (pouzivaji nektere uber itemy z verzi 1.07 - 1.08d - treba CtA s +12 a vic Battle orders )
Díky všem přeju Vám ten zážitek, kdy prostě nevěřícně čumíte do monitoru a nechápete, co se stalo
Jo, jinak stále jsem ještě nerozmyslel do kterýho bacátka... Jestli si dát něco podle svých představ i za cenu, že to bude naprd a nebo jít na jistotu
RIP: Jo, zůstávám u Plugů. Byl to takový výstřel do tmy
Jo, jinak stále jsem ještě nerozmyslel do kterýho bacátka... Jestli si dát něco podle svých představ i za cenu, že to bude naprd a nebo jít na jistotu
RIP: Jo, zůstávám u Plugů. Byl to takový výstřel do tmy
Lvl 99 challenge No vitality melee challenge
Mno, muj nazor je porad stejny, bud do eth 3soc a supr staty Tomb Reaver nebo Botd v nejake eth obourucni elitce, jen nevim, jak je to s breakpointy treba u WW, BoTD ma ale hodne IAS, takze ve vetsine zbrani asi cajk
Vím, že tu teď všichni "oslavují" ZOD, ale vzhledem k tomu, že to je můj první drop této runy, tak se musím pochlubit, ikdyž to neni zod ani z dálky ale rozhodně potěšila vzhledem k tomu, že to je CHS NM spokojenost
HC grál
Nikdy...opakuju NIKDY jsem neměl takhle šťastný NM z mého podledu jsou tohle naprosté faily ale tak, když se daří, tak se daří
HC grál