Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
Re: nejkvalitnější věci z monster
Spellsword : hezké, ale totálně zbytečné když to srovnáš se spiritem tak je spirit lepší + k spiritu ve zbrani můžeš mít eště jeden ve štítu
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
- Spellsword
- Doom Knight
- BattleTag:Spellsword#2546
hami: Mě je ta věc úplně k ničemu. Jen mám radost z toho, ž mi padl unique item.
Takovej kušmistr, no proč ne. U nás na AHG hrál jeden barb taky s kuší. Vydržel až do lvl 84 snad, pak ho dloubnul Lister a šel si vymodlit místo u harfy. Jen mi tak trošičku unikl význam tý fráze, že jeho chrabré skutky budou pamatovány, když žádné nedokázal.
Nechci za*írat fórko, ale kde mám nadropovat nějaký slušný věci na NM->jsem první akt, vím, že ve třetím je meph, ale já potřebuju lepší věci teď, protože na p8 je to harakiri a na p5 je to docela hardcore...
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.
Kdy se už člověk naučí zálohovat data?
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak v 1.aktu bych to na nějaký slušnější itemy viděl až u Andariel. Nebo najíždět na Countess a vytvořit nějaký to RW.
Xatra: a predevsim je potreba rict s jakym charem hrajes
Kupodivu mě to stále baví..
mám werewolfa, mám runy na rw malice, ale nemůžu najít 2 socketovou zbraň s obstojným dmg...andy nepustila nic slušnýho, jediný co sem vytřískal je belt prevent monster heal Má cenu na andy najíždět, nebo jet dál?
Každým dnem sílím, abych se mohl postavit největšímu Zlu.
andy je zradna potvurka.vetsinou nedropne nic,co by se dalo pouzit,ale je schopna dropnout i paradni kousky...
- Spellsword
- Doom Knight
Teď nevím kde mi padl bow Kuko Shakaku. Docela dobře se s ním smaží Imunne to physical Ghosti a podobná havěť, která dělá mému zaelotovi problémy
EDIT: Heeej, vylezu z waypointu, chci si zaběhnout do Pitu. Dva kroky ode mě je šutr. Nadzvednu ho a... Immortal King rukavice
Verdikt: šutry mají větší droprate než všichni bossove dohromady...
EDIT: Heeej, vylezu z waypointu, chci si zaběhnout do Pitu. Dva kroky ode mě je šutr. Nadzvednu ho a... Immortal King rukavice
Verdikt: šutry mají větší droprate než všichni bossove dohromady...
Naposledy upravil(a) Spellsword dne 29.05.2011, 21:44 hod., celkem upraveno 1 x.
povedl se vykubit docela pěkný charm
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
jj je celkem pěknej, lae 3 malý charmy můžou mít až +60life a mana není až tak důležitá
Zy-El - Sorceres - Morgan - Lvl kolem 900 - Killuju vše na night (včetně Orifice To Oblivion)
můžou, ale ty sou vcelku drahé...já takový charm ještě nedropl
Cíl: Paragon level 100
[100/100] ✓
[100/100] ✓
Lidi jako já musí brát, co je bylo by hezký mít plnej inv. samých small charmů s 20 life + 5 all rez, ale sem rád i za to, že tam mám small charmy okolo 16 life + 10% light/cold/fire rez a grand charmy s 40 a víc life + 100 a více AR nebo třeba 12FHR... atd
"Do what you fear and the death of fear is certain."
hami:mana neni az tak dulezita?moje sorcka je jineho nazoru...
a muj Singer taky.. mam 1100 many, regen 50%, merc ma insight a stejne jsem behem 10 vterin bez many .. co bych za takovyhle charmy dal
tak teda az takove problemy nemam.spis jde o pripady typu mana burn,mana drain nebo mana shield...
njn, on je fakt desnej blazen.. to vetsinou nejde ani uchlastat flaskama.. mam zatim cast za 8 framu a mana cost 36, takze fakt hukot.. ani nvm jestli se mi vyplati lamat ten posledni breakpoint..
o mana burn ani nemluvim
o mana burn ani nemluvim
- Spellsword
- Doom Knight
Při náběhu na Countess mi padlo unique brnění Spirit Forge.
Můj merc (might lancer) má na sobě rare http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... t031u.jpg/. Mohu do toho unikátu nacpat něco, aby to bylo lepší než ten rare?
Můj merc (might lancer) má na sobě rare http://imageshack.us/photo/my-images/71 ... t031u.jpg/. Mohu do toho unikátu nacpat něco, aby to bylo lepší než ten rare?
ias/ED jewely... ale jistě chápeš, že to nemá cenu
"Do what you fear and the death of fear is certain."