Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Já chci taky Gore Rider Jináč ten Annihilus je parádní. O Crown of Ages ani nemluvě Congratulation hero
U mě za zmíňku stojí možná to, že jsem si v gamblu pořídil Raven Frost
U mě za zmíňku stojí možná to, že jsem si v gamblu pořídil Raven Frost
Re: nejkvalitnější věci z monster
Tak jsem zase udělala menší hledání - 100x Mephisto a 100x Pindleskin.
Mephisto mi dal za 100 runů celkem 7 unikátních prstenů. 4x Manald, 1x Nagelring, průměrný BKWB a Wisp Projector. Dva runy po sobě dal dva Gheedy, jeden byl 29 % a druhý 30 % Také mi padl další Fury Visor, tentokrát o trochu lepší roll, ale stále nic moc.
Pindleskin mi dal dvě věci do sbírky. Nejprve mi ale hodil The Gladiator's Bane, které si už mám několikrát, ale s perfect MR a DR ještě teda ne První onou věcí byl poslední facet, který mi chyběl, a to Blaze A druhou věcí byl Ward Bow, Widowmaker.
Také jsem rozehrála novou amazonku, tentokrát se zaměřením na Strafe a Multipleshot. V City of Damned mi padla Mal rune, z Hell kovárny pak Pul rune. Diablo z Chaosu mi hodil další WT a Diablo Clone mi hodil Annihilus
Mephisto mi dal za 100 runů celkem 7 unikátních prstenů. 4x Manald, 1x Nagelring, průměrný BKWB a Wisp Projector. Dva runy po sobě dal dva Gheedy, jeden byl 29 % a druhý 30 % Také mi padl další Fury Visor, tentokrát o trochu lepší roll, ale stále nic moc.
Pindleskin mi dal dvě věci do sbírky. Nejprve mi ale hodil The Gladiator's Bane, které si už mám několikrát, ale s perfect MR a DR ještě teda ne První onou věcí byl poslední facet, který mi chyběl, a to Blaze A druhou věcí byl Ward Bow, Widowmaker.
Také jsem rozehrála novou amazonku, tentokrát se zaměřením na Strafe a Multipleshot. V City of Damned mi padla Mal rune, z Hell kovárny pak Pul rune. Diablo z Chaosu mi hodil další WT a Diablo Clone mi hodil Annihilus
HC grál: 537/516 (-21)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace ke všem Facetům !! BKWB taky jistě potěšil Ale já to věděl, ještě než jsi ho identifikovala I když...původně jsem psal, že ten uniq ring bude Maras Kaleidoscope
Jen tak dál...už ti toho moc nechybí
Jen tak dál...už ti toho moc nechybí
Pobavil.Dark_Deamon píše:už ti toho moc nechybí
Děcka, tak mi po skoro ročním hledání ten Shaftstop padl No konečně!
A srovnala jsem skóre normal vs. exceptional unique items. U obou skupin mi chybí dva předměty
A srovnala jsem skóre normal vs. exceptional unique items. U obou skupin mi chybí dva předměty
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Paráda! Gratulace Hmmm...posledních 40...to už začíná jít do tuhýho.
Velká gratulace!!! Konečně ti padlo něco pořádného
Díky moc už bylo na čase ale je to náhoda celkem, zase těch pindlů tolik odchozených nemám...
Stejně je ta hra jen o náhodě a štěstí Jí je úplně jedno, jestli jsme u Pindla strávili jen mládí nebo i stáří
tohle znám moc dobře. Na realmu odchozených 2500-3000 runů na mefa s lvl 89, mf přes 400% a nepadl ani jeden arach, jedno low viperko a jediný shako...kámoš s mf 48% a lvl 72 šel mefa na start asi 200x a drop aracha 2x, viperko 3x (z toho jednou perf) a shako 2x...
tohle je prostě D2...:-D Na druhou stranu on šel s necrem asi 300x cowky na pl3 a max runa padla BER...já šel cowky 50x s tím stejným necrem na pl3 a padla JAH, BER i CHAM.
pokud máš den, je jedno kolikrát jdeš bose nebo lokaci, pokud to má padnout tak to padne :-D touhle je kouzlo i prokletí D2 :-D
PS: za ty dlouhý roky hraní na SP i na realmech mi DF nikdy nepadl...;-)
tohle je prostě D2...:-D Na druhou stranu on šel s necrem asi 300x cowky na pl3 a max runa padla BER...já šel cowky 50x s tím stejným necrem na pl3 a padla JAH, BER i CHAM.
pokud máš den, je jedno kolikrát jdeš bose nebo lokaci, pokud to má padnout tak to padne :-D touhle je kouzlo i prokletí D2 :-D
PS: za ty dlouhý roky hraní na SP i na realmech mi DF nikdy nepadl...;-)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Mazec DF mi ještě nepadl. A celkem dost se povedlo. To se bude Blizznit
Co jsem teď nedávno začal hrát ten singl tak sosu mám zrovna na 93 lvl (dnes jsem lupl ) a viper mi taky nepadl, ani shako dokonce ani takové věci jako chanceguardy atd tady ty obecné věci mi moc nepadají a to mám lvl jen z findu na baalovi jsem ještě nebyl, nemám ani ancienty. Na druhou stanu zajímavá postava tady ta sorc, moc se ji nedaří ale když někdy jo tak to stojí za to
@Slayer:Gratuluju k Shardu
@DD: U (-40) gralu je jeste velka pohodicka, hruza to zacina byt u (-10)
@DD: U (-40) gralu je jeste velka pohodicka, hruza to zacina byt u (-10)
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Mě to přijde, že už těch mojich -180 je hrůza Páč padaj furt ty samý kraviny dokola
Při třídění screenů jsem vyhrabal ještě pár starých, které jsem tu nedala.
Z Pindla jsem získala další předmět do grálu, tentokrát unikátní Ward a tenhle rare Amulet. Včera mi padl z Mephista Azurewrath - konečně!
S Javou jsem ještě před turnajem expila u Diabla a Baala. V CS mi padly další setové claws, setové Boots, které mi chyběly , z Baala jsem vytřískala pěkný Cold Facet a tady mám jednu hezkou momentku typické návštěvy v trůnu
Pak tu mám dva gambly. Nejdříve se mi podařilo vyhrát docela hezkou čelenku pro trap assku a pěkný amulet pro druida.
Z Pindla jsem získala další předmět do grálu, tentokrát unikátní Ward a tenhle rare Amulet. Včera mi padl z Mephista Azurewrath - konečně!
S Javou jsem ještě před turnajem expila u Diabla a Baala. V CS mi padly další setové claws, setové Boots, které mi chyběly , z Baala jsem vytřískala pěkný Cold Facet a tady mám jednu hezkou momentku typické návštěvy v trůnu
Pak tu mám dva gambly. Nejdříve se mi podařilo vyhrát docela hezkou čelenku pro trap assku a pěkný amulet pro druida.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Pěknej cold Facet A gratulace ke graielům, kor ten Azurewrath určo potěšil A do těch Soulů by se mi vůbec nechtělo, protože to vypadá tak 2 bosspacky
Moc pekny Eli, gratuluju k peknejm dropum Me celkem fascinujou ty Hitpointy Tvoji amy, to je dobrej tank
Děkuji
Je zatím docela neporazitelná, ani soulové nejsou žádný problém (tuším 85 % Light resist + nějaký absorb ). Vůbec s Annihilem má všechny resisty na max + redukce physical dmg Snad bude žít ještě dlouho.
Je zatím docela neporazitelná, ani soulové nejsou žádný problém (tuším 85 % Light resist + nějaký absorb ). Vůbec s Annihilem má všechny resisty na max + redukce physical dmg Snad bude žít ještě dlouho.