Nejkvalitnější věci z monster
Moderátor:Dark_Deamon
- Abuzus
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:Abuzus#2665
- Kontaktovat uživatele:
Kurňa jste ty Vánoce vzali nějak hopem, ne?
Greenhorn s duší Throwera
Re: Nejkvalitnější věci z monster
- Dark_Deamon
- Archangel
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak to velká gratulace. V této fázi grálu už je opravdu co slavit
Tak mi právě padl naprosto epic amulet
http://javurek.rajce.idnes.cz/SOFTCORE_GRAL/#2.jpg
Na high level to není samozřejmě best věc, ale na lvl 30 je to zázrak
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Být tam ještě FCR a all rezy, tak by to byla úplná bomba Ale to by chtělo asi jinej ilvl.
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Rip gz tenhle mi chybí taky. Mě dnes potěšila ohm runa a byla poslední do rw´s docela často si pohrávám z myšlenkou že bych necubil a všechny runy si nadropoval ale to je asi šílený
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Tak po Ber, se to do dá v LK po několika desítkách tisíc runech vyběhat. Cham se dá taky 3x dropnout a Zod stačí 1x, že. Kde ale do konce života nadropuješ 14x Jah, to jsem zvědavej I jen docubit se k nim nebude žádná (_,_)
- Slw
- Minion of Destruction
ujde gz. já taky schovávám rare +1tab na 15 lvl a samozřejmě +2tab na 30 lvl. a už mám na hc takovou malou bezvýznamnou sbírečkuJavurek píše:Tak mi právě padl naprosto epic amulet
2D_D: fcr i all resy se tam rollnout mohly (fcr je 5 lvl suf, all res Scintillating lvl 34 pref - jen jeden ze stávajících by musel pryč - takový mana leech je sose víte k čemu).
edit: nejvyšší pref je freezing a ten na amu má lvl 40 - vše ostatní je nižší
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Tak jsem se asi po roce preci jen rozhoupal k tomu, ze pouziju tu mou ZODku...mam hroznou smulu na Tomb reaver (zatim mi v 1.13 padl jen jeden, a to non eth a navic s*it), takze se mi zhnusilo cekani (ikdyz mam dva Ruby jewely of fervor) a vyrobil jsem RW, ktery bych stejne potreboval do pripadneho RW grailu, tedy
BoTD
Mno co Vam mam povidat, jak je u me zvykem, totalne srackozni roll, ED temer na minimu a LL uplne na minimu...Ach jo, asi bych mel sve RWs nechavat rollovat nekomu jinemu, treba by to pak za neco stalo...
Mno, v kazdym pripade to pak nekdy vyuziju, ikdyz si nejsem presne jistej jak, mozna Wolfbarb nebo nejaka podobna chujovina
Edit: Ted me napada, kdyz koukam na tu Poison Novu, mozna bych mohl udelat necra okolo tehle hovadiny
BoTD
Mno co Vam mam povidat, jak je u me zvykem, totalne srackozni roll, ED temer na minimu a LL uplne na minimu...Ach jo, asi bych mel sve RWs nechavat rollovat nekomu jinemu, treba by to pak za neco stalo...
Mno, v kazdym pripade to pak nekdy vyuziju, ikdyz si nejsem presne jistej jak, mozna Wolfbarb nebo nejaka podobna chujovina
Edit: Ted me napada, kdyz koukam na tu Poison Novu, mozna bych mohl udelat necra okolo tehle hovadiny
To jako nic, zadny komentare?!Sakra mrte lidi si to tu prohlizi a nenapise ani, kua proc si nepockal na toho Reavera nebo, proc nemas jinej base item nebo ja bych z toho postavil to a to?!
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
No muselo to být těžký rozhodování vytáhnout z truhly Zoda :-) Pro toho Necra to není špatný nápad. Já bych to (mít Zod) dal asi do nějaké
eth. sekery pro mýho Frenzy Barba nebo Zealota.
eth. sekery pro mýho Frenzy Barba nebo Zealota.
Jak chceš....
Do téhle zbraně bych to fakt nedal, taky bych to dal do něčeho pro barba, a je to vůbec superrior?
Do téhle zbraně bych to fakt nedal, taky bych to dal do něčeho pro barba, a je to vůbec superrior?
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
@rip já vim ještě strašně málo ...btw já asi prdnu amazonce do luku 1...a druhou ???
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
Diky za komentare
A do ceho bys to teda Javore dal?Tohle je jedna z mala moznosti, ktera zaruci posledni breakpoint pro WW, a kdyz porovnas pozadavky na staty a prumernou dmg tech ostatnich, tak GPA vyhrava...Sueperior to neni, no...Nemyslim si, ze by to nejak radikalne zmenilo vystupni dmg, nehlede na fakt, ze cekat na dobu, kdy mi padne idealni base item s idealni +15%ED se muzu vykaslat...Stejne to spis bude pro tematicky buildy, ta zbran celkove za moc nestoji
A hlavne, nehodlam na tom plencat jednu odmenu od Larzuka
Edit:
Celkove, BoTD do 1handed urcite ne, pac Grief rulez...Tecka...A twohanded variantu jsem bral v potez pouze zbrane pro max rychlost whirlu...Jasne, nejradsi bych tu eth, 3 sockety + super staty Tomby, mam i dva Ruby jewely of fervor jak jsem psal, ale proste neni na sklade...To asi driv najdu dalsi ZOD nez tuhle zbran
Edit2: Ty voe, ja uz vim,l co s ni udelam, vzdyt jsem uplne zapomnel na sveho Hulka, tedy Whirl barba a jednoho z mych Avengeru , myslim ,ze to bude adekvatni klacek
A do ceho bys to teda Javore dal?Tohle je jedna z mala moznosti, ktera zaruci posledni breakpoint pro WW, a kdyz porovnas pozadavky na staty a prumernou dmg tech ostatnich, tak GPA vyhrava...Sueperior to neni, no...Nemyslim si, ze by to nejak radikalne zmenilo vystupni dmg, nehlede na fakt, ze cekat na dobu, kdy mi padne idealni base item s idealni +15%ED se muzu vykaslat...Stejne to spis bude pro tematicky buildy, ta zbran celkove za moc nestoji
A hlavne, nehodlam na tom plencat jednu odmenu od Larzuka
Edit:
Celkove, BoTD do 1handed urcite ne, pac Grief rulez...Tecka...A twohanded variantu jsem bral v potez pouze zbrane pro max rychlost whirlu...Jasne, nejradsi bych tu eth, 3 sockety + super staty Tomby, mam i dva Ruby jewely of fervor jak jsem psal, ale proste neni na sklade...To asi driv najdu dalsi ZOD nez tuhle zbran
Edit2: Ty voe, ja uz vim,l co s ni udelam, vzdyt jsem uplne zapomnel na sveho Hulka, tedy Whirl barba a jednoho z mych Avengeru , myslim ,ze to bude adekvatni klacek
Já jednou na battle netu viděl zodku mrsknutou v ethereal uniq cryptic axe spolu s jewelama 40/15, měl to týpek na vlkovi
Já mám obecně radši one handy, takže bych to dal asi do berserker axe nebo collosuss sword. Nebo když už tak možná Thunder maul pro druida ale chce to dost síly.
Já mám obecně radši one handy, takže bych to dal asi do berserker axe nebo collosuss sword. Nebo když už tak možná Thunder maul pro druida ale chce to dost síly.
Vsak jsem psal, ze idealni by to bylo do eth Tombreaveru ( ta Tva uniq Cryptic axe) s Jouly of fervor, ktere mam (myslim, ze 36ED a 35 ED)...Jenze tahle zbran mi proste ne a ne dropnout - ono to neni zase tak snadny...Javurek píše:Já jednou na battle netu viděl zodku mrsknutou v ethereal uniq cryptic axe spolu s jewelama 40/15, měl to týpek na vlkovi
Do 1 handed urcite ne, pac Grief vyjde vzdycky lip...Ja vybiral takovou zbran, ktera zvladne posledni breakpoint WW, bude mit velkej range a zaroven slusnou average dmg
Tady je thread, podle kitereho ksem vybiral
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
RIP: Zrovna včera večer jsem koukal na BotD a přemýšlel jsem, do čeho bych to dal Napadl mě Hydra Bow, ale to by se muselo porovnat s Windforce. Taky jsem kdysi na YT viděl Zeal Paladina, kterej měl BotD ve War Pike a běhal Travincal.
Jinak do 1h mi to přijde jako kravina, protože Grief je prostě Grief.
Každopádně ať slouží
Jinak do 1h mi to přijde jako kravina, protože Grief je prostě Grief.
Každopádně ať slouží
Diky kamo, ja myslim, ze treti reinkarnace Hulka bude spokojena...
Jinak trochu OT, ale nechapu, jak muze dat nekdo melee 99ku...Je to strasnej vopruz i s casterem, a to se zatim ani neblizim...Jeste 20M do lvl 97
Jinak trochu OT, ale nechapu, jak muze dat nekdo melee 99ku...Je to strasnej vopruz i s casterem, a to se zatim ani neblizim...Jeste 20M do lvl 97
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Dalo by se říct, že se k tobě pomalu, velmi pomalu blížím Zatím jsem na lvl 94,5 ... 2,377M expů Jenže já běhám AT na p1. To bych celkových runů musel mít tak 8x víc jak ty
Vás stejně doženu