Hledači pokladů

O předmětech - Horadric Cube, runová slova, sety, unikáty.

Moderátor:Dark_Deamon

Odpovědět
Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:
Re: Hledači pokladů

Příspěvek od Dark_Deamon » 06.11.2014, 18:11 hod.

Jak na to tak koukám, tak to byla solidně nadprůměrná tisícovka :)

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 07.11.2014, 17:10 hod.

Hodne, hodne slusne Eli ;) Gratuluju

Tib3rian
Doom Knight
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Tiberian#2416

Příspěvek od Tib3rian » 15.11.2014, 03:42 hod.

teda obdivujem risen aj vas ostatnych za tu vytrvalost akou sa Diablu 2 venujete. ja teda hram tiez dost, i mam dost cielov co by som chcel dosiahnut, ale vy ste fakt machri na toto :wave:
"My old enemy. You cannot hide from me...no matter what form you choose to wear. Let your true self be revealed...Diablo!"

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 15.11.2014, 14:51 hod.

Zase na druhou stranu já teď hrála po delší pauze :) A na díky Diablu se mi tu válí spousta jiných her, ke kterým se snad někdy také dostanu :{
HC grál: 537/516 (-21)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 22.11.2014, 22:24 hod.

Tak jsem opět tu s další tisícovkou. Tentokrát, v rámci udržení rovnováhy, byla oproti té předchozí podprůměrná, ovšem s tím jsem tak nějak počítala :) Padly runy: Sur, Gul, 2x Ist, Um a Pul. Teď už zbývá poslední tisícovka a cíl bude splněn :) Zajímavé je, že během těch 100 runů padly tři Traps Skillery :D

RIP
Warlord

Příspěvek od RIP » 24.11.2014, 15:16 hod.

Celkem pekny vysledek Eli, ja mel kolikrat i mnohem horsi, a to dokonce i v 1.13 ;)

Btw., co konkretniho mas v planu s temi runami?

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 24.11.2014, 16:45 hod.

Zatím vůbec nic konkrétního nemám :) To si pak promyslím, až tohle dojedu (a turnaj).

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 24.11.2014, 23:03 hod.

Žádnej zázrak, ale ani žádná škoda, aspoň bude na další cta :lol:

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 10.12.2014, 10:29 hod.

1000X Ancient Tunnels
Tak..udělal jsem si pěknejch 1000 nájezdů na AT...vím že to není 2K jako od raisen nebo Slayera a trošku mě to mrzí, ale od 800 nájezdu mě to už přestávalo docela bavit, ..ani jsem nešel běhat za nějakým velkým cílem že udělám grál (Grál nedělám :!: ).Celkově jsem si stanovil runy na rovnejch 1000 už na začátku ..prostě jen tak, otestovat, prolítat a šlo to .
Ono těch lokací a příšer co chci ještě navštívit je dost, chtěl bych zavítat i do pitu ve větším, a možná dojde i na chaos, ale to je ještě daleko.
Hledal jsem prakticky vše co člověka v takové lokaci potěší tzn. především tc 87+84 a high runy, pěknou bižu, ale bral jsem i jewely/charmy, hodně rare (konkrétně circlety/boty/ruce,bižu,drápy, druid. helmy) ...ehm..a bral jsem i skoro všechny flawless gemy :lol: .

MF_Vlocka
Pure Blizzard + ES po 1 bodu,
Level : 89 → 95
Run time: 2:24 sec
MF: Začínal jsem zhruba na 350, poté padl Tal.Armor, následovala kompletní změna equipu
až jsem se ustálil na 532-540 ....
Začátek - Oculus,Shako,Skullder + ptopaz.,Maras,Spirit,War Traweler 48MF,Chance Guardy 40 MF, 2 rare ringy fcr+ all rezy, Snowclash,Switch CTA 5 BO..
O chvilku později -Oculus,Shako,Tal.armor,Tal Amulet, War Traveler,Chance Guardy, 2 rare ringy fcr+ all rezy. Tal. opasek,Switch CTA..to vše kompletně socket IST(3X----Shako,Tal Armor,Oculus)
Players: Prvních 70 runů na 3-5-7, střídavě, ustálil jsem se na 7
Čistil jsem bosspacky + miniony, sem tam jsem smetl i něco navíc.(celkově bych řekl tak třetinu všech příšer >:D :lol: )

A menší drobnost, nějak jsem na to zapoměl a skoro vše jsem identifikoval, když mě to zhruba v polovině došlo, už jsem tak pokračoval, až na 2 konkrétní předměty >:D .Myslím že nechat je jak jsou nějakou tu chvilku navíc za to stojí :lol: .

TC 87 uniqe/sety + runy
Obrázek
- schází jedna Mavina čelenka, prostě už jsem to nebral.. celkově 11x TC 87 a 4 xhig runy

TC 84 + další uniqe
Obrázek
schází Giant Skull, vysvětlím níže, Arach je eth, takže na ho***....

Uniqe/set bižu
Obrázek

(kompletní album kde bude k mání smetí a snad i vše co tu je nahraju později)

......A plno dalšího smetí co jsem nebral...nefotil, nedal..(asi i těch tc84 je možná víc, mě už to dál přijde nezajímavé/naprosto bez užitku)
proč schází Giant SKull, hrajem se SF/DD po hamku..a tam je podmínka smazat sdílenou truhlu, nahrál jsem potom starší save a Giant Skull se vypařil..(stejně měl jen 1soc)

Průběh: Začlo to tím Giant Skullem, pokračovalo Tal. Armorem,..Grandfather, Death Cleaver..Azurewrath, bižu průběžne po celou dobu..asi od pětistovky na počítadle to začlo padat méně, Grown of Ages, dlouho nic a potom cca 650-700 run 2x ten Sacred Armor..Mavina čelenka mě pronásledovala celou dobu :lol: ..poslední TC 87 byla myslím Griswold's Valor,..jinak posledních 300 runů začlo padat enormní množství smetí a po té Gris. helmě nepadlo už prakticky nic užitečného, řekl bych že 90% všeho co je na screenech padlo do 750 nájezdu..

Závěrem..- Cham mě dostala...Ber mě dodělala..za SOJ velká radost, Azurewrath, Crown of Ages, Nature s Peace abych mohl zas běhat Nihla,a potom ten Sacred Armor, hodně mě mrzí ten Arach, uvidím jak dlouho mě vydrží....největší zklamání je pro mě asi Tomb Reaver, čekal jsem že padne aspoň jeden, určitě bych na něj něco postavil, taky jsem čekal na Nightwing's Veil,Lacerator, marně tyhle tři věcičky se mě vyhejbaj jak čert kříži. :-|
ale mám 2x sacred armor! >:D :lol: já vím, stejně to bude Templar.. :lol:

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 10.12.2014, 17:25 hod.

Tak na 1000 runů to jsou úžasné nálezy 8-) :) Moc gratuluji.

Venom
Redaktor DiabloFans.cz
BattleTag:Venom#21979

Příspěvek od Venom » 10.12.2014, 18:04 hod.

Až s toho oči prechádzajú, jednoducho krása no, sen každého hráča D2. :)
Obrázek
Redaktor webu
http://www.diablofans.cz
Obrázek

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 10.12.2014, 21:45 hod.

Na 1000 runů nadprůměrné dropy, to se musí nechat. Jsem moc zvědavej, co vyleze z těch SA. Já ho v D2 kariéře dropl 2x...pkaždé z něj vylezl Templář :( Třeba budeš mít kliku a po mrtě dlouhé době tu bude epic drop :) Šance, že to bude Tyrael's je 1:8. Kdyby jo, to už by pak stálo za zvážení hledat grál, což? :)

Tak GL s výběrem toho právého svitku identifikace :)

petanmrtvolak
Fallen Shaman

Příspěvek od petanmrtvolak » 12.12.2014, 13:50 hod.

Welwet super práce !!! Gratulace k dropům. Je to nádhera. CO uděláš s CHAM a BER ??? :)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 21.12.2014, 12:15 hod.

Tak přicházím s konečně poslední 1000 runů v LK a tím pádem jsem dokončila už několikaletý projekt 10 000 runů v LK, hurá :D Tisícovka to byla slabá na runy - padly: Pul, 2x Um, 2x Mal a Gul. Skillerů padlo 9 :)

Pár statistik. Padlo celkem 95 run Pul+. Ze statistiky vyplývá, že na runy Ist není oblast LK zrovna bohatá. Skillerů padlo celkem 63, nejvíce jich bylo pro amazonku (12), zajímavé je ale, že ze třídy Magic and Passive mi nepadl ani jeden. Ze stojanu, který házel cca co 4. run Battle Boots, mi padly 11x War Travelery (ani jednou perfect :-| :D ).

Cíle, hledané runy, které jsem chtěla najít, jsem našla. A moje stránka s runami vypadá nyní takto:

Obrázek

A závěr? Už nikdy do LK nevkročím :D

BliiNky
Burning Soul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BliiNky » 21.12.2014, 13:20 hod.

To je jako říct, že Diablo už nikdy nezapneš. Víš jak - never say never :)

Jinak gratuluju k runám a i vytrvalosti. Jak s nimi plánuješ naložit?

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 21.12.2014, 14:14 hod.

Tak cíleně už to asi běhat nebudu, to si raději dám nějakou jinou oblast :) Ještě nevím. Asi z toho bude nějaké CoH, Fortitude, Grief, CtA a takové ty blbosti :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.12.2014, 14:17 hod.

BliiNky: Eli nepsala, že Diablo už nezapne, nýbrž že LK už ne to :D

raisen: Para-obr-mega-monstra dobrá práce. Tomu se aspoň říká houževnatost. Spousta z nás by se mohlo učit :) Každopádně gratuluju k dokončení eventu a k sesbíraným runám. Škoda, že nepadla Jah, Cham nebo Zod, ale ty jsi asi šla jen po bednách/stojanech, co? Tak jako tak, teď už si můžeš složit tu Enigmu 8-)

raisen
Adviser

Příspěvek od raisen » 21.12.2014, 16:56 hod.

Néé, jsem zabíjela i bosspacky a stejně nic :{ :D

Dark_Deamon
Archangel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 21.12.2014, 17:44 hod.

Njn...to se musí umět :green:

Welwet
The Butcher

Příspěvek od Welwet » 21.12.2014, 18:54 hod.

tak gratuluju. jsem zvědavej kam se vrhneš dál :lol:
jinak já úplně nesouhlasím jak to psal DD, podle mě by se lidi měli naučit že když jim tam nic neapadá tak se na to maj vy*** a jít o dům dál :lol: :lol:
jinak jsi mě navnadila, taky bych si rád složil grief, tak si asi dám zas nějakou tu tisícovečku :lol:

mimochodem, málem jsem zapoměl říct co je ten Sacred Armor.. :lol:
Obrázek

petanmrtvolak: díky, cham popotuje na 99% na pride resp. - až najdu fakt slušné píchátko, to určo využije plno charů..a ber, ta jedine ENI 8-)

Odpovědět

Zpět na „Předměty“