Etheral item
Moderátor:Dark_Deamon
Vypadly mi etheral botky Sandstorm track, které mají vlastnost "opravuje životnost". Znamená to, že jsou i přes etheral atribut nezničitelné?
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Re: Etheral item
jistě....
jinak předměty co mají indestrutible v schopnostech a jsou elite verze v základu nemohou být ethereal.
armor Leviathan.... nebo phase blady nemají durability jsou ind. Azurewrath ... Lightsabre.... nikdy eth.
ale verze Exceptional se schopností indestrutible v eth. verzi být mohou. a můžeš je vylepšit na elite verze. i eth. dimenzional blade...(rare/uniq) když se ti to vyplatí....
jinak předměty co mají indestrutible v schopnostech a jsou elite verze v základu nemohou být ethereal.
armor Leviathan.... nebo phase blady nemají durability jsou ind. Azurewrath ... Lightsabre.... nikdy eth.
ale verze Exceptional se schopností indestrutible v eth. verzi být mohou. a můžeš je vylepšit na elite verze. i eth. dimenzional blade...(rare/uniq) když se ti to vyplatí....
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
Ty jsi lucker. ještě mi řekni, že maj +15 str/vita s 70%poi rez a já se picnuEmperor píše:Vypadly mi etheral botky Sandstorm trek
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
15 str/14 vita, 48 poison rez, jeden z runů v LK za summonera ... palachovi by se asi hodily víc ...
Kdysi jsem takove daroval jednomu PvP hraci na inc, celkem si jich cenili, takze se divil, ze je davam zadara...Ja se zase divil, ze takovou plecku nekdo chce, holt o PvP vim prd...
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
roll na staty super, rez nic moc. ono sou to velmi dobré botky. já je hodně používal na windy dudících (poi rez se hodil a byla to jedna z mála možností dostat někde FHR)
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.