Crafting
Moderátor:Dark_Deamon
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si včera řek, že by se mi hodily rukavice pro Cold Amu a výsledek?
Re: Crafting
To je parchant moooc pěkný... to už unikát nenahradí
"Do what you fear and the death of fear is certain."
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Diablo mi asi dává najevo, že jsem dlouho nehrál Sarah (Kick Assa).
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Ideální na takové to domácí žvýkání
Mimochodem...původně jsem chtěl Amulet pro Sosu
- Fraxinus
- Adviser
- BattleTag:Fraxinus#2208
- Kontaktovat uživatele:
Parádní kousek. Závidím
...Ancients, go, go go!
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
Current Project: Popis skillů na Diablo2 centrále - zde je k nahlédnutí (100 % completed)
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Čau,
super amulet
tak jsem taky zkusil pro svou Amazonku něco vycraftit.
to DarkDeamon - jsou to ty rukavice , co ji chtěl??
Ale že to stálo šutrů, ještě že se to při běhání po LK rychle vrací.....
super amulet
tak jsem taky zkusil pro svou Amazonku něco vycraftit.
to DarkDeamon - jsou to ty rukavice , co ji chtěl??
Ale že to stálo šutrů, ještě že se to při běhání po LK rychle vrací.....
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Jo, nějaký takový jsem chtěl Ale proč jsi to nedělal z Heavy Gloves/Sharkskin Gloves/Vampirebone Gloves ? Měl bys LL, life a CB.
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
Ja chtěl radši CAST rukavky - Hraju Hybridku Amu (cold, fire) a ta mana se mi momentálně šikne víc.
Ještě zkusím vycraftit nějakej amulet. Ten tvůj pro toho nekra nemá chybu (jen možná vysokej lvl ).
Ještě zkusím vycraftit nějakej amulet. Ten tvůj pro toho nekra nemá chybu (jen možná vysokej lvl ).
@petan: Ty tvoje rukavice nejsou zase az tak svetoborny, u Anyi v A5 se daji koupit lepsi, tedy magic 3/20, ja tam beham na nakupy pro claws a samozrejme ama rukavice...Craft porazi ten magic pokud ma dalsi vyuzitelny mody
ale může ty rukavice využít na pacifistu :-D
jinak ten necro amulet je neskutečnej...2necro + 20 fcr je celkem unikát...nemluvě o regen mana, dex a hlavně 14 all res...kdyby místo dex dával str byl by to fakt ultimátní kousek...
jinak ten necro amulet je neskutečnej...2necro + 20 fcr je celkem unikát...nemluvě o regen mana, dex a hlavně 14 all res...kdyby místo dex dával str byl by to fakt ultimátní kousek...
- petanmrtvolak
- Fallen Shaman
RIP: dík za info, zkusím taky. Já netvrdím, že jsou světoborný. Zatím ale určitě pro mou Amu nejlepší z mýho inventáře...
Hlavne jak ta na ne koukam znovu - oni jsou safety craft a ne blood craft, ktery se na ne obvykle pouziva, ze jo?...Chybi tam mody, ktere tam normalne jsou, ikdyz CB treba Bow ama moc nevyuzije, to je pravda...Jo, a rozhodne to var z Normal kousku rukavic, at nemas moc vysoky pozadavky na lvl
@Attia: Jo, ten necro amulet je asi nejlepsi caster craft, co jsem kdy videl, 20%FCR je nejvetsi problem ziskat, ja tolik snad nedosahl nikdy, a to jsem caster amulet craftil snad 500x a vic
@Attia: Jo, ten necro amulet je asi nejlepsi caster craft, co jsem kdy videl, 20%FCR je nejvetsi problem ziskat, ja tolik snad nedosahl nikdy, a to jsem caster amulet craftil snad 500x a vic
20%FCR amuletů jsem měl dost...jenže to byly buď +1 soso/necro apod, těch bylo víc...a nebo to byly 20%FCR +2 fire skill prostě na danou větěv, těch bylo jen pár...
ale nikdy jsem neměl 20%fcr a k tomu +2 necro/soso skill
na realmu kde jede PvP by ti za takovej amulet utrhaly ruce :-D by mě zajímalo kdybys ho na PvP realmu hodil do aukce, na jakou runu by se cena vyšplhala...myslím si že minimálně BER by tam byla...
ale nikdy jsem neměl 20%fcr a k tomu +2 necro/soso skill
na realmu kde jede PvP by ti za takovej amulet utrhaly ruce :-D by mě zajímalo kdybys ho na PvP realmu hodil do aukce, na jakou runu by se cena vyšplhala...myslím si že minimálně BER by tam byla...
- Dark_Deamon
- Archangel
- Kontaktovat uživatele:
Amulet se povedl pěkně. Sranda bude, až ho ripnu Pro mě je to taky premiéra co se týče 20 FCR + 2 All Skills. Jinak co se týče výměny, tak za Ber bych ho nedal. Spokojil bych se s Jah, ale tato úvaha je stejně zbytečná.
Jinak děkuju za gratulace a ať se vám taky podaří něco pěkného ukuchtit
Jinak děkuju za gratulace a ať se vám taky podaří něco pěkného ukuchtit
ta BER byla myšlena jako cena minimální v aukci pod kterou bych nešel...pokud by byl na serveru patch 1.13 tak si myslím že by šla cena i nad JAH...
Tak jsem zkusil dalsich 30 caster craftu a zase nic , v tomhle stesti nemam, no vsak si ho vybiram jinde
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Zdar,
Co se týče craftů zajímalo by mě, jestli je nějaká tabulka kde je napsaný co mi to může hodit za další vlastnosti... než jsou jen ty stálé.
konkrétně mě zajímá jak je to u opasků, jestli se dá najít v rare MF a nebo jestli se to dá MF vycraftit, což jsem zkoušel tak 10x a bez úspěchu. u TAL opasku mi 15% nepříjde moc a nad Goldwrapem trochu ohrnuji nos
skladám max MF equip, našel jsem Eth. Tomb Reaver jak RIP postnul toho svýho Groma tak mě to nadchnulo a už mám svýho barbara na 5. act. Hellu
Mám k tomu pěkné Gravepalm s 200% d. to undedead a Travelerky už jsou taky a dokonce s max MF
na krku Seraph's Hymn s 129 AR a 49% damage to undedead
hledal jsem nějakou jednoduší alternativu k Skullders Ire ale nic s takovým bonusem do MF jsem nenašel, jedině Enigma což moc jednoduší není
takže budu muset hledat..
jen než vycubým Zodku do toho Tomb Reaveru tak to bude zase trvat, páč jsem měl chvíli krizi, no a o 2 zálohy jsem dost neštastně přišel ale jde to celkem rychle, už mám dvě Lo i když času na nějaké hledání je pořád míň a míň.
Co se týče craftů zajímalo by mě, jestli je nějaká tabulka kde je napsaný co mi to může hodit za další vlastnosti... než jsou jen ty stálé.
konkrétně mě zajímá jak je to u opasků, jestli se dá najít v rare MF a nebo jestli se to dá MF vycraftit, což jsem zkoušel tak 10x a bez úspěchu. u TAL opasku mi 15% nepříjde moc a nad Goldwrapem trochu ohrnuji nos
skladám max MF equip, našel jsem Eth. Tomb Reaver jak RIP postnul toho svýho Groma tak mě to nadchnulo a už mám svýho barbara na 5. act. Hellu
Mám k tomu pěkné Gravepalm s 200% d. to undedead a Travelerky už jsou taky a dokonce s max MF
na krku Seraph's Hymn s 129 AR a 49% damage to undedead
hledal jsem nějakou jednoduší alternativu k Skullders Ire ale nic s takovým bonusem do MF jsem nenašel, jedině Enigma což moc jednoduší není
takže budu muset hledat..
jen než vycubým Zodku do toho Tomb Reaveru tak to bude zase trvat, páč jsem měl chvíli krizi, no a o 2 zálohy jsem dost neštastně přišel ale jde to celkem rychle, už mám dvě Lo i když času na nějaké hledání je pořád míň a míň.
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
MF vol. 9 ---/--- MF vol. 8 ---/--- Survival Challenge ---/--- MF vol.5 ---/--- Ironman Challenge
Mno, perfekt eth Tomby (ci temer perfekt) se shani temer stejne blbe, ne-li hur jak ta ZOD...Pokud Ti jde vicemene o Pindla, tak na nej staci obyc verze...Pindl ma fixni drop, vzdy dava dva itemy, takze je jedno, jestli ho budes behat na p1 nebo p8, pokud Ti nejde taky o expy...Pokud ciste o itemy, tak ho chod na p1, dal jsem na nem dohromady uz vic jak 70k najezdu a statisticky uz si dovolim rict, ze 99% dobrejch dropu je z nej a ne z minionu, takze nastaveni poctu hracu fakt nema cenu zvysovat (tedy pokud nechces aj runy, ale na ty je aspon u me skoupej)
Co se tyce pasku, tak Goldwrap (upgrade-ovany) je jedina varianta, dalsi moznost je vyuzit Tals pasek, idealne v kombu s brncem, uz si nepamatuju, kolik potrebujes kousku vybavy, jestli staci dva nebo tri...
V tehle lokaci navic neni rozhodujici ani Enigma, barbar se srajdou (rozumej rychle behajici ) je vic nez dostacujici
Edit: S tim Tals brncem staci dva kusy, nejsi sosa ale barbar
Co se tyce pasku, tak Goldwrap (upgrade-ovany) je jedina varianta, dalsi moznost je vyuzit Tals pasek, idealne v kombu s brncem, uz si nepamatuju, kolik potrebujes kousku vybavy, jestli staci dva nebo tri...
V tehle lokaci navic neni rozhodujici ani Enigma, barbar se srajdou (rozumej rychle behajici ) je vic nez dostacujici
Edit: S tim Tals brncem staci dva kusy, nejsi sosa ale barbar
- Secondface
- Gorebelly
- BattleTag:Malobrach#2322
Dík, Snad mi na něm padne i ten Skullders Ire
Tomb Reaver z toho důležitého má jen 200% Damage to Undedead místo 230% a 40 to all ress. (max 50) trochu menší AR vem čert
ještě abych našel Ruby Jewels of Favor (40% E. Damage a 20% IAS) a ještě k tomu 2x... ale na to hodím bobek a hodím do toho 2x Ist
PS: vylepšovat se dá jen zbraně a armory ne?
vylepšit pásek jako armor nejde přece.. to jsem zkoušel
Tomb Reaver z toho důležitého má jen 200% Damage to Undedead místo 230% a 40 to all ress. (max 50) trochu menší AR vem čert
ještě abych našel Ruby Jewels of Favor (40% E. Damage a 20% IAS) a ještě k tomu 2x... ale na to hodím bobek a hodím do toho 2x Ist
PS: vylepšovat se dá jen zbraně a armory ne?
vylepšit pásek jako armor nejde přece.. to jsem zkoušel
>>>>>> --- MF turnaj vol. 10 --- <<<<<<