Kde kupit Diablo 3 - list
Ahojky,já jsem si předobjednal D3 na x-zone+ dostanete zdarma nástěný kalendář.Pro mě jeden z nejlepších českých e-shopů :-)
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
Re: Kde kupit Diablo 3 - list
Milí hráči,
děkujeme za Vaši registraci, která proběhla úspěšně.
PC hru DIABLO III si můžete vyzvednout 15. 5. od
8:00 hod. na informačním pultu v obchodě, který jste si
zvolili při registraci. Zde hru zároveň zaplatíte.
Za hru bude účtováno 724,50 Kč.
Vaše Tesco
to mi prislo na mail nakonec to asi fakt vyjde to je paradni cena
děkujeme za Vaši registraci, která proběhla úspěšně.
PC hru DIABLO III si můžete vyzvednout 15. 5. od
8:00 hod. na informačním pultu v obchodě, který jste si
zvolili při registraci. Zde hru zároveň zaplatíte.
Za hru bude účtováno 724,50 Kč.
Vaše Tesco
to mi prislo na mail nakonec to asi fakt vyjde to je paradni cena
cg... exkluzivna cena :o)
Dodržuj Pravidlá fóra... ak niečo hľadáš použi funkciu Hladaj...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Tvoj názor nie je prínosný.... Tvoj príspevok nie je vtipný.... Tvoje myšlienky nie sú zaujímavé, preto si ich nechaj pre seba... Nerob tu zbytočný bordel...
Jenom me stve ze tesco je nonstop a vyzvednout az rano.... Ale taky mi presne tohle prislo.. :-) naplast za to ze si na CE budu muset pockat..
@Pejtrix_cz tvl to je slusna cena prosim hod sem link kde si to mam objednat.
Achievements: 7400 (92%)
Jo, taky mi z tesca dorazil mail, tak to vypada nadejne
DeathHero: Uz to nejde, viz minula stranka
DeathHero: Uz to nejde, viz minula stranka
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
Morishort: dikes opravdu exkluzivni
Blacksun: ja bych ten prodej hned od pulnoci stejne nevyuzil ale chapu te jestli ty jo ale za tu cenu se to da myslim vydrzet
Deathhero: jak pise Iron uz to bohuzel nejde :/ bylo to do "vyprodani zasob"
aspon si za ty usetreny prachy co bych jinak dal treba v xzone koupim chladici podlozku pod notas
Blacksun: ja bych ten prodej hned od pulnoci stejne nevyuzil ale chapu te jestli ty jo ale za tu cenu se to da myslim vydrzet
Deathhero: jak pise Iron uz to bohuzel nejde :/ bylo to do "vyprodani zasob"
aspon si za ty usetreny prachy co bych jinak dal treba v xzone koupim chladici podlozku pod notas
pejtrix_cz: no nevim, skoro bych si radeji trochu priplatil kdyz mi to nekdo da drive.. :-D ale tak stejne hlavne cekam na CE jakmile budou zase nekde k mani.. :-)
hlavně za tu cenu by se v mozku rozjeli kolečka a pokládal bych si plno otázek proč je to tak levné.
Jinak to mám taky z Xzone ani nevím proč si tam pořád kupuji věci maji tam draho a kalendář ten nějak neřeším.
Hlavně já chci mít jistotu že to dorazí a s Xzone mám dobry zkušenosti.
Jinak to mám taky z Xzone ani nevím proč si tam pořád kupuji věci maji tam draho a kalendář ten nějak neřeším.
Hlavně já chci mít jistotu že to dorazí a s Xzone mám dobry zkušenosti.
Objednával někdo z czc? Myslíte, že u nich nebude problém s doručením 15.?
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
Timpa: ono to je levny kvuli tomu ze to Tesco dotuje ze svyho a proc ? ptz pocitaj s tim ze kdyz uz si tam jdes pro hru tak tam rovnou udelas nakup a tim se jim to vyplati nekde jsem totiz cetl ze tohle je v UK normalni ze tam takhle prodavaj novinky pod cenou ( tady si plno prodejcu her stezuje) a asi se jim to vyplaci kdyz to stale praktikujou ... a tak si asi rekli proc to nezkusit i tady ze ... ale na to jim ja kaslu ja jdu pro hru a rovnou domu
tady je k tomu docela dost vtipnej obrazek http://www.rouming.cz/roumingShow.php?f ... review.jpg
tady je k tomu docela dost vtipnej obrazek http://www.rouming.cz/roumingShow.php?f ... review.jpg
- JamieChris
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:JamieChris#2321
Já to mam z CZC, předobjednával jsem dost pozdě (asi týden zpátky) a mam vyzvednutí osobně v Praze - podle pc bude na skladě až 16.5., na jiných prodejnách až 17.5. (termíny předtim vyprodaný), ale někdo z vedení CZC tam psal do diskuze, že by neměl být problém 15., že her mají objednaných hodně a ještě jsou volný ... Takže snad jen chyba v PC a 15. to bude ok - to k osobnímu odběru. K rozesílání poštou - problém nebude, když jim to dodavatel dodá včas - a to nikdo 14 dní předem neví. Takže SNADSpyro píše:Objednával někdo z czc? Myslíte, že u nich nebude problém s doručením 15.?
Pejtrix_cz: jj mas pravdu s tim tescem v uk, je to jejich politika, to same asda, sainsbury,morrisons.. etc
-
- Quill Rat
- BattleTag:Schnitzel#1179
- Kontaktovat uživatele:
No já doufám, že v CZC udělají ten půlnoční prodej.JamieChris píše:Já to mam z CZC, předobjednával jsem dost pozdě (asi týden zpátky) a mam vyzvednutí osobně v Praze - podle pc bude na skladě až 16.5., na jiných prodejnách až 17.5. (termíny předtim vyprodaný), ale někdo z vedení CZC tam psal do diskuze, že by neměl být problém 15., že her mají objednaných hodně a ještě jsou volný ... Takže snad jen chyba v PC a 15. to bude ok - to k osobnímu odběru. K rozesílání poštou - problém nebude, když jim to dodavatel dodá včas - a to nikdo 14 dní předem neví. Takže SNADSpyro píše:Objednával někdo z czc? Myslíte, že u nich nebude problém s doručením 15.?
Tesco me nastvalo chtel sem tam vletet o pulnoci, ne v 8 rano
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
Odesláno klavesnici pomocí mých prstů
výborně, určitě si na pobočku v Brně zajedu
Naposledy upravil(a) Rusty333 dne 01.05.2012, 21:43 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 11:57 hod., celkem upraveno 1 x.
-
- Quill Rat
Rusty333: Tak to sa tam teda uvidime
Demon Hunter|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Barbarian|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Wizzard|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Witch|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
Monk|Lvl 60|Inferno Clear|HC|SC
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
a vy si to predobjednavate, nebo tam pujdete na blind a vysolite penize na drevo?