Zajem o Walktrough guide ?
- xsanca
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Xsanca#1337
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec, mam predobednany stazeny d3, a cekam na pulnoc 15.5 potom pojedu se svym kamaradem nonstop tyden v kuse... napadlo me ze bych celou hru mohl streamovat a uploadnout na youtube... myslite ze by o to byl zajem ?? asi bych byl schopny to udelat jen pro cz komunitu s cz komentari..
mel by nekdo zajem kouknout se na how to ?? zajimavejsi to urcite bude az budem na hellu... takze pocitam tak od 17.5 :-D :-D
dik za reply
mel by nekdo zajem kouknout se na how to ?? zajimavejsi to urcite bude az budem na hellu... takze pocitam tak od 17.5 :-D :-D
dik za reply
-
- Gorebelly
Outdated
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 11:57 hod., celkem upraveno 1 x.
Re: Zajem o Walktrough guide ?
Osobne si udelam tak max chvili na forum. Mozna bych jeste mrknul na nejaky zajimavejsi zaznam z HC hrani. Myslim, ze videa z hrani SC normal / nightmare moc velky dojem neudelaji na nikoho.
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
"tyden v kuse"? tzn kolik hodin spanku denne? pac neverim tomu, ze bys fakt jel.. V KUSE
- xsanca
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
mno spat budu asi prez den jak budou nejvetsi vedra nekde u vody :-D kdyz bude hnusne pocasi tak spanek si dopreju az se mi zanou klepat ruce a zacne mi prudce tepat srdicko :-D takze spanek budu behem toho tydne prohozovat jen nejkrajnejsich situacich kdy uz opravdu bude potreba :-D :-D
nahrat sem to cele chtel protoze si myslim ze nekdo se na to rad koukne treba lidi co budou cekat na vlastni krabicku co ma zspozdeni neli na kolektorskou edici, ale asi ate pravdu ze stat to bude za to az u 3/4te obtiznosti..
nahrat sem to cele chtel protoze si myslim ze nekdo se na to rad koukne treba lidi co budou cekat na vlastni krabicku co ma zspozdeni neli na kolektorskou edici, ale asi ate pravdu ze stat to bude za to az u 3/4te obtiznosti..
- LizardWizard
- Wraith
jako nebylo by to spatny, udelat walkthrough rekneme od zacatku normalu az na zacatek inferna... ale... ber to tak, ze lidi budou jen hrat hrat a hrat, a na tvuj WT se podivaji tak po dvou mesicich kdy uz to nebude moc aktualni...to je muj nazor
Nehledě na to, že to bude strašně dlouhý. Nevím, kdo by měl nervy se na to dívat, kor když nemlžem vědět, jestli jste aspoň trochu dobří hráči, nebo lamky . Ale hlavní problém je ta délka, aby z toho člověk něco měl musel by to vidět +- celý a nedokážu si představit člověka, kterej na to bude mít čas a chuť.
- LizardWizard
- Wraith
fakt je, ze kdybyste to treba natocili, a potom sestrihali nejlepsi momenty do nejakeho pusobiveho videa, zaujalo by to urcite vic
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně by to byl asi velkej spoiler, pro lidi co čekaj na tu krabicku
Osobně asi taky budu něco natáčet, ale nějaky Boss fighty na hell/infernu.
Osobně asi taky budu něco natáčet, ale nějaky Boss fighty na hell/infernu.
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
A čim by šlo natáčet gameplay v D3 ?
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
- JamieChris
- Gorebelly
Já používal fraps na hry a běžně používám i My Screen Recorder Pro .. zkoušel jsem v betě a ani jedno nešlo, stejně jako printscreen blok
Nahravat nezkousim, ale printscreen funguje presne tak, jak ma...
C:\Users\JamieChris\Documents\Diablo III\Screenshots nic ?
C:\Users\JamieChris\Documents\Diablo III\Screenshots nic ?
Are you ever afraid in battle ? Fear is a part of life, if you live, you fear
- JamieChris
- Gorebelly
Já zkoušel nejdřív ty videa, ty nešly, pak jsem zkoušel printscreen a paste ve photoshopu, taky nic, tak jsem si říkal, že to nepůjde a ještě jsem ve hře zkoušel mačkat různý klávesy ... Potom jsem tam na konci ve složce D3 měl 1 shot obrazovky menu, nepopíram, že to může bejt po tom PS, ale v tom případě jen s funkcí capture image a ne jako normal print Je to ale očekávaný, spousta her a videí nejde touhle nejjednodušší cestou screenovat.
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Pokud bys to měl v okně, tak by to určitě šlo :-) Jinak natáčet frapsem ti musí jít. Mě to fungovalo.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
K čemu ten walktrough? Lidi kteří to ještě nehráli se na to těžko podívají, protože by měli spojlnutou celou hru a lidi co to hrajou, radši budou hrát
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Časem o Walktrough bude určitě zájem. Mám pár spolužáků, kteří si na intru krátí dlouhou chvíli tím, že si pouští právě ty to Walktrough různých her a nevadí jim, že to trvá třeba x hodin. Pak dycky přijdou do školy a povídají, co dohráli nového :-) Ale že by tak malá sledovanost stála za takovou námahu, to si nemyslím.
EDIT: Sestřih failů, či nějakou zajímavou kompilaci bych ale bral i já
EDIT: Sestřih failů, či nějakou zajímavou kompilaci bych ale bral i já
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
- JamieChris
- Gorebelly
Všechno beru zpět, jsem lama a už jsem to našel ! Měl sem tam moc videí z Diabla II a ty D3 se v tom ztratily. Takže můj fail - fraps jde!
- xsanca
- Quill Rat
- Kontaktovat uživatele:
hmm, jak to tak ctu :-D natacet to budu teda asi :-D a sestriham to do nejakeho treba hodinoveho marasu :-D
jsou tu lidé, co nemají na hru peníze / čas, spoilery jim nevadi a chtej vidět dlouhej gameplayJavurek píše:K čemu ten walktrough? Lidi kteří to ještě nehráli se na to těžko podívají, protože by měli spojlnutou celou hru a lidi co to hrajou, radši budou hrát
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'