Kde kupit Diablo 3 - list
Kde si to vyzvedáváš? Asi Praha/ Příbram, co? Mně na dotaz s vyzvednutím 14. odpověděli, že v Brně ještě krabice nebudou.
Jinak v zahraničí už posílají, kamarádovi má dojít z Amazonu v pondělí (je v UK)
Jinak v zahraničí už posílají, kamarádovi má dojít z Amazonu v pondělí (je v UK)
- Anilix
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Anilix#2627
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde kupit Diablo 3 - list
Taktiez som predobjednal z xgames.sk este niekedy zaciatkom aprila Hry s kamaratmi nekupujeme inde, iba u nich, zatial 100% spokojnost.
No vyzvedávám v Praze (Háje)...A asi taky zkusim napsat ...za zeptání nic nedám..Byla by to paráda mít to předem a užít si spouštění
Objednávali sme s partou kámošu z CJS-cdkeys (po kladný zkušenosti s BF3). Platil sem asi 1150 za komplet balení - kód mi dorazí 14. během dne a krabice příjde poštou do 5 dnů
- RipperOwen
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:RipperOwen#2330
info pre tych, ktori chcu hrat hned 15.teho a nemaju to nikde objednane, tak v sieti TESCO ich budu predavat od 15.teho za myslim dobru cenu 49.99 €
a bol som sa v Tesco opytat, zevraj ich budu mat dost
samozrejme neviem ako to bude v CR ale na Slovensku to bude nejak takto
a bol som sa v Tesco opytat, zevraj ich budu mat dost
samozrejme neviem ako to bude v CR ale na Slovensku to bude nejak takto
Prave mi prisiel mail z amazonu ze mi krabicu poslu uz zajtra aby som ju mohol mat v pondelok doma a hrat uz od polnoci. Vaaaa strasne su super uz je to druha hra kupena u nich ktoru si zahram okamzite po spusteni.
Zdravím všechny,
chci krabici a Diablo 3 jsem si v březnu objednal na Alze. Teď 12.května mi přišel tenhle mejl:
takže jsem nakonec objednal na xzone, tak tam bude doufám vše v pořádku.
chci krabici a Diablo 3 jsem si v březnu objednal na Alze. Teď 12.května mi přišel tenhle mejl:
Kód: Vybrat vše
Vážený zákazníku,
vybraný produkt je bohužel dlouhodobě nedostupný, a proto byla objednávka stornována. Rádi Vám pomůžeme s výběrem jiného zboží na telefonním čísle +420 225 340 111, volba č.2. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
Uvažujete o nákupu u Alza.cz? Využijte naší probíhající splátkovou akci vrátíme Vám 10% z nákupu!
Sledování a změna objednávky
Sledování objednávky online
Chci upravit objednávku
Chci přidat zboží do objednávky
Zboží
Ks Stav
Hra pro PC Diablo III (WG200b) 1 Zrušeno
to je nejaká blbosť, nie? ve´d im dokonca beží súťaž http://www.alza.cz/diablo-iii-prichazi-art5072.htmt.o.m.m.y píše:Zdravím všechny,
takže jsem nakonec objednal na xzone, tak tam bude doufám vše v pořádku.Kód: Vybrat vše
Vážený zákazníku, vybraný produkt je bohužel dlouhodobě nedostupný, a proto byla objednávka stornována. Rádi Vám pomůžeme s výběrem jiného zboží na telefonním čísle +420 225 340 111, volba č.2. Omlouváme se a děkujeme za pochopení. Uvažujete o nákupu u Alza.cz? Využijte naší probíhající splátkovou akci vrátíme Vám 10% z nákupu! Sledování a změna objednávky Sledování objednávky online Chci upravit objednávku Chci přidat zboží do objednávky Zboží Ks Stav Hra pro PC Diablo III (WG200b) 1 Zrušeno
pochybujem, žeby im došiel produkt
Tak z czc mi napsali, že datum 14.5. je chyba a budou "naskladňovat" až 15. 5...Škoda, měl jsem předčasnou radost x)
.. nj, taky mi to bylo divný. Nejdřív mi na začátku května přišel od Alzy mejl, že nemají potvrzené dodání hry, tak ať potvrdím svoji objednávku. Tu jsem potvrdil, no a teď toho 12. mi přišlo to storno, tak nechápu jejich reklamu o soutěži s Diablem 3. Na jejich stránkách ukazujou, že maj na cestě 200 ks, takže asi proto mi to stornovali, že jsem byl víc jak 200stej......Leon píše: .....
to je nejaká blbosť, nie? ve´d im dokonca beží súťaž http://www.alza.cz/diablo-iii-prichazi-art5072.htm
pochybujem, žeby im došiel produkt
- Raahk
- Wraith
- BattleTag:Raahk#2416
V Alze se automaticky po nějaký době stornuje každá objednávka co není delší dobu skladem.
doporucuju nakoupit digitalni edici na aukru,kody budou rozesilat asi uz zejtra a vyjde to nejlevnejc
tak aukru bych se vyhnul, a dřive ja 15.5. kody i tak neposílaji jak jsem se díval, skoro všechno prodejci bez historie, to radši ty 2-3 stovky připlatit a koupit to z obchodu
Koupeno přes battle.net za cca 1500,- . Teď už jen dva dny počkat a v 00:01 začne ta velkolepá párty
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
PGS prave odoslal balik, pritom tvrdili, ze to naskladnia az zajtra, zaujimave, takze zajtra to snad budem mat v rukach.
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Co myslíš tím, že CZC budou naskladňovat 15týho ? Já si tam 15týho dopoledne jedu pro hru a jestli nebude, tak si tam sednu na kasu a počkam na ní
tak to nevim na koho koukals,protoze ja to koupil od cloveka co mel 5000 prodeju za sebou a hodnoceni ve vsem 5.0 ...pochybuju o tom,ze by si chtel kazit povest jen kvuli diablu...Sullysun píše:tak aukru bych se vyhnul, a dřive ja 15.5. kody i tak neposílaji jak jsem se díval, skoro všechno prodejci bez historie, to radši ty 2-3 stovky připlatit a koupit to z obchodu
JamieChris:
No sám přesně nevim, ale to mi napsali na můj dotaz ohledně osobního odběru..Chápu to tak, že 15.5. budou rozvážet Diablo 3 na pobočky..A asi musíme počkat, až nám pošlou potvrzovací mail a hlavně sms..Pak bude možný si to vyzvednout
No sám přesně nevim, ale to mi napsali na můj dotaz ohledně osobního odběru..Chápu to tak, že 15.5. budou rozvážet Diablo 3 na pobočky..A asi musíme počkat, až nám pošlou potvrzovací mail a hlavně sms..Pak bude možný si to vyzvednout
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
Ono záleží asi jak kde, např. Praha - Háje to má mít o den dřív než Praha - Muzeum, někde bude víc objednávek, tím pádem větší čekačka... No uvidíme, každopádně v úterý 10.00 otvíraj a já mam školu do 9.30, takže běda jim, jak mi to neprodaj na smsku nečekám