Technické problémy
- Programos
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Jo víme, zkoušej to. Jsou přetížené servery už od 15. ale když už se pakl logneš, tak v pohodě.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
-
- Gorebelly
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Re: Technické problémy
vytvor si vo wine dalsieho usera, pripoj sa na neho a potom spat na tvoj ucet a pojde ti to.Mustafator píše:nemate nekdo radu jak fixnout 315300,spatne heslo nebo login ? vsechno co byla postovany vcera jsem zkousel,battle tag mam,reglou hru taky
-
- Quill Rat
Reitak píše:vytvor si vo wine dalsieho usera, pripoj sa na neho a potom spat na tvoj ucet a pojde ti to.Mustafator píše:nemate nekdo radu jak fixnout 315300,spatne heslo nebo login ? vsechno co byla postovany vcera jsem zkousel,battle tag mam,reglou hru taky
Nefunguje
D3 monk lvl 60 akt 4 inferno.
D3 DH lvl 60 inferno completed
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Takovéhle kraviny sem nepiš :-)Reitak píše:vytvor si vo wine dalsieho usera, pripoj sa na neho a potom spat na tvoj ucet a pojde ti to.Mustafator píše:nemate nekdo radu jak fixnout 315300,spatne heslo nebo login ? vsechno co byla postovany vcera jsem zkousel,battle tag mam,reglou hru taky
Jak už jsem psal, zkoušej se logovat, zachvilu tam seš. Je to problém login serverů, ničeho jiného.
-
- Quill Rat
5 min jsem se snazil ale bez uspechu,ani kamaradovi nejde muj login,nemyslim si ze je to serverem,spis jim blbnou nove vytvorene accounty
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Nekopiruj heslo, pokaždé ho napiš, jinak ti to bude psát 315300 do nekonečna. Pokud ti to pořád nejde, zmeň si heslo k bnetu.
EDIT: Poprvé jsem reagoval na Elvisův post s login errorem a nevšiml si citace od Reitaka. I tak je to, co napsal hloupost :-p
EDIT: Poprvé jsem reagoval na Elvisův post s login errorem a nevšiml si citace od Reitaka. I tak je to, co napsal hloupost :-p
- FujiwaraCZ
- Quill Rat
Zdravím,
u mě pořád přetvrvává problém 3007 - odpojování ze hry... Mým připojením to určitě nebude. Nikdy jsem se s ničím takovým nesetkal ani u Starcraftu 2 ani u ničeho jiného. Někdy to drží třeba 30 minut a jindy to padá po 3 minutách. Za každou radu budu rád.
u mě pořád přetvrvává problém 3007 - odpojování ze hry... Mým připojením to určitě nebude. Nikdy jsem se s ničím takovým nesetkal ani u Starcraftu 2 ani u ničeho jiného. Někdy to drží třeba 30 minut a jindy to padá po 3 minutách. Za každou radu budu rád.
-
- Quill Rat
zmena hesla nepomaha,ani zmena emailu,ani vytvoreni noveho administratorskeho uctu ve winu,heslo jsem kopiroval i psal normalne,nepomaha nic.
Taky mě to včera dost blblo, nejdřív se to připojovalo několik minut, pak to nezobrazovalo postavu, nefungoval chat ani achievementy. Pak jsem asi hodinu v pohodě hrál, následně Error (nevím kolik číslo) a pak jsem hodinu čekal na připojení (oblíbený Error 37).
Dnes ráno jsem to chvilku zkoušel a fungovalo to bez problémů.
Ale tak nemůžu říct, že bych to nečekal, myslím si, že to v prvních dnech koupilo moře lidí . Jinak hra je zatím celkem fajn
Dnes ráno jsem to chvilku zkoušel a fungovalo to bez problémů.
Ale tak nemůžu říct, že bych to nečekal, myslím si, že to v prvních dnech koupilo moře lidí . Jinak hra je zatím celkem fajn
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
2Mustafator
Pokud si si jistý, že údaje zadáváš dobře(nemáš třeba mezeru za mailem) nebo že máš zvolený správný server a dostáváš pořád ten stejný error, tak se obrať na support.
Pokud si si jistý, že údaje zadáváš dobře(nemáš třeba mezeru za mailem) nebo že máš zvolený správný server a dostáváš pořád ten stejný error, tak se obrať na support.
nevite nekdo proc me u animaci blbne zvuk ? vse slysim vpoho akorat hlas hrozne potichu:( ...cim to muze byt ?
Zdravím,nevim jestli jsem ve správné sekci,ale kam to zařadit,nevite někdo jestli jdou převádet postavy mezi jednotlivými servry ,začal sem hrát a pozdě si všimnul že na americkym servru(který tam byl nastaven),přepnu na evropskej a postavu tam nemám ?
Mozes si zalozit novu postavu na Eu. Tu z Usa zatial na eu server nedostanes, aspon tak to pisali na blizz fore.bajnox píše:Zdravím,nevim jestli jsem ve správné sekci,ale kam to zařadit,nevite někdo jestli jdou převádet postavy mezi jednotlivými servry ,začal sem hrát a pozdě si všimnul že na americkym servru(který tam byl nastaven),přepnu na evropskej a postavu tam nemám ?
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- Programos
- Minion of Destruction
- Kontaktovat uživatele:
Pochopitelně, nemůžeš si převádět postavu z jednoho serveru na druhej. Ani to možné nebude.
Samozrejme, pochopitelne. Nepochopitelne, ale je preco to niektorym ludom tvori postavy na us realme ked maju v options eu ( vytiahnute z toho fora)Programos píše:Pochopitelně, nemůžeš si převádět postavu z jednoho serveru na druhej. Ani to možné nebude.
respektive preco to ludom nastavuje ako automat US, ked to maju stiahnute z eu bnetu, krabicu kupenu v europe.
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
koukam ze ten bnet si dela u vsech co chce mne se automaticky nastavily EU servery nic jsem nemenil
já měl taky US a to mám digital. Naštěstí jsem si toho všimnul
Lol mě to vykoplo ze hry a píše to že servery jsou full si dělaji se mě srandu
- pejtrix_cz
- Fallen Shaman
- BattleTag:pejtrixcz#2651
nj nemas zdrzovat musi se dostat na kazdyho ted to je na pridely