Reakce D3 po case
Vyjadřujte se k tématu, vaše spory si řeště jinde.
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:např. Pepa#4687
Re: Reakce D3 po case
Se mi líbí jak to ze začátku bylo kdo napsal že D3 je blbý tak byl za vola a teď už většina lidí prostě si to uvědomila že je blbost to nějak hodně hrotit. Sem rád že sem to koupil zahrál bavilo mě to do šedesátýho lvlu, těšil jsem se na inferno, dostal jsem se do 3actu ale tam už bych opravdu musel grindit goldy a kupovat na AH a to mě prostě nebaví a nikdy nebavilo, radši shánět goldy v real světě... AH podporovat nehodlám RMAH už vůbec...
Keby Blizzard vydal nejaky "cennik" ako tomu bolo napr na AHG ? Nepomohlo by ? Ee ? Napriklad : ilvl63 1H Weapon 500-800 DPS / 100-400K , primar stat 100-200 / 500 - 1M + vit atd atd. Dost by to pomohlo zorientovat sa vyrazne zmiernit ten chaos v aukciach.
edit: kazopadne sa o ten cennik zacnem viac zaujimat a studovat fora kolko ludi o tom diskutuje
edit: kazopadne sa o ten cennik zacnem viac zaujimat a studovat fora kolko ludi o tom diskutuje
Naposledy upravil(a) Deef dne 26.07.2012, 16:13 hod., celkem upraveno 1 x.
tak hlavně každej za to dá něco jinýho, je to taky ovlivněný tím, jak to lidi chtěj a solo staty můžou bejt odpad, ale spolu to tvoří zajímavou kombinaci
chcel by som sa spytat na privirobenie si nejakych par mil goldov oplati sa farmit act 1 popripade 2
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Papagaj#2656
Y0G1 píše:chcel by som sa spytat na privirobenie si nejakych par mil goldov oplati sa farmit act 1 popripade 2
Aspon pre mna najlepsia farma v hre je Act 2, quest Black Soulstone a farma Vault of Assassin na severe ( pred tym treba nafarmit 5 valorov)
a furt dokola... vcera mi tam padli behom 3 hodin farmy 4 legendarky vratane velmi decentneho Stormshieldu...
Inak k teme.... na tieto fora uz prakticky nechodim, je to tu samy troll no za mna ma hra bavi stale viac a viac..... asi to bude mozno aj tym, ze pri skladani equipu som pouzival aj IQ a mam DPS a MF equip v jednom, takze mi to pada stale.
Moj wizard ma 380% crit dmg bonus, 60% crit chance, 50 000 HPcok a 115 000 DPS v MF equipe, takze si to davam silno vsetko napohodu na oneshoot
A tym co whinuju, ze A2 je tazky .... na nich sa len pousmejem, aky su nemozni
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Griffen#2201
Hraju diablo cca měsíc a baví mě to. Hraju to každý den a když nemám náladu tak dělám něco jiného. Diablo 3 jsem dohrál, momentálně farmím 3tí act s barbarem v MF eq. Poslední věc co chci je jeden ring s MF a dobrýma statama, případně potom ještě zbraně. Z RMAH mám cca 1k takže peníze mám z5, nehledě na to, že jsem prodal dohromady asi 3 věci na GAH za 100M, z čehož by bylo ještě víc RM. Za to jsem nakoupil eq a momentálně mám v plánu občas zafarmit a prodat lepší itemy na RMAH. Hra vás musí bavit, když ji hrajete jednou za čas. A takový přivýdělek za zábavu se hodí. Navíc se tu dá vydělat bez problémů na craftingu, když máte chuť, velmi dobré peníze za velmi krátkou dobu. Pokud mě hra přestane bavit a doslova ji nebudu chtít vidět, nebude problém prodat můj vlastní eq za minimálně 250€. (Myslím že by nebyl problém ani 300-400) Takže ve výsledku si za zábavu přijdu na nějakých minimálne 30kč/h, což není špatný. Lepší než hrát jinou hru pro zábavu a nemít nic.
Mě hra taky pořád baví a to hraju od prvního dne vydání. Pořád jsou tu remcalové co tvrdí že denně farmí je to nuda a stejně jim nic nepadá. Já mam na infernu 3 classy (3 act) ty střídám a to samé dělám i s akty a málokdy se stane že by mi alespoň 1x za den nepadlo něco lepšího než co momentálně mám, rozdíly nejsou nějak velké ale pomalu se moje výbava zlepšuje a ani mě nevadí že jsem ještě inferno nepokořil, jednou se to podaří.
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:Griffen#2201
Jestli někoho nelákají RM za zábavu a hraje to nonstop tak se nedivím, jinak celkem pomáhá coop. Kolikrát si projdu 2x za 2 hodiny 3tí act od mostu a když už mě to nebaví tak prostě jdu hrát něco jiného nebo jdu něco dělat, případně hrát coop, což mě baví mnohem víc, než hrát sám i přes to, že to trvá trochu dýl..
-
- Gorebelly
Netvrdim, ze diablo je dokonala hra, no casom sa k tomuto cielu priblizi. Zial dnes je doba, ze hry sa vydavaju takpovediac v beta verzii a treba to casom doladit. Mrzi ma len, ze na tu uroven klesol aj Blizzard, ale co uz.
Moj najvacsi problem s hrou je az na par legendarok ich absolutna bezcennost. Cela hra je zalozena na farmeni itemov.... nieje to o ziadnom ENDGAME a picovinach, ktore sem dotiahli hraci WoWka. Diablo bolo vzdy o rezbe a farme... o ziadnom endgame.
Takze ak poladia legendarky a celkovo droprate.... nemam jedinu vyhradu
Moj najvacsi problem s hrou je az na par legendarok ich absolutna bezcennost. Cela hra je zalozena na farmeni itemov.... nieje to o ziadnom ENDGAME a picovinach, ktore sem dotiahli hraci WoWka. Diablo bolo vzdy o rezbe a farme... o ziadnom endgame.
Problémy s aukcí jsou způsobené herními systémy a tak jak hra funguje. V diablu 2 si člověk alespoň mohl vybavit x postaviček, ve 3 nemáš důvod proč jet druhý stejný char, takže každej potřebuje věci jen 1x.
V aukci dochází k ohromné inflaci, která se bude jen zvětšovat pokud s tím Blizzard nic neudělá. Klidně bych se vsadil, že časem se itemy budou bindovat. Ale už tak je ta ekonomika na AH otřesná, sleduju jí od začátku a musím říct, že je to přesycený a ztěží něco prodáte. Dřív jsem to prodal hned, teď na poněkolikáté. Ceny se tam hýbou ohromně dolů a nahoru, když se sejde pár podobných itemů a každý ho chce prodat, tak jde s cenou dolu a další jde s cenou dolu a teď se to zahlcuje a všichni jdou s cenou dolu, až se ta cena zakotví a zakotvená cena jde po čase zase dolu. Pokud s tím Blizzard něco v nejbližší době neudělá. Pokud není binding, tak itemy furt přibývají. Jelikož hráči nikdy nebudou přibývat tak jako itemy, tak se AH žene cestou ke dnu. Všechno koupíte za halíř, a za pár týdnů si řeknete: Proč já to vlastně hraju? Proč bych dropoval itemy, kterých už je tolik, že je stěží prodám za dobrou cenu. Co se týče legendárek, tak to je Joke. Vím že mají být lepší, ale nechat legendárky horší než modré itemy. Do hodiny mi padne modrý item který je lepší než všechny legendárky. Když jsem šel hru hrát, tak jsem se těšil, že každá legendárka bude mít svoje kouzlo a ne šunt kterej ani neprodám v aukci. Každopádně, celý to na mě působí tak nějak otřesně. Většina skillu která se nedá ani použít a ještě by se toho dalo najít. Radší už nic dalšího psát nebudu. A to jsem patřil mezi ty co nedali na Diablo 3 dopustit, teď mě to nadšení hodně rychle opustilo.
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Aukce měla být případná výpomoc a ne součást hry, jak je tomu doposud. Ať si je RMAH, ale v AH bych nastavil pevné sazby, které by byly vypočítány ze statů. Pak by nebylo možné, aby se zde nacházely ležáky jako boty za 100.000.000. Za nějaký čas v těch aukcích stejně nic nebude, protože většinu hráčů jistě tento princip otráví. Pro mě je D3 nostalgie, ale absolutně vůbec nenaplnila očekávání a je komické, že tento rok mi udělal větší radost Max Payne 3 než Diablo. Bohužel byl vydán polotovar, značně nedomyšlený, vedle kterého bude Torchlight 2 jako ideální náplast. Zůstávám věrný, ale sám jsem silně nespokojen.
-
- Gorebelly
Mam dotaz na vsetkych co sa tesia na Torchlight 2.
Akym sposobom to hodlate hrat, kedze tam chyba akekolvek server side ulozenie postav a minutu po vydani bude vsetko prehaxovane ?
Toto je aspon pre mna neprekonatelny problem.
Inak inflacia je desna.... vcera som si vybidoval belt bez BO za 91 000 000. ALe zas je to takmer perfect roll
80 str
140 int
140 vit
77 ALL RESISTS
20% MF
Akym sposobom to hodlate hrat, kedze tam chyba akekolvek server side ulozenie postav a minutu po vydani bude vsetko prehaxovane ?
Toto je aspon pre mna neprekonatelny problem.
Inak inflacia je desna.... vcera som si vybidoval belt bez BO za 91 000 000. ALe zas je to takmer perfect roll
80 str
140 int
140 vit
77 ALL RESISTS
20% MF
To ti fakt ten belt stal za 91 euro?:DPapagaj píše: Inak inflacia je desna.... vcera som si vybidoval belt bez BO za 91 000 000. ALe zas je to takmer perfect roll
80 str
140 int
140 vit
77 ALL RESISTS
20% MF
Další luxusni patch, který povznese naši miliovanou a velice kvalitní hru blíže k dokonalosti, vymazlený patch dodá hře nový nádech exotičnosti, protože už nejsme vázáni jen na singleplayer a act 3, můžeme hrát všude a v multiplayeru.
off topic ten tl 2 neviem si predstavit ako to ma fungovat 2x expis postavu raz single a raz cez multak? tak servery teda multak bude ako v D2 nie bude zoznam hier a napojis sa ci?
-
- Gorebelly
No ano pokial hladas BIS, tak ano. A ten belt BIS je.... mozno mu chyba % life, ale ak by ho mal, zas len za cenu nizsieho ineho statu.sklb píše:To ti fakt ten belt stal za 91 euro?:DPapagaj píše: Inak inflacia je desna.... vcera som si vybidoval belt bez BO za 91 000 000. ALe zas je to takmer perfect roll
80 str
140 int
140 vit
77 ALL RESISTS
20% MF
Taktiez shouldery mam 145 int 130 vit 77 all res a 20% MF len tie som kupil este davnejsie za 8 mil
Proste si to skladam s rozumom a potom nemam najmensi problem v A2-A3-A4...
Ini si to skladaju od ruky a potom remcia, ze je to tazke. Vcera som prefarmil snad 8 hodin a ucet za opravu som mal za celu dobu asi 15 000 G a to len za to, ze ma mobovia hitovali a nechcipal som
A goldy sa zas nafarmia.... pokial mas MF a DPS equip v jednom, tak to pada stale. Vcera som cumel, ze som strelil do goblina a iba z pullu ( nie z killu) vyhodil setovku.
V zalohe mam dalsich 50 mil goldov A goldy nekupujem.
Až budeš mít 5 postav na 60 a TOP itemy, co budeš dělat? Skončíš? Tomuhle se chce blizz vyhnout, endgame je nejdůležitější prvek u MMO her.Papagaj píše:Netvrdim, ze diablo je dokonala hra, no casom sa k tomuto cielu priblizi. Zial dnes je doba, ze hry sa vydavaju takpovediac v beta verzii a treba to casom doladit. Mrzi ma len, ze na tu uroven klesol aj Blizzard, ale co uz.
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Mě se D3 celkem líbí. Blizz by měl zapracovat na tom, aby lidi někde utrácely goldy. Ta inflace je strašná. Za mě ale nechápu, jak může mít někdo 100M. Mám 8M a jsem rád. Musím pořád farmit act1 aby mě padlo něco lepšího nebo abych to mohl prodat. Pro mě hra z daleka ještě nekončí. D3 mě baví víc než D2.
-
- Gorebelly
Na ucte mam jednu jedinu postavu - wizarda a nic ine neplanujem a urcite ma to neomrzi.
WoWko som hral od roku 2004 po 2010 a za celu tu dobu som hral iba maga a taktiez ma neomrzel
Inak nechapem co sa furt riesi ENDGAME. D2 niaky malo ? Vy vsetci, co remcite ake bolo D2 bohovske.... v dobe jeho hrania.... poznali ste ten pojem ENDGAME? To slovo endgame prislo az s WoWkom a jemu podobnym klonom a zrazu to musi byt v kazdej jednej hre.
Diablo vzdy bolo a bude o tvrdej farme a ta tu je
WoWko som hral od roku 2004 po 2010 a za celu tu dobu som hral iba maga a taktiez ma neomrzel
Inak nechapem co sa furt riesi ENDGAME. D2 niaky malo ? Vy vsetci, co remcite ake bolo D2 bohovske.... v dobe jeho hrania.... poznali ste ten pojem ENDGAME? To slovo endgame prislo az s WoWkom a jemu podobnym klonom a zrazu to musi byt v kazdej jednej hre.
Diablo vzdy bolo a bude o tvrdej farme a ta tu je