Instalace Diabla 3
Zdravím dnes mi přišlo diablo 3. A chtěl bych se zeptat jestli někdo víte proč se mi to tak pomalu instaluje když to instaluju z DVD a ne přes Internet. Děkuji za odpověd
Re: Instalace Diabla 3
O jak moc pomalé instalaci tady píšeš?
Ono totiž taky jde o zhruba 7 GB dat...
Ono totiž taky jde o zhruba 7 GB dat...
No mám nainstalovaných 15% a už instaluju hodinu
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
asi tak, dej tomu čas, 7GB je 7GB a to nemluvíme o stáhnutí a instalaci patchů...trpělivost Diablo 3 přináší
edit:
Ale to už je opravdu dlouhý, co programy v pozadí, či tak něco? Nebo možná problém s DVD mechanikou? Můžeš zkusit kouknut na vytížení PC, ale to nám v tomhle případě asi moc neřekne...
edit:
Ale to už je opravdu dlouhý, co programy v pozadí, či tak něco? Nebo možná problém s DVD mechanikou? Můžeš zkusit kouknut na vytížení PC, ale to nám v tomhle případě asi moc neřekne...
Naposledy upravil(a) Fru-fru dne 21.08.2012, 17:12 hod., celkem upraveno 1 x.
Kolik je celkem patchů ? a kolik zhruba mají GB ?
podle mého je jedno, odkud to instaluješ... trvá to fakt celkem dlouho, nebo alespoň před třema měsícema trvalo. cca 45 minut odhaduju. nejdeleší mi nepřišla samotná instalace, ale "něco" co ten počítač dělal bezprostředně po ní, než vypnul instalační program a nabídl spuštění.
možná máš nějakou pomalou mechaniku, nevím. ale jestli máš 15% za hodinu, regulérně bych to stornoval, stáhnul a nainstaloval z pc. teda pokud máš dostatečně rychlej net, mluvím o stahování několika GB v řádech minut až půl hodiny.
možná máš nějakou pomalou mechaniku, nevím. ale jestli máš 15% za hodinu, regulérně bych to stornoval, stáhnul a nainstaloval z pc. teda pokud máš dostatečně rychlej net, mluvím o stahování několika GB v řádech minut až půl hodiny.
No ono se pomalu instaluji jen ty procenta co mají číslo 1, 2, 3 % tak mi to trvalo nejdýl na 1 až 3 % a na 11 až 13% a od tých 13% to jde už rychle zase dokud není další přechod číšel např od 21% až do 23%
Nebo data z DVD zkopíruj na pevný disk a pak spusť setup rovnou z disku... uvidíš, jestli to bude rychlejší...
už dobrý z 18% mi to skočilo na 80%
tak to už si v pohodě, jen tě varuju. nech instalátor, ať se ukončí sám (tuším že tam skočí tlačítko completed a vpravo dole zmizí info o postupu instalace). spousta nedočkavců v domnění, že už se nic neděje (bar je celej zelenej), instalaci vypnula. jenže to pak musíš instalovat celý znovu ten stav totiž při mejch dvou instalacíh ze tří trval DÉLE NEŽ INSTALACE SAMOTNÁ!!! ale možná je to už fixnuté.
no už mám 98% a mužu dát PLAY, takže si mám počkat až na complete jo ?
Mám napsaný Install complete dole rámeček celý zelený a mužu dát play
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Tak gl.scyntx198 píše:Mám napsaný Install complete dole rámeček celý zelený a mužu dát play
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz