Loot (odměna/předměty) porovnání v D2 vs. D3

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Kuki10
Globální moderátor
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Kuki#2122
Re: Loot (odměna/předměty) porovnání v D2 vs. D3

Příspěvek od Kuki10 » 19.09.2012, 14:06 hod.

vincdrago píše:souhlasim se spidererem ,dokud nebude úplně top luxusní equip tak je o motivaci hrát postaráno :)
No a potom ti jeste zbejvaj 4 chary a 5 NA HC.:-D

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

Mr_Perfect
Gorebelly
BattleTag:LordDeZhul #2115

Příspěvek od Mr_Perfect » 19.09.2012, 14:36 hod.

Quetak píše:
Mr_Perfect píše: Taky jsem to skenoval, když mně se prostě nelíbí ta grafika - na můj vkus až moc komiksová. Já osobně jsem zvědavej na Lineage Eternal - pokud ta hra naplní alespoň 50% mého očekávání, tak u mě bude mít D3 vážnou konkurenci :)
Já kdybych hry hrál kvůli grafice tak sem ještě loni nehrál D2 :) Ale proti gustu žádný dišputát ;)
Já ještě loni hrál též s lidma na bytě D2 a dokonce jsem chvíli pařil i minecraft, který se grafikou vracel do mých počátků paření na PC ;) Ono je rozdíl grafika a grafika - já nemám rád tu "dětskou pohádkovou" a tu přesně TL2 má...
Obrázek

messer19
Quill Rat

Příspěvek od messer19 » 19.09.2012, 14:37 hod.

Ja sa vyjadrim k TL2

Ad grafika - Hovorite ze TL2 ma zlu grafiku. Asi ste nikdy nehrali D2 ?

Ad znovuhratelnost - k TL2 moze komunita tvorit novy obsah, v D3 sme zavisli od Blizzardu a ich slimacieho tempa pri implementovani novych eventov (ak vobec nejake budu pridavat) a potom niekedy vzdialenej buducnosti noveho Actu v expansion.

To ze Blizzardi riesia prioritne napr. Magic Find gear swapping je proste nepochopitelne, ked hra trpi inymi vaznymi nedostatkami.

TL2 som este nehral, tak nemozem objektivne hodnotit. Uvidime casom.

Kuki10
Globální moderátor
BattleTag:Kuki#2122

Příspěvek od Kuki10 » 19.09.2012, 15:40 hod.

Mr_Perfect píše:
Quetak píše:
Mr_Perfect píše: Taky jsem to skenoval, když mně se prostě nelíbí ta grafika - na můj vkus až moc komiksová. Já osobně jsem zvědavej na Lineage Eternal - pokud ta hra naplní alespoň 50% mého očekávání, tak u mě bude mít D3 vážnou konkurenci :)
Já kdybych hry hrál kvůli grafice tak sem ještě loni nehrál D2 :) Ale proti gustu žádný dišputát ;)
Já ještě loni hrál též s lidma na bytě D2 a dokonce jsem chvíli pařil i minecraft, který se grafikou vracel do mých počátků paření na PC ;) Ono je rozdíl grafika a grafika - já nemám rád tu "dětskou pohádkovou" a tu přesně TL2 má...
Detska pohadkova, ale otom to neni.
Hra ma obrovskej potencial..
Kdyz chci super grafiku, tak zapnu BF3, sle rpg hry jako diablo a dalsi podobne se nehodnoti podle grafiky...
Jak rad si obcas zaparim Fallout 1,2.....

Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2

lakai
Fallen Shaman

Příspěvek od lakai » 19.09.2012, 22:55 hod.

I když to tak původně nevypadalo, tak TL2 bude pro D3 velkým konkurentem, já se na to osobně velmi těším, nekonečná vyjmečně nudná farma v D3 mě už nebaví, grafiku neřeším, ta je u mě v těchto hrách druhořadá, myslím že TL2 mi nabídne přesně to co jsem od D3 očekával a nedostal.

Deef
Gorebelly
BattleTag:Deef#2671
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Deef » 20.09.2012, 05:07 hod.

Quetak píše:Na infernu mam tak odhadem 20k elit dole a nafarmeno 700h, je to málo na aspoň jeden opravdu cool item?
Toto je presne dovod preco som sa rozhodol dat si pauzu do patchu 1.0.5
Diablo2 LoD som hral dlho, a bavilo ma to lebo som vedel na 100% ze ked pojdem 1500x jednu oblast tak na 100% mi tam padne to co hladam. V D3 mam len za Barbara odohranych skoro 700 hodin ( dajme tomu ze 150 som stravil expenim a farmenim 1actu ) aj tak je to dost hodin nato aby mi padol aspon jeden godlike item.

Arnold
Gorebelly

Příspěvek od Arnold » 20.09.2012, 09:56 hod.

firdecek píše:Já si pořád říkám, že další patch to spraví, ale pořád nikde nic..stále farmím A2/A3 a pořád žádné pěkné předměty. Jen občas nějaká ta věc, co prodám za 1-2 M na AH. V D2 člověk aspoň naháněl runy (páté patro Black Tower), ty kombinoval a časem prostě to suprové runové slovo složil. Tady se člověk pachtí za tím, aby měl na botách místo 120 Intelligence ohromných 160 intelligence. A toť vše. Jiné bonusy nejsou a gemy dávají u většiny itemů jen bonus do primárních statů. Legendárky něco málo přidali, ale je to strašně málo...každopádně zůstávám optimistou a aktivním pařanem :)
No nevim, z hrabeny sice runy padaly, ale ne ty fakt dobry. Na ty bylo lepsi chodit treba kravy, travincial, kurast.

KarelZanosvodil
Quill Rat
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:např. Pepa#4687

Příspěvek od KarelZanosvodil » 20.09.2012, 11:17 hod.

Ten týpek s tim obrázkem to docela vystihl no. +1 Skusil jsem si teď asi po dvou měsících D3 nebylo to uplně špatný docela mě to i bavilo, našeli jsme s kámošem BK ring a nějakou docela dobrou zbraň pro mýho babu ale stejně je to furt takový až moc random, 100. paragon mě asi nečeká :)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“