No a potom ti jeste zbejvaj 4 chary a 5 NA HC.:-Dvincdrago píše:souhlasim se spidererem ,dokud nebude úplně top luxusní equip tak je o motivaci hrát postaráno
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
No a potom ti jeste zbejvaj 4 chary a 5 NA HC.:-Dvincdrago píše:souhlasim se spidererem ,dokud nebude úplně top luxusní equip tak je o motivaci hrát postaráno
Já ještě loni hrál též s lidma na bytě D2 a dokonce jsem chvíli pařil i minecraft, který se grafikou vracel do mých počátků paření na PC Ono je rozdíl grafika a grafika - já nemám rád tu "dětskou pohádkovou" a tu přesně TL2 má...Quetak píše:Já kdybych hry hrál kvůli grafice tak sem ještě loni nehrál D2 Ale proti gustu žádný dišputátMr_Perfect píše: Taky jsem to skenoval, když mně se prostě nelíbí ta grafika - na můj vkus až moc komiksová. Já osobně jsem zvědavej na Lineage Eternal - pokud ta hra naplní alespoň 50% mého očekávání, tak u mě bude mít D3 vážnou konkurenci
Detska pohadkova, ale otom to neni.Mr_Perfect píše:Já ještě loni hrál též s lidma na bytě D2 a dokonce jsem chvíli pařil i minecraft, který se grafikou vracel do mých počátků paření na PC Ono je rozdíl grafika a grafika - já nemám rád tu "dětskou pohádkovou" a tu přesně TL2 má...Quetak píše:Já kdybych hry hrál kvůli grafice tak sem ještě loni nehrál D2 Ale proti gustu žádný dišputátMr_Perfect píše: Taky jsem to skenoval, když mně se prostě nelíbí ta grafika - na můj vkus až moc komiksová. Já osobně jsem zvědavej na Lineage Eternal - pokud ta hra naplní alespoň 50% mého očekávání, tak u mě bude mít D3 vážnou konkurenci
Toto je presne dovod preco som sa rozhodol dat si pauzu do patchu 1.0.5Quetak píše:Na infernu mam tak odhadem 20k elit dole a nafarmeno 700h, je to málo na aspoň jeden opravdu cool item?
No nevim, z hrabeny sice runy padaly, ale ne ty fakt dobry. Na ty bylo lepsi chodit treba kravy, travincial, kurast.firdecek píše:Já si pořád říkám, že další patch to spraví, ale pořád nikde nic..stále farmím A2/A3 a pořád žádné pěkné předměty. Jen občas nějaká ta věc, co prodám za 1-2 M na AH. V D2 člověk aspoň naháněl runy (páté patro Black Tower), ty kombinoval a časem prostě to suprové runové slovo složil. Tady se člověk pachtí za tím, aby měl na botách místo 120 Intelligence ohromných 160 intelligence. A toť vše. Jiné bonusy nejsou a gemy dávají u většiny itemů jen bonus do primárních statů. Legendárky něco málo přidali, ale je to strašně málo...každopádně zůstávám optimistou a aktivním pařanem