rika se, ze nejlepe to pada v okoli oazyorisk93 píše:(..) jinak k samotnému runu, ten ring muže dropnout z každého moba v 2.actu ne? Není lepší udělat si checkpoint v VoA a běhat rychlofarmy?
Farm Leoric's Signet
Re: Farm Leoric's Signet
napr. tady je celkem pekne zpracovana teorie o dropovani Leoric's Signet: http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/6794229864#1
Vzhledem k tomu, že hraji nonAH mód, tak se začínám pokoušet vyfarmit si prsten Leoric's Signet. Našel jsem tohle:
Farmí/Farmil někdo z Vás tento prsten? Pokud ano, jaký quest jste si na začátku dali?
Pak mám ještě jeden hlavní dotaz, kde najdu lokaci Vault of the Assassin? Prochodil jsem ACT2 celej několikrát, ale teď spíš farmím ACT1 na inferno a za boha si nemohu vzpomenout kde je.
Díky moc za jakékoliv postřehy!
Kód: Vybrat vše
http://www.ownedcore.com/forums/diablo-3/diablo-3-guides/373340-leorics-signet-farming-guide.html
Pak mám ještě jeden hlavní dotaz, kde najdu lokaci Vault of the Assassin? Prochodil jsem ACT2 celej několikrát, ale teď spíš farmím ACT1 na inferno a za boha si nemohu vzpomenout kde je.
Díky moc za jakékoliv postřehy!
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
VoA je v Desolate Sands, tj. A2, stejně pojmenovaný waypoint
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Peckoslav#2167
předpokládám, že to ovlivnit může, protože na normálu nastavíš MP10, mf gear a dáváš vše s přehledem (nezkoušel jsem, ale doufám ).
Jen je otázka zda má smysl ho farmit, protože ceny klesly rapidně dolů, a pokud máš gear na slušnější MP na infernu tak je efektivnější nafarmit klíče/orgány a složit si Hellfire ring, navíc s možností super rollu a dropu rare a high end legendárek..
Jen je otázka zda má smysl ho farmit, protože ceny klesly rapidně dolů, a pokud máš gear na slušnější MP na infernu tak je efektivnější nafarmit klíče/orgány a složit si Hellfire ring, navíc s možností super rollu a dropu rare a high end legendárek..
kolik je momentalne cena leoric signetu ?
zdarec, v sobotu mi konečně padnul v ruined cistern(či jak se to jmenuje:-), bonus xp 21% :-/ ale aspoň něco... jinak plná truhla legendárek(lidi na aukci je kupujou jako divý:-D) ceny leoriců co jsem koukal jsou už tak nízký že se spíš vyplatí ho koupit než hledat, já v tom mám cca 70hodin času:-/ ale když už jsem to jednou rozjel tak jsem rád že jsem ho i našel:-)