hledám spoluhráče :)
-
- Quill Rat
- BattleTag:Merlin#2662
Hledám spoluhráče na noční hraní. Jsem DH para 55. Battletag: Merlin 2662
Re: hledám spoluhráče :)
zdravím ,teď teprve začínám ,ale nějakej spoluhráč se hodí ..... hraju na evropském serveru
Ahoj, už mám pár lidí odtud v přátelích, běháme klíče a uber runy na MP7-8, já CM Wiz, hraju po práci od cca 19-21 hod, takže nic moc, ale kdyžtak si mě případně přidejte Serling#2393 a když tam budu tak si rád zahraju
Ahoj, asi po půl roce jsem se vrátil k Diablu a všichni, s kterými jsem začínal vloni po vydání, už x desítek dní nehráli. Abych řekl pravdu, docela mi to za ten půlrok uteklo, takže se občas nestačim divit :-D hlavně co se týče těch miliard, kterými někteří jedinci disponují. Já si jedu pořád tu svojí, tzn. Siegebreaker MP1 nebo MP2. Mám magic fing gear (pokud se 130% jen z itemů dá říkat MF gear ), na nějakých uber runech bych asi nebyl moc platnej, takže spíše pokud by někdo slabší chtěl se mnou občas skočit Siegebreaker, tak se může přidat
Jedu Witch Doctora, vůbec nesleduju různý osvědčený buildy, hraju tak, jak se mi hraje dobře (Zombie Bears, minioni + všechno na doplňování many, jak ostatně můžete vidět na profilu).
Belzebub #2322 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Belz ... ro/4351434
Jedu Witch Doctora, vůbec nesleduju různý osvědčený buildy, hraju tak, jak se mi hraje dobře (Zombie Bears, minioni + všechno na doplňování many, jak ostatně můžete vidět na profilu).
Belzebub #2322 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Belz ... ro/4351434
- Phake
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Phake#2641
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny,
taky bych rád partu lidí s pokecem na farmu popř různé runy na ubery nebo jen tak for fun. mám naexpené všechny postavy, ale maina mám wizzarda http://eu.battle.net/d3/en/profile/Phak ... o/17405292, kdyžtak si mě přidejte - Phake#2641, budu jen rád. mám teď pár kámošů z wowka ve friendech, ale ty moc nehrajou a chtělo by to stálou partu.
taky bych rád partu lidí s pokecem na farmu popř různé runy na ubery nebo jen tak for fun. mám naexpené všechny postavy, ale maina mám wizzarda http://eu.battle.net/d3/en/profile/Phak ... o/17405292, kdyžtak si mě přidejte - Phake#2641, budu jen rád. mám teď pár kámošů z wowka ve friendech, ale ty moc nehrajou a chtělo by to stálou partu.
-
- Wraith
- BattleTag:Soldier251#1488
Ahoj, taktéž se přidám, většinou chodim s kámošem MP5 a ubery chodíme na mp7, hraju každý den, mám barbara s para 81 a dps bez bafu 214K, kdo by se chtěl přidat, tak si mě přidejte a písněte, můj tag je Soldier251#1488. Ke hraní používám vlastní TS server, který jede na mém pc když hraju, adresa je 213.250.248.83:9987
Ahoj kdyby někdo chtěl tak s pár kámošema běháme alkaizer runy,chodíme ubery a tak dále jistě to znáte. Kdyby teda někdo chtěl přidejte si mě http://eu.battle.net/d3/en/profile/guli ... ro/9472842
též hledam někoho s kym bych mohl chodit. barb (25). bt: Moonwraith#1913 kdykoliv se ozvěte když mě uvidíte online, rád zajdu
Zdravim vsechny dia fandy! Rad se pripojim k nejake parte, kdo chce tak muj tag je Sandy1561#1709
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
Taky si rad zahraju s cechem, ci slovakem... Barb PL2 DH pl 6 nyni hraju vic barba... s mym eq je to bida takze chodim jen MP0... hraju celkem casto... Delam na 3 smeny takze moc pravidelny to neni vikendy hraju skoro nonstop jelikoz setrime na svatbu Ficek-2914
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Zdravim
hledám nějaké spoluhráče. Nebaví mě pořád chodit public s fast runerama nebo tupcema (ikdyž občas se najde vyjímka,že jsou to v pohodě lidi). Právě jsem dodělal 60lvl Monk (paragon 1) a mám ještě Barbara 60. Pokud by někdo chtěl zahrát s tak nízkým Paragon lvlem přidejte si mě. TS,Mumble s tím nemám problém alespoň je hra zábavnější.
Můj Battletag: Stillson#2635
hledám nějaké spoluhráče. Nebaví mě pořád chodit public s fast runerama nebo tupcema (ikdyž občas se najde vyjímka,že jsou to v pohodě lidi). Právě jsem dodělal 60lvl Monk (paragon 1) a mám ještě Barbara 60. Pokud by někdo chtěl zahrát s tak nízkým Paragon lvlem přidejte si mě. TS,Mumble s tím nemám problém alespoň je hra zábavnější.
Můj Battletag: Stillson#2635
kto hlada spoluhracov staci dojst sem na TS3 .... 95.168.216.37:33332
Ahoj, chtěl bych seznámit s někým, kdo hraje D3 a občas si zahrát nebo pokecat. Hraji to pár krát za týden už dva měsíce, tak nemám moc velkej lvl - monk(51), whitch doctor (25).
Můj nick: stuartcz#2888 ale jsem často na skype stuart052
Můj nick: stuartcz#2888 ale jsem často na skype stuart052
lidi lidi, čus, i mě si můžete přidat - Staniček#2848. Hraju barba, pl39 tuším. Něco utáhnu ale chvástat se nebudu, ať mě pak nepomluvíte :-D ..hraju většinou sám nebo public a to není ončo když se s ostatníma jinak než v ingliš nedomluvíš :-) ..takže když si mě přidáte budu jen rád. Zdar a sílu ;-)
- Bluecharge
- Quill Rat
- BattleTag:Bluecharge#2235
Zdravim, jestli si chcete zahrát, přidejte si mě Bluecharge#2235
- Lilitka23
- Quill Rat
- BattleTag:Monikas2431
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj jsem monika a jsem tu nová.skypa mam i icq budu rada dys se ozves a poradis
Lindenthalová Monika
- Lilitka23
- Quill Rat
- BattleTag:Monikas2431
- Kontaktovat uživatele:
ahoj ja taky zacinám jsem tu novásmajloum píše:zdravím ,teď teprve začínám ,ale nějakej spoluhráč se hodí ..... hraju na evropském serveru
Lindenthalová Monika
kdyby stále někdo hledal jsem rád po ruce,pomůžu rád nováčkům i stavajícím pařmenům,nik není potřeba uvádět vše mám zde u niku na fóru
Zdravím, jak už tady pár lidí psalo, já jsem spíš občasný hráč, ale chtěl bych s někým hrát abych se něco přiučil, prtž. u D3 jsem celkem nováček. Zatím mám Demon huntera Paragon 10 a Barba 51lvl s nic moc výbavou, ale spíš bych si chtěl projít klidně i celou hru od začátku abych zjistil co všechno hra nabízí. Nezabýval jsem se zatím vším a když hraju párkrát do týdne, tak se mi ani nechce hloubkově prozkoumávat. Kdo by si mě chtěl přidat tak iLLiCiT#2398
Hra nenabizi o nic vice nez to, co uz jsi videl. Je to nudny "farmageddon", kde drop rates jsou snizene kvuli aukci a misto obtiznosti mlatis jenom moby dele na vyssich MP. Cim vice toho nafarmis, tim hra bude nudnejsi a zlate casy, kdy to slo po hromadach prodavat na RMAH uz jsou taky pryc. O PVP a terminech dodani uz radeji ani nemluvi a end game poradny ve hre uz asi nikdy nebude. Ale jako zabava na tech +- 500 hodin to urcite staci. Nechci te od toho odrazovat, protoze jestli to hrajes prilezitostne, tak mas pred sebou porad jeste dost zabavy nez sezenes nejaky lepsi gear a chvili si ho uzijes. Takze jak se rika: "hledej, hledej, na nikoho nedej".