Monster density v patchi 1.0.8
Tak, co na to říkáte? Podlě mě nejlepší změna v 1.0.8. Zrovna jsem na facebooku viděl od Moldrana cituji: "The new mob density in some act 1 areas feels amazing. WEEPING HOLLOW!", tak jsem to tam šel zkusit a hnedka jsem dal massacre rekord 489 monster (původně jsem měl "pouhých" 321 z klasických keep depths 2). Ještě, dokud jsem byl na tom PTRku, tak jsem šel do archivů (act 2) a zkusil prolízt všechny 3 ty portály a musím říct, že tohle je třeba taky mazec. Já si kdysi říkal, že kdyby tam bylo víc monster, že by to byla pěkná farma a ono přece Prostě teďka můžete chodit všechny acty a třeba to i střídat, na který act máte zrovna chuť. I když jsem nenašel nějaký efektivní místo na farmení v actu 4 :/ Je pravda, že tam jsou těžký monstra a taky dost blbý (ti morlu, co hážou meteority se pořád teleportují, ti morlu nablízko se zase divně doráží, mallet lordům se musíte vyhýbat... fakt nevim, kdyžtak poraďte, pokud jste tam něco našli ).
Druhá velká pochvala ode mě samozřejmě patří taky Identify all a craftování, urychlí to hodně času a je to pohodlnější.
A taky další změny, ale tohle je to nej
Druhá velká pochvala ode mě samozřejmě patří taky Identify all a craftování, urychlí to hodně času a je to pohodlnější.
A taky další změny, ale tohle je to nej
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Re: Monster density v patchi 1.0.8
nelíbí se mi tolik monster čeho je moc toho je moc všechno už je to na mě až moc epic a rádoby cool..nikdo nikoho nenutil farmit 3 akt...ostatní věci spokojenost ale měly být dříve
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
To ne, ale přece nebudeš farmit něco jinýho, než keep depths 2, kde je testovaný, že tam prostě nafarmíš nejvíc mobů = větší šance, že z nějaké potvory padne legendární (nebo i jiný dobrý = žlutý) item A taky, jak už jsem psal, můžeš farmit co se ti zrovna chce - máš chuť třeba na act 2 realm of shadows, jdeš tohle, máš chuť na act 1, jdeš zase to.
A navíc, pokud se ti teda nelíbí tolik monster, tak nehraj mp1+. Jestli jsme teda četl dobře, tak by to mělo ovlivnit pouze mp1+ a to ještě pouze v Infernu (kde jinde taky farmit, že jo )
A navíc, pokud se ti teda nelíbí tolik monster, tak nehraj mp1+. Jestli jsme teda četl dobře, tak by to mělo ovlivnit pouze mp1+ a to ještě pouze v Infernu (kde jinde taky farmit, že jo )
- dawemorraless
- Na-Krul
- BattleTag:DaweMorrales #2722
jj ovlivní mp1+ tak zatim je to jen na ptr v patchi to může být jinak a třeba tomu přijdu na chut hraju totiž nejvíc 1 a 2 akt 3 skoro vůbec
LVL 99 galerie
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
HC grál
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah
D3 Poetarum
- Winty
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:WintyBadass#2859
Mě se to opravdu hodně líbí. Hlavně těď každej akt je na něco. ACT 1 itemy. ACT 3 expy a ACT 2 tak napůl. Jediné jak podle mě zpopularizovat ACT 4 je mu dát šanci na drop nějakých trošku lepších itemů (jediný akt kde jsou momentálně "těžký" mobové), ale to by se zase asi chodil jen čtvrtej
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Podle mě je IV akt "nefarmitelný" I v D2 neznám moc lidí, co by farmilo A4, spíš A5 nebo mephista... Navíc je i dost krátky, takže i když se zvýší počet mobů, stejně se bude farmit A1-3. Toť ale pouze můj skromný názor
- Slw
- Minion of Destruction
pokud si dobře vzpomínám, chaos se farmil pravidelně. nicméně souhlasím v d3 je a4 trochu "out"firdecek píše: I v D2 neznám moc lidí, co by farmilo A4, spíš A5 nebo mephista...
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
Já si act 4 občas dávám rád ne kvůli farmě, ale jsou tam nejtěžší monstra a Diablo na vyšší mp je pořád trochu výzva a jestli zvýší hustotu může to být zábava.
docela jsi me pobavil na mephista chodim pravidelne a to samy paty actfirdecek píše:Podle mě je IV akt "nefarmitelný" I v D2 neznám moc lidí, co by farmilo A4, spíš A5 nebo mephista... Navíc je i dost krátky, takže i když se zvýší počet mobů, stejně se bude farmit A1-3. Toť ale pouze můj skromný názor
Achievements: 7400 (92%)
Celkově jsem zvědavý, jak se tato změna projeví v praxi při farmení. Jestli díky té vyšší hustotě to fakt bude padat více
Ale tak jako ostatní, těším se až zakempím na chvíli v aktu 1 a budu se prodírat hordami nepřátel.
Density se vztahuje jen na obyč moby, nebo i elitky ? Že bude i více elitek v daných lokacích ?
Ale tak jako ostatní, těším se až zakempím na chvíli v aktu 1 a budu se prodírat hordami nepřátel.
Density se vztahuje jen na obyč moby, nebo i elitky ? Že bude i více elitek v daných lokacích ?
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
No právě, myslel jsem tím to, že většina chodí na A5 a Mephista v D2 na úkor A4.. možná jsem to jen blbě napsalDeathHero píše:docela jsi me pobavil na mephista chodim pravidelne a to samy paty actfirdecek píše:Podle mě je IV akt "nefarmitelný" I v D2 neznám moc lidí, co by farmilo A4, spíš A5 nebo mephista... Navíc je i dost krátky, takže i když se zvýší počet mobů, stejně se bude farmit A1-3. Toť ale pouze můj skromný názor
Vsechny drop rates budou vzdy podrizene aukci. Takze zadne zazraky bych necekal. Maximalne Blizzard "pusti uzdu" dropu bind on account craft vecem. Bude padat vice smeti, coz bude pusobit jako iluze, ze sance na drop legenu je vetsi. Ona by zakonite i byla, kdyz vypadne vice zakladnich veci, na ktere se aplikuje MF, ktere pak urci rares / legeny, ale to by Blizzard musel zachovat stavajici %sanci na drop legenu. Nikdy to oficialne nepotvrdi, ale s drop rates hybali a budou hybat pravidelne. Ono to vzdy krasne pada par dni po kazdem novem patchi, aby nalakali lidi nez spadne klec.
Vozi: To je strasna konspiracni teorie.
no spis to je dusledek nejake mentalni poruchy to se neda jinak chapat toto
Prosim admina uz o ban tohoto cloveka. At si jde urazet a trollovat konecne jinam. Ostuda tohoto webu, ze se tady tohle neustale toleruje. DekujiDrakkari píše:no spis to je dusledek nejake mentalni poruchy to se neda jinak chapat toto
No já množství monster vítám. Možná si zase projedu všechny questy od začátku 1. aktu inf. Uvidíme určitě se najdou časem místa a lokace, které se budou farmit víc než jiné, ale budeme mít na výběr. +1b pro bliz
Zase další lahůdkově vymazlená změna, hustota monster v actu 1 a 2 dává hře nový herní rozměr, a umocňuje zážitek z hraní na úroveň absolutního herního uspokojení, budu hrát všude a masakrovat jak o život v partě i bez ní asi si dám pár měsíců pauzu s aktem 3 už mě začínal trošku nudit, nicméně Blizz ví jak potěšit, už se nemohu dočkat až to nahodí, já věděl že Blizz s Diablem nezklame, i po roce nám sem servíruje jeden patch za druhým, a v každém brilantní změny a přídavky. Jen tak dál. A Diablo 2 ať odpočívá v pokoji už je starý a blbý, bylo dobrý, ale D3 je sakra lepší Je to jak S Griswoldem, v D1 jsme ho milovali, ale v D2 jsme ho museli rozmasakrovat a zahubit protože z něj už byla jen stará hnusná hnijící zombie..
Drakkari, sám bych to lépe nenapsal; teď už ale musím od pc, za chvíli máme snídani a pak jdeme na vycházku, jak u vás?
-
- Gorebelly
Outdated
Naposledy upravil(a) EmhyrVarEmreis dne 11.12.2016, 12:15 hod., celkem upraveno 1 x.
- sgtmajfoley
- Doom Knight
- BattleTag:sgtmajfoley#2877
Nie.
>Panchita< - EQ fire Barb (1,2,3 elitky, chrumkavo prepečené)
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda
>Curseblade< - Doge WD (ten pesa, uši jako kóň, červené má oči)
>Yolinka< - Fire Crus (dropping FPS since RoS)
>Twitch.tv< - streamujem väčšinou okolo obeda