Fallen maniac
Poté, co mě už asi po padesáté zabil Fallen maniac (a jenom on), čekám na patch 1.0.8, abych mohl farmit někde jinde
Re: Fallen maniac
To je otazka nebo nejaka diskuze na to jak se vyhnout smrti zabitim teto potvory? Musis celou bandu zabit driv nez oni tebe nebo a to bych ti doporucil, vzit nohy na ramena a pelasit co nejdal od jejich polomeru vybuchu
Ted už je to snima OK, pamatujete si časy, kdy ještě nebyli nerflí??? to byli zabijáci...
Myslím, že jim snížili dobu výbuchu ... :-D
Myslím, že jim snížili dobu výbuchu ... :-D
No hlavně dřív se mohli vyskytovat i jako Elite popř. Championi, to bylo docela maso je zabít dřív, než stihli vybouchnout.
A byl z nich drop když vybouchli bez zabití?kojot píše:No hlavně dřív se mohli vyskytovat i jako Elite popř. Championi, to bylo docela maso je zabít dřív, než stihli vybouchnout.
asi ne co ? : )
Nebyl a ani jsi nedostal stack NV. Pamatuju, že jsem 2 packy potkal v patchi 1.0.2 před Zoltunem a na každým packu jsem zdech asi 10x . Tenkrát to byla aspoň sranda .
Barbar ich v pohode moze aktivovat sprintom/tornadom a oni sa uz po chvili odpalia. S inym buildom ma zabiju skoro furt
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kargath #2439
přesně , Alkájďáci nebo Talibánci to jsou mrchy , ale řeknu vám narovinu že mi znich padla snad polovina legendárek a setovek co mi prozatím napadali Ono je dobrý že když jsou v THE Keepu někde za dveřmi , zkuste se k nim přiblížit , ale ne moc , oni se odpálej , pokud jste až moc blízko tak vás vemou sebou
-
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Tapeworm#2172
Dřív to bylo horší. Teď už jsou neškodný když si člověk dává trochu pozor.
Je ale pravda, že na keep je třeba nějakou DMG mít, aby je člověk zabil dost rychle.
Je ale pravda, že na keep je třeba nějakou DMG mít, aby je člověk zabil dost rychle.