Otázky a Odpovědi
Podle mě teda přesně 3, žádné 3 a víc tam nevidím.
R.I.P. 27.3.2014
Re: Dotazy ohladom D3
ehm, to ako myslis ze ked su tam 4ria tak sa to nerata? je to proste 3 a viac
-
- Zhar the Mad
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reptile#2445
obmedzenie presne na 3 kusy by bolo pekne fau pax.
tak tim je samozrejme mysleno nejmene tri..jako u vsech spellu...jestli se nemylim
Při logování zůstanu u Authenticating ... a pak po delší době mi to vyhodí hlášku "Input limit reached" ... nemáte stejnej problém ? :/
-
- Quill Rat
- BattleTag:leviathan#2188
Ja mám rovnaký problém s nalogovaním.
u me to stejny a status serveru na Battle netu se tvari, ze je OK
-
- Zhar the Mad
napodobne
Čau, mám tu trochu dost zdrcující otázku.
D3 hraju nevim ... půl měsíce, udělal jsem si jednu SC postavu DH na 60, ale SC mě těžce přestalo bavit protože je to o ničem a inflace je tam veliká, rozjel jsem proto HC barba.
Ripnul jsem asi 4 barbary a včera jsem dotáhl konečně jednoho na 60 lvl a dokončil jsem hell obtížnost.
Dneska zapnu d3, v pohodě dodělávám první akt, pak musim přerušit hru, odejdu pryč, za hodku se vrátím, chci se lognout, login trval netradičně dlouho, snad minutu a po lognutí nemám ani jednu postavu ... takže prosím, zdá se mi to, nebo mi vážně někdo hacknul účet a smazal postavy? Nebo došlo k nějakému resetu?
V případě prvním, dá se nějak obrátit na support a doufat ve vrácení ? Nebo mám tuhle zpí****ou hru smazat ? Když je tak lehké se nabourat doúčtu?
Cheaty, boty a další svinstvo samozdřejmě nepoužívám.
D3 hraju nevim ... půl měsíce, udělal jsem si jednu SC postavu DH na 60, ale SC mě těžce přestalo bavit protože je to o ničem a inflace je tam veliká, rozjel jsem proto HC barba.
Ripnul jsem asi 4 barbary a včera jsem dotáhl konečně jednoho na 60 lvl a dokončil jsem hell obtížnost.
Dneska zapnu d3, v pohodě dodělávám první akt, pak musim přerušit hru, odejdu pryč, za hodku se vrátím, chci se lognout, login trval netradičně dlouho, snad minutu a po lognutí nemám ani jednu postavu ... takže prosím, zdá se mi to, nebo mi vážně někdo hacknul účet a smazal postavy? Nebo došlo k nějakému resetu?
V případě prvním, dá se nějak obrátit na support a doufat ve vrácení ? Nebo mám tuhle zpí****ou hru smazat ? Když je tak lehké se nabourat doúčtu?
Cheaty, boty a další svinstvo samozdřejmě nepoužívám.
spis to vypada, ze spadnul login server. Jeste bych nehazel flintu kamkoliv a vydrzel dokud se nepodari lognout i ostatnim. Je mozny, ze ti pak ucet najede uz sparvne.
Už jsem našel i na bnet foru topic, mimojiné tam píšou o zmizení postav, takže bych počkal, co se z toho vyvrbí ale trvá jim to !
Ahoj proc se chodi do Über lokaci na vyssi MP ? Ja myslel že na dropu to neni moc poznat mozna se pletu
Achievements: 7400 (92%)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Kazdy mp vetsi sance na drop klice z wardena a organu z bosaku.
Mp1 10%,Mp2 20.....Mp10 100%.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Mp1 10%,Mp2 20.....Mp10 100%.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Zhar the Mad
cerstvy blue post asi minutu stary:
The situation has not yet stabilised and we continue to investigate. We've now posted a breaking news item in the game client to help keep everyone up to date. This is obviously a very high priority and we're doing all we can to get you guys back into Sanctuary as soon as possible.
The situation has not yet stabilised and we continue to investigate. We've now posted a breaking news item in the game client to help keep everyone up to date. This is obviously a very high priority and we're doing all we can to get you guys back into Sanctuary as soon as possible.
-
- Zhar the Mad
ok uz to slape
ee, mě nešlape, zkoušel jsem se připojit a ani prd, ale je možný že někomu už to jede... jenom teda pevně doufám, že jsem nepřišel o postavy jak tu píše Maarshjaz, to bych byl dost nas....., teda o postavu ale i tak, 110 hodin v řiti
No rano me to slapalo a ted taky nejde takze chyba bude u nich. Jestli stratim postavu tak jim to dam pekne sliznout.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
S tema postavama to tak zhavy nebude.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!