Jiný zvuk na Legendarky?
Zdravím všechny mám jistý problem se zvukem ve hře když padne legendarka.. Viděl jsem už dost lidí co tam misto obyčejného zvuku měli jiný a také jsem viděl par topicu, že za to jsou bany/nejsou bany... ? Řekl by mi k tomu někdo více ? Popřipadě kdyby někdo hodil navod kam co hodit byl bych rád a myslím, že to neuvítám jen já..
Jestli to tu někde je na foru, tak se omlouvám, že spamuji...
Mathon
Jestli to tu někde je na foru, tak se omlouvám, že spamuji...
Mathon
Re: Jiný zvuk na Legendarky?
nikdo neví ?
No asi je to banované jak tak koukám i když nechapu z jakeho důvodu ...
Je dost streamerů co to používá už hodně dlouho, taky je to dost využívané u multiboxingu. Na offiko foru je pár starých topiců kde lidi píšou že za to dostali ban, ale kdo ví kde je pravda a jak se to postihuje teď.
R.I.P. 27.3.2014
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Soldier251#1488
Ja už to používám asi 3 měsíce a pořád jsem ban nedostal, je to super vychytávka, bez toho už bych ani snad nemohl hrát. Když hraju za wizadra, tak k tomu ještě používám autohotkey a banána jsem nedostal. Nebál bych se toho.
@soldier251 to si stahnu nejaky program?
Achievements: 7400 (92%)
-
- Wraith
Nevím, zdali Ti sem můžu dát odkaz na stažení té aplikačky, abych nedostal banána, nemám nastudovaná pravidla, tak to udělám složítější, zadej do googlu "loot alert" a měl by to být hned ten první odkaz, po každém patchi Diabla 3 si musíš stáhnou novou verzi, jinak Ti to nebude fungovat, pak si v prográmku jen nastavíš jaký chceš zvuk na daný drop a na jaký tip dropu se má zvuk přehrát. Nejprve musíš pustit Diablo a pak ten prográmek, v něm dáš start a pofrčíč jak namydlenej blesk, protože víš, že ta věc která Ti právě dropla je k níčemu když to máš dobře nastavený a nepípá ti to na každou blbost
Stejně pořád nevím jak tam dát jiný zvuk.. stači jen do složky dát sound ve formatu wav a napsat nazev soundu ?
- Joshua88CZ
- Gorebelly
- BattleTag:ChoseCZE#2100
waw kterej sis vybral prejmenujes na sound, a prepises puvodni soubor v te slozce programu
-
- Wraith
Není pravda, nemusíš nic přejmenovávat, můžeš tam mít třeba 10 zvuků, na každou věc jinou, ja mam třeba na legendarky jinou, na rare věci jinou a ještě abych poznal že mi padl ring nebo amulet zase jinou. Jen si to musíš nastavit a na danou věc tomu přiřadit název zvuku, není v tom žádna věda.
Jaký to má (když se odmyslím od multiboxingu) význam jen u legendárek? Vždyť je při jejím dropu sloup přes celou obrazovku a ještě hvězdička na minimapě...
-
- Wraith
To je sice pravda, ale to zinknutí o zem mi už lezlo krkem, tak jsem si tam dal smyslu plný zvuk "legendary" :-)
Nevím sice, jak tento program funguje, ale řekl bych že všechny programy, které jedou na pozadí hry a jsou s hrou propojené, můžou být riskantní co se týká banu.
-
- Wraith
Ja tento program používaám už 4 měsíce a když hraju za wizarda tak ktomu používám program autohotkey na makra a banána jsem nedostal, bany se rozvávali na začátku, když blizz nevěděl oč de, ale teď to tak nejak přehlíží, protože to používá každý třetí kdo u diabla ještě zůstal a nemůžou si dovolit přijít i o tu menšinu co to ještě hraje
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ty vis, jak oni banujou a jak ne?
Nedavno dostal kamarad ban, pouzival je lootalert, tak nato radsi kaslu.
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Nedavno dostal kamarad ban, pouzival je lootalert, tak nato radsi kaslu.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Wraith
hmm, podivný a ty tomu věříš jo, jak můžeš vědět, že dostal ban za lootalert, třeba používal nějakého bota, nevěřim že ho zabanovali jen za lootalert
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Jako znam ho dlouho a dobre, nema duvod me lhat a jeho gear byl velice prumerny...
Btw. Na ofic foru se to kazdou chvilu resi, nekdo to pouziva v pohode co to vyslo, nekdo tvrdi, ze dostal ban a furt dokola, takze asi tak.
Btw. Na ofic foru se to kazdou chvilu resi, nekdo to pouziva v pohode co to vyslo, nekdo tvrdi, ze dostal ban a furt dokola, takze asi tak.
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Je to sazka do loterie :-D banujou hrace na pc za lootalert a naberou nove na konzole ne..
Odesláno z SG Note 2
Odesláno z SG Note 2