Blizzard lagy...
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Re: Blizzard lagy...
taky jsem mel sileny zaseky nejdriv jsem to svadel na spusteni consolove verze a nakonec jsem dal notebooka do reklamace a mel jsem vadny disk ted hraju tri hodky bez problemu snad to vydrzi
Achievements: 7400 (92%)
dnes je to nehratelne
tak tak, rano to este slo, ale poobede je to sila
Ono někdy se dá najít hra bez lagů či se snesitelnejma - cryptrun a občas někdo najde kryptu bez lagů, občas máme 1500ms, jak která hra, pozná se to většinou už ve Fields - udělá se trochu větší grupa mobů a jak to vyleze nad 100ms, je to v háji.
Jsme dali k večeru ubery, už u elit v červený a u Magdy to bylo hustý, hrozný seky a oops - najednou tam byly hezky vedle sebe tři krásné hrobečky Jsem toho Kinga musel ubít sám, můj barbar je borec, toho jen tak nějaký lagy neporazej
Na HC bych ale momentálně fakt nelez a už mi ty lagy lezou krkem, vůbec se nedá paragonovat - a to je taky jedinej důvod hry momentálně - trpělivost dochází
Jsme dali k večeru ubery, už u elit v červený a u Magdy to bylo hustý, hrozný seky a oops - najednou tam byly hezky vedle sebe tři krásné hrobečky Jsem toho Kinga musel ubít sám, můj barbar je borec, toho jen tak nějaký lagy neporazej
Na HC bych ale momentálně fakt nelez a už mi ty lagy lezou krkem, vůbec se nedá paragonovat - a to je taky jedinej důvod hry momentálně - trpělivost dochází
Taky mě to už dost vytáčí, na softu si paragonuju, ale ty zpětné teleportace Monka už mě dost štvou ...
A hraní na HC s partou nití v řiti mi taky chybí .. dost to pokadili. Navíc žádné vyjádření, vůbec nevím, netuším, co se děje a co se dít bude.
A hraní na HC s partou nití v řiti mi taky chybí .. dost to pokadili. Navíc žádné vyjádření, vůbec nevím, netuším, co se děje a co se dít bude.
Včera som mal hneď po nabehu do prvej lokacie 1780ms. To musí byť rekord. Nech žije online only safe playing. Prvá a posledná online hra ktorú som kúpil. Najviac ma štve že sa k tomu vôbec nevyjadrujú. Z toho usudzujem že je to viac ako len na výmenu pár pokazených serverov. To by už urobili dávno. To že mlčia svedčí o probléme ktorý sa bude vliecť ešte dlho. Vyhorené kable medzi serverami a internetovým uzlom? Teraz si predstaviteľov že by to bolo tesne po vydaní datadisku keď sa tam bude tlačiť tisíc násobne viac hráčov. Zasa lord of error?
Tak mě se celý výkend hrálo bez problémů ale jsem si jistý až vyjde nějaký patch tak budou. Radilo se že omezení zaseku pomůže hodit dia na flash disk tak potřebuju poradit jaký si mám pořídit teď přesně nevim jak je dia velký a jestli je lepší s USB 3 nebo USB 2 ?
Achievements: 7400 (92%)
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Ja to hral z 2.0 i 3.0 a nejak jsem nepoznal rozdil.
Akorad tyhle zaseky nejak nevyresis, to co se deje tedka.
Velikost z hlavy nevim, ale staci slozku s Diablem hodim na flashku a spustit.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk now Free
Akorad tyhle zaseky nejak nevyresis, to co se deje tedka.
Velikost z hlavy nevim, ale staci slozku s Diablem hodim na flashku a spustit.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk now Free
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
ja mam diablo na SSD, rychlost nacitavania neskutocna, ale lagy mam tiez... aj ked barbarovi to az tak nevadi a efekt cestovania v case o 1,5 s do minulosti je skvela nova vychytavka od blizzardu..
Tak tie lagy su neznesiteľné. Pimg mi vyskočí aj na 2000 a to mám pravidelne v pohode 70-80.
Zajtra budu robiť údržbu. Tak dúfam, že otvoria okná na budove, kde majú servery, vyhodia to všetko pekne na ulicu a dverami si donesú aspoň nejaké lepšie stroje, to sa už nedá vydržať. Donesiem im s pivnice starú PP06.
Zajtra budu robiť údržbu. Tak dúfam, že otvoria okná na budove, kde majú servery, vyhodia to všetko pekne na ulicu a dverami si donesú aspoň nejaké lepšie stroje, to sa už nedá vydržať. Donesiem im s pivnice starú PP06.
Jak je to pár dnů, dá se to tolerovat, ale taková doba, to už je hnus velebnosti !
Tam ať se vykašlou na servery ve Švédsku a jsou někde blíž ve střední evropě. Já Myslel, že mají servery v Německu.
Tam ať se vykašlou na servery ve Švédsku a jsou někde blíž ve střední evropě. Já Myslel, že mají servery v Německu.
Lagy sem, lagy tam, co ja s něma udělám....
Víte, že od nového patche, který vyšel zhruba před měsícem, mají všechna monstra schopnost teleportace ?
Víte, že od nového patche, který vyšel zhruba před měsícem, mají všechna monstra schopnost teleportace ?
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
ee, na Telii běžel už "starý BN" s dia a lodHELLERcz píše: Já Myslel, že mají servery v Německu.
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
AJ postavy a summoni ju maju a to tvrdili ze enigma v d3 nebudeMrMongus píše:Víte, že od nového patche, který vyšel zhruba před měsícem, mají všechna monstra schopnost teleportace ?
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Dneska mi to tááááák strašně lagujeeeee. absolutně nehratelné....stále 250ms +......uaaaa
A nám to zrovna dneska 17-20h krásně běhalo - kryptu jsem našel vždy rychle a všechny bez lagů, menší zázrak
skoro bych cekal,ze po 14 dnech uz to daji dohromady...no,spletl jsem se
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Pokud ne, tak svoji potřebu se vyklikat(to zní hrozně) ukojím ve Van Helsingovi... Ale štvou mě, ať už je to jejich chyba či není...
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2
Odesláno z mého HTC Desire HD A9191 pomocí Tapatalk 2