Reaper of Souls: BETA
-
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Firius#2998
No Marquise gemy padají až od lvl 64 tuším a výš, takže ne - nebudou padat. Až v RoS
- st.ranger
- Gorebelly
- BattleTag:stranger#2818
Re: Reaper of Souls: BETA
Hlavně pokud je Torment opravdu takový, jak jsem se dočetl, tak snad se po čase nedočká nerfu.
Marquise gemy padaji uz od 61 lvlu ale v RoS
-
- The Butcher
No taky se toho bojím, ať nemáme po čase z obtížnosti Torment jenom Bore-ment.st.ranger píše:Hlavně pokud je Torment opravdu takový, jak jsem se dočetl, tak snad se po čase nedočká nerfu.
-
- The Butcher
Heller, vždyť máš ještě měsíc. to musíš domů stihnout, i kdybys měl doběhnout s kapačkou v ruce
uz sa to tu mozno o tom pisalo, ale ako to bude v RoS s craftenim
napr. cain set bude mat nove bonusy(ako aj mnoho inych setov) a stary set uz nebude, ze?
a pri krafteni to bude ako? napr. znova cain set, bol to lvl23, a v RoS to bude mat stale statistiky lvl23? alebo sa v RoS crafti, ze ked ma postava lvl50 a crafti hociaky item tak bude mat ten item statistiky lvl50?
napr. cain set bude mat nove bonusy(ako aj mnoho inych setov) a stary set uz nebude, ze?
a pri krafteni to bude ako? napr. znova cain set, bol to lvl23, a v RoS to bude mat stale statistiky lvl23? alebo sa v RoS crafti, ze ked ma postava lvl50 a crafti hociaky item tak bude mat ten item statistiky lvl50?
Podle toho co je na bliizard strankach tak Cain set zustane tak jak je a na novej 70lvl Cain set ti musi znovu padnout planek a pak si muzes craftit 70lvl verzi toho setu.
Ty legendarky pro kterykoliv level jsou pouze z dropu.Kdyby to bylo i z craftu tak by to bylo moc OP a hned bys mel plno legendarek jelikoz stare crafty nepotrebuji ty special legendarni ingredience.
Ty legendarky pro kterykoliv level jsou pouze z dropu.Kdyby to bylo i z craftu tak by to bylo moc OP a hned bys mel plno legendarek jelikoz stare crafty nepotrebuji ty special legendarni ingredience.
nenapada nekoho nejaka dalsi silena teorie,co chteji udelat s goldama v RoS? zatim to vypada vselijak,ceny craftu porad hodne vysoky(item za 100k) a nejaka super devalvace goldu neni nikde videt,vypada to,ze to bude vazne nejcenejsi surovina do RoS
a co s Common Debris? je vyuzivanej i na craft v RoS,nebo je nejaka jina varianta pro 61-70 itemy?
a co s Common Debris? je vyuzivanej i na craft v RoS,nebo je nejaka jina varianta pro 61-70 itemy?
Goldy jsou potreba na crafty a na rerollovani statu.Pak jsou na crafty potreba jeste zlute, modre a legendarni materialy v ne zrovna malejch polozkach. A podle toho co bylo na bete tak ty goldy a mats pokud si chces dobre rollnout item tak ti budou silene mizet
Pro 61-70 se pouziva Reusable parts http://eu.battle.net/d3/en/item/crafting-material/
Pro 61-70 se pouziva Reusable parts http://eu.battle.net/d3/en/item/crafting-material/
-
- Wraith
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
Na betě přerolovat dobře jednu legendárku stálo i 10M, když jste neměli štěstí na roll a člověk se musel opravdu držet pokud nechtěl utrácet prachy na reroll. Když si nedáš pozor zahučí ti v tom 100M během dvou dnů ani nemrkneš. Chce se holt mírnit a enchantovat věci, který za to opravdu stojej. Farmit goldy se dá docela slušně, ale když se nebudeš hlídat tak to je nepoměr. Jinak s goldama nic určitě nechystají - lidi by je asi sežrali zaživa.
Jinak k těm GEMům. Marquise padají už od začátku (LVL 60 a výš). Pokud budete na Tormentu I a výše tak může spadnou i Imperial gem (3xMarquise=Imperial) a to z mobů od LVL 61. Prakticky jsem Imperial gem na Tormentu I neviděl na Tormentu II mi tak za den padly dva a až na trojce to bylo tak 5 za run.
Jinak k těm GEMům. Marquise padají už od začátku (LVL 60 a výš). Pokud budete na Tormentu I a výše tak může spadnou i Imperial gem (3xMarquise=Imperial) a to z mobů od LVL 61. Prakticky jsem Imperial gem na Tormentu I neviděl na Tormentu II mi tak za den padly dva a až na trojce to bylo tak 5 za run.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
Sice to video stojí za velké kulové, ale na památku jsem si to natočil, v rámci vypůjčené betaverze omlouvám se i za kvalitu, ale nemohl jsem si dovolit udělat to lepší, můj net není žádná extra třída na uploady :/
Už aby ostrá verze vyšla, nemůžu se dočkat takových riftů, jako byl právě tento.
Už aby ostrá verze vyšla, nemůžu se dočkat takových riftů, jako byl právě tento.
- st.ranger
- Gorebelly
Dotaz pro ty, kteří měli přístup do bety.
Pokud jste začali hrát za Crusadera, bylo potřeba projít všechny 4 akty než jste byli vpuštěni do Ros? Nebo byla možnost začít s Crusaderem v pátém aktu? Uvažuji, zda se totiž budu těmi čtyřmi zdržovat nebo se nechám protáhnout.
K tomu ještě, co je podmínkou dostat se do 5. aktu?
Pokud jste začali hrát za Crusadera, bylo potřeba projít všechny 4 akty než jste byli vpuštěni do Ros? Nebo byla možnost začít s Crusaderem v pátém aktu? Uvažuji, zda se totiž budu těmi čtyřmi zdržovat nebo se nechám protáhnout.
aha tak Kuki to uviedol na pravú mieru
Naposledy upravil(a) zahadum dne 18.03.2014, 15:59 hod., celkem upraveno 1 x.
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Musíš dohrát hru (ted nevím esi stačí zabit Mathaela, nebo jen lvl 70) a pak už můžeš třeba od prvního lvlu běhat adventure mod.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
-
- Wraith
Jakmile dohraješ 5. Akt a je jedno na kterém LVL postava skončí. Prostě zabiješ Mathaela a můžeš hned s novou postavou běhat Adventure mód a nemusíš chodit Quest linii. Takže pokud někdo hodláte mastit crusadera doporučuju si nejprve ten 5. akt dodělat. Ale samozřejmě někdo to chce jít s novou postavu v celé quest linii - proti gustu...znáte to. Za mě jednoznačně, že si dojdu 5. akt relativně rychle, ta příběh není nijak oslnivej a je tam jenom jako pozadí, a pak se ihned usídlím na Adventure módu a nedostane mě odtamtud ani doustředěná kanonáda. Questů jsem si užil na Vanile až až.st.ranger píše:Dotaz pro ty, kteří měli přístup do bety.
Do jakéhokoliv aktu (5. není vyjímkou) se dostaneš stejně jako dnes:
a. doděláš předchozí akt
b. někdo ti ho nastartuje
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Pěkně řečeno.:-D
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- st.ranger
- Gorebelly
Děkuji.SilverHandCZ píše:Jakmile dohraješ 5. Akt a je jedno na kterém LVL postava skončí. Prostě zabiješ Mathaela a můžeš hned s novou postavou běhat Adventure mód a nemusíš chodit Quest linii. Takže pokud někdo hodláte mastit crusadera doporučuju si nejprve ten 5. akt dodělat. Ale samozřejmě někdo to chce jít s novou postavu v celé quest linii - proti gustu...znáte to. Za mě jednoznačně, že si dojdu 5. akt relativně rychle, ta příběh není nijak oslnivej a je tam jenom jako pozadí, a pak se ihned usídlím na Adventure módu a nedostane mě odtamtud ani doustředěná kanonáda. Questů jsem si užil na Vanile až až.st.ranger píše:Dotaz pro ty, kteří měli přístup do bety.
Do jakéhokoliv aktu (5. není vyjímkou) se dostaneš stejně jako dnes:
a. doděláš předchozí akt
b. někdo ti ho nastartuje
Faktem je, že Crusadera si hodlám vyzkoušet, ale ten Adventure mode mě v tomhle láká více než e nechat protáhnout v questové linii nebo ji celou znova procházet.
-
- Wraith
Adventure mód je mnohem zábavnější a tudíž každou postavu si tam užiješ víc...koneckonců proto ho tam dodělali. Čili běhat questy je opravdu mimo mísu, připravíš se o hodně věcí.