Asi my blbne Mystik
Nevím ale na tomhle screenu je asi něco špatně.
u Mystika mi to ukazuje úplně jiné parametry prstenu než má skutečně.
u Mystika mi to ukazuje úplně jiné parametry prstenu než má skutečně.
- Wishmaster
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Re: Asi my blbne Mystik
Neblbne.. tam mas hore napisane "possible properties" - to jest vsetky moznosti , ake moze mat dany ring .. vzdy sa vyrolluju ine..
Tak to je dobrá haluz. Maj to asi trošičku rozbitý =)
Wishmaster...pozri si to o čom píše Fidols....staty u mystica a skutočné staty na ringu sú iné..on nemyslel možnosti..
-
- Doom Knight
- BattleTag:Ficek-2914
taky sem si u nějkterých věcí všimml že má třeba 500vitky a přitom max roll je třeba 470
Hardcore paragon 705 Softcore paragon 662
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
Hardcore paragon S1 442 S2 531 S3 564 S4 65
Softcore paragon S3 588 S2 449
ten ring ma stale 4 stats takze preto ti to takto pise.. mas tam 4 primary--cca150 do vit/int/dex/str.,423 vit ,497int a resist..takze ked das enchant namiesto str tak ti zmizne aj dex a int a vit ti ostane to co mas aj na vyber u enchantera. chapete nie:D
-
- Wraith
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
Přesně tak, některý věci můžou mít "vícestat", víc vlastností v jednom affixu. Zrovna tenhle ma vždy pevně danej primární stat podle postavy (ten měnit nemůžeš a proto ho nevidíš) a pak má ten 4 stat jak píše cabes...cabes píše:ten ring ma stale 4 stats takze preto ti to takto pise.. mas tam 4 primary--cca150 do vit/int/dex/str.,423 vit ,497int a resist..takze ked das enchant namiesto str tak ti zmizne aj dex a int a vit ti ostane to co mas aj na vyber u enchantera. chapete nie:D
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
jestli chapu ten obrazek spravne..
tak ma Fidols uz rozkliknutou moznost zmeny za str..a kdyz mu to naroluje int. nebo dex. tak bude mit na ty veci tu polozku 2x? nebo mu ty obrovsky cisla to od Mystica premaze?
btw co se tyka Mystica..taky mi u amuletu ukazuje ze str. a vit. mi muze maximalne narolovat mensi nez tam jsou original.. (asi mam lepsi staty nez umi on )
tak ma Fidols uz rozkliknutou moznost zmeny za str..a kdyz mu to naroluje int. nebo dex. tak bude mit na ty veci tu polozku 2x? nebo mu ty obrovsky cisla to od Mystica premaze?
btw co se tyka Mystica..taky mi u amuletu ukazuje ze str. a vit. mi muze maximalne narolovat mensi nez tam jsou original.. (asi mam lepsi staty nez umi on )
V tom obrázku jde o to, že mi to ukazuje u inteligence a vitality jiné staty než má prsten. A dex nejde změnit.
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
já si myslim že to je takhle:
na tomhle ringu se rollujou všechny staty. Dex se rollnula v základu prstenu a vzhledem k tomu, že některý affixy na legendárkách nejdou měnit, tak nejde přerollovat. To samý vitka a inteligence, jde přerollovat jen to, co se narollovalo jako random magic property. Jen mi v týhle teorii trochu nesedí síla, protože ta by se měla taky narollovat v základu prstenu. Zkus to ještě hodit na offic forum, třeba tam budou vědět víc
na tomhle ringu se rollujou všechny staty. Dex se rollnula v základu prstenu a vzhledem k tomu, že některý affixy na legendárkách nejdou měnit, tak nejde přerollovat. To samý vitka a inteligence, jde přerollovat jen to, co se narollovalo jako random magic property. Jen mi v týhle teorii trochu nesedí síla, protože ta by se měla taky narollovat v základu prstenu. Zkus to ještě hodit na offic forum, třeba tam budou vědět víc
¨takze ten ring je takhle
1. 159 STR 162 DEX 162 INT 171 VIT
2. 497 INT
3. 423 VIT
4. 94 ALLres
Kdyz prerolujes STR tak prijdes o vsechny polozky z jednicky proto ti to tak ukazuje.
vse je v poradku.....
2. 497 INT
3. 423 VIT
4. 94 ALLres
Kdyz prerolujes STR tak prijdes o vsechny polozky z jednicky proto ti to tak ukazuje.
vse je v poradku.....
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:tuskerr#2785
Me treba trosku prekvapilo ze mi vubec neukazuje u zuni bot ze tam muzu dat resisty. Jen armor. Tak nevim jestli to spatne ukazuje nebo to tam opravdu nejde narolovat.
Tady nejde o str. a jeho změnu ani o to, co nabízí změna.ikski píše:¨takze ten ring je takhle
2. 497 INT
3. 423 VIT
4. 94 ALLres
vse je v poradku.....
Podívej se vpravo kolik to má int a vital (659 a 594 a pak se podívej vlevo kolik to ukazuje int a vital (497 a 423). O tohle tu jde, že to ukazuje jiná čísla než má.
Naposledy upravil(a) Fidols dne 04.04.2014, 19:39 hod., celkem upraveno 1 x.
Proboha
Jeden primarni stat je zvyseni 4 atributu postavy to je to co ty nechapes. to vyssi cislo je soucet dvou navyseni inteligence jen se to zobrazuje v jedny polozce.
Jeden primarni stat je zvyseni 4 atributu postavy to je to co ty nechapes. to vyssi cislo je soucet dvou navyseni inteligence jen se to zobrazuje v jedny polozce.
presne ako pise ikski..vsetko je v poriadku ako ma byt.ukazuje to spravne..lebo ti tam proclo naviac int a vit.
takze v enhant okne mozes menit --1primary su tie 4 staty
--2 primary je 497 inv( na pravo ti ukazuje 659 int lebo 659-497=162 a to je vtom 1primary
--3 primary je 423 vit.tu je tiez rozdiel vo vit vtom 1 primary
--4 primary su resisty
ja ked som ten ring mal s str a crit chance proc primary a zmenil som staty ( tie 155-173all)na crit dmg tak my zmizli a ostal tam len ten str ,cc ,cd ,allress
takze v enhant okne mozes menit --1primary su tie 4 staty
--2 primary je 497 inv( na pravo ti ukazuje 659 int lebo 659-497=162 a to je vtom 1primary
--3 primary je 423 vit.tu je tiez rozdiel vo vit vtom 1 primary
--4 primary su resisty
ja ked som ten ring mal s str a crit chance proc primary a zmenil som staty ( tie 155-173all)na crit dmg tak my zmizli a ostal tam len ten str ,cc ,cd ,allress
když je na itemu už nějaký single resist (v tvym případě cold) tak už all res narollovat nemůžeštuskerr píše:Me treba trosku prekvapilo ze mi vubec neukazuje u zuni bot ze tam muzu dat resisty. Jen armor. Tak nevim jestli to spatne ukazuje nebo to tam opravdu nejde narolovat.
Tak alespoň už vím, proč mi na dvou hnědejch botkách ty all rezist nechtěly jít
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Mně se zdá, že pokud máte na gearu třeba critical change, tak přestože má mystic v seznamu možností na vámi měněnou vlastnost i critical dmg nebo obráceně, tak tyto 2 vlastnosti mají sníženou pravděpodobnost losování, aby jste je tam měli jen za hodně peněz a materiálu.