Drop FPS v riftu
A co problematika u Radeonu?
@tabletofon
@tabletofon
Re: Drop FPS v riftu
ja jsem nVidiot, draha polovicka fanATik a rekl bych ze to laguje tak nejak stejne na obojim...
-
- Wraith
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
1: Ano u každé, spustíš si Nvidia Control panel a v něm máš nastavení 3D Grafiky jak pro vše, tak potom zvlášť pro každej program.Cortyx píše:To: Silverhandcz jde to takhle nastavit u kazdy nvidiacky grafiky, pripadne kde jsi to konkretne nastavil. Diky
Ps. Me treba ovladac cas od casu tak na 4s spadne a hned se obnovi,bohužel co jsem se dočetl to dela dost ovladačů od nvidie ( grafika je ok ) s timhle se tu nekdo setkal ?
Odesláno z mého GT-I8190 pomocí Tapatalk
2: Padání může být čímkoliv, vždycky aktualizuj na poslední verzi. V nejvíc případech je to ale kvůli teplotě. Defaultně chladí větrák na cca 30% a rychlost nevzrůstá s teplotou. Proto je vhodný to pořešit. Většina výrobců dodává svůj program. Osobně mám 690 od Asusu a jejich GPU Tweaker je fajn. Čili pokud ti to často padá a teplotu jsi zatím neřešil, tak doporučuju se na to podívat a vhodný program instalovat.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
http://eu.battle.net/d3/en/profile/SilverHandCZ-2534/
- david123
- Gorebelly
- BattleTag:davidcz#2414
fps mě padá pouze v riftech jinak při delším hrání jsou teploty GPU OKOLO 65-70C GRAFIKA 70-80C mám notebook k53sv
Na blizard jsem psal že si mám zmeřit teploty
Na blizard jsem psal že si mám zmeřit teploty
fuh to mas dost ja mam cpu max65 a gpu max69 ale jasne ze si regulujem ventilator mam na fast max je uz moooc
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
Pche, já hrával D3 na Nvidia 8800GT na 90-95. To bylo peklo, vůbec nechápu jak to mohla grafika vydržet, mám pocit, že při 101 se mi resetl vždycky PC....
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Tak 90 už normální moc není.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Fru-fru
- The Butcher
- BattleTag:Frufran#2167
No normální to nebylo, ale prostě to tak bylo a hrál jsme tak s 8800GT vždycky ...Tak mi to nepřišlo. Pak přišel kámoš, že to není možný, že on nejde na 65. Já mu to nevěřil a on nevěřil mě . Ale koukat na teplotu a uvědomit si, že hrajte již 2h se "stabilní" teplotou 95, je fakt vtipný. Při těhle teplotách mi bylo i jedno zda je léto nebo zima, chladilo to blbě a v pytli to bylo furt ...Ale nic, já jen pro pobavení
@silverhandcz
Vypada to ze to pomohlo, diky
Jinqk ja mel krom lagu v riftech pri větších poctech elit a pqk v a3 na moste, tam to bylo dosta mazec ...
Vypada to ze to pomohlo, diky
Jinqk ja mel krom lagu v riftech pri větších poctech elit a pqk v a3 na moste, tam to bylo dosta mazec ...
jo a3 most (rakkis) to je fakt peklo,tam je to nejdobugovanejsi misto v cely hre,i par mobu zpusobuje zasekavani a behem 3 let to nejsou schopny opravit...
- Lemurman
- Zhar the Mad
- BattleTag:Lemurman #2764
Fru: když sem měl starou grafiku tak sem měl taky teploty okolo 95, nejdřív to bylo v pohodě, ale pak už mi to začínalo vypínat PC, takže sem ji musel vyměnit
- Kuki10
- Globální moderátor
Osobně každý den než vypnu PC kontroluji maximální teploty a stav disku jestli je vše ok.
Zabere to ani ne minutu a ušetří to případne nervy.
Zabere to ani ne minutu a ušetří to případne nervy.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Ja mivam teplotu gpu v klidu kolem 65 az 70 a pri hrani 90 az 100. Vzdy mi ta moje krava tak topila
@tabletofon
@tabletofon
- Kuki10
- Globální moderátor
Já se nedostal nikdy nad 68.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
- david123
- Gorebelly
- BattleTag:davidcz#2414
Tak už vím kde je zakopanej pes jeden hráč se ptal:Can someone who's affiliated with Blizzard give us regular updates on what's being done to address these problems?
odpověd:For the next patch, we have reduced our memory usage even more than in 2.0.4
For 2.0.4, the work that was done reduced our number of crashes related to the memory issue by 70%.
With the next patch, we hope to reduce it enough to be insignificant.
If the next patch still doesn't make the problem disappear more work will be done.
We do not give ETAs since the release dates change a lot.
odpověd:For the next patch, we have reduced our memory usage even more than in 2.0.4
For 2.0.4, the work that was done reduced our number of crashes related to the memory issue by 70%.
With the next patch, we hope to reduce it enough to be insignificant.
If the next patch still doesn't make the problem disappear more work will be done.
We do not give ETAs since the release dates change a lot.
-
- Wraith
- BattleTag:SilverHandCZ#2534
K tý teplotě jak procesoru tak grafiky. Při cca 95 stupních už může docházet k tavení jádra chipu, pokud to někomu lítá k 90 stupňům tak je na místě začít řešit chlazení a to poměrně urgentně. Většina lepších karet má overheat protection, která udělá to, že tu grafiku vypne. To je právě onen "pád", kdy obrazovka zčerná a po naběhnutí za cca 5 vteřin Windows nahlásí, že byl znovu načtenej (reset) ovladače. Optimální teplota se moc říct nedá, ale obecně je to někde na 65-70 stupních. Opravdu doporučím program pro nastavení karty a regulaci chlazení. Ušetříte si připadný problémy.
Jinak ten Rakis most je klasickej příklad špatně udělaný lokace, tam to laguje každýmu.
Jinak ten Rakis most je klasickej příklad špatně udělaný lokace, tam to laguje každýmu.
"All that is necessary for the triumph of evil is that good men do nothing. " Edmund Burke
- Kuki10
- Globální moderátor
Tyjo ale dneska snad jakákoliv grafika v normálním casu (některý takový ty rádoby designovky taky nejsou ideální když tam narves silnější hw) nemůže jít na 90 stupňů...
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki, psal jsem i na pctuning forum a i jsem zkoušel něco vygooglit k mojí GPU .. a nevím no jsem z toho v rozpacích, jestli ta teplota není alarmující.
Konkrétně mám Sapphire Radeon HD 6970 2GB ... už má nějaký rok intenzivního používání za sebou .. zkoušel jsem ji i vysát, vymontoval jsem ji od základovky, oddělal kryt, abych se dostal k pasivnímu chlazení, vše jsem tam profouknul, vyfouknul a znova zapnul a v idle prostě teplota procesoru je kolem 60°C a na paměti 70°C ... a při zátěži jde na 90 - 100 ...
Konkrétně mám Sapphire Radeon HD 6970 2GB ... už má nějaký rok intenzivního používání za sebou .. zkoušel jsem ji i vysát, vymontoval jsem ji od základovky, oddělal kryt, abych se dostal k pasivnímu chlazení, vše jsem tam profouknul, vyfouknul a znova zapnul a v idle prostě teplota procesoru je kolem 60°C a na paměti 70°C ... a při zátěži jde na 90 - 100 ...
- Kuki10
- Globální moderátor
Tuším na netu najdeš provozní teploty mužu se pak večer mrknout.
Co nastavení otáček atd?
Pak už jen zkusit prepastovat.
Jak mas resenej case?
Já osobně dva vetraky ve předu a jeden vzadu, pak klasika grafika, procak a dva na desce.
Mám tam peknej průtah.
Co nastavení otáček atd?
Pak už jen zkusit prepastovat.
Jak mas resenej case?
Já osobně dva vetraky ve předu a jeden vzadu, pak klasika grafika, procak a dva na desce.
Mám tam peknej průtah.
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
Kuki: no mrkni se mi kdyžtak by mě to fakt zajímalo.
Natavení otáček mám automatické, podle teploty, je to nějak dobře řešené v Catalystech už se o to nestarám. Nejhorší je, že při hraní to dost hučí když dosáhnu kolem 98°C to je pak fén jak svin
Přepastovat, toho se bojím, s tím nemám zkušenosti. A Case mám si myslím dobrej mám TTčko Xaser VI. Zaplé ventilátory mám všechny, co jsou v case dostupné
Natavení otáček mám automatické, podle teploty, je to nějak dobře řešené v Catalystech už se o to nestarám. Nejhorší je, že při hraní to dost hučí když dosáhnu kolem 98°C to je pak fén jak svin
Přepastovat, toho se bojím, s tím nemám zkušenosti. A Case mám si myslím dobrej mám TTčko Xaser VI. Zaplé ventilátory mám všechny, co jsou v case dostupné