No tak "jen na x hodin" nevím jak u tebe no, ale já RoS (D3V) hraju aktivně od toho co vyšel a hraju ho dodnes a furt mě baví. A podle toho co tady čtu, tak to lidi hrahou buď intenzivně, nebo mají plnou hubu keců i přesto, že na to už měsíc nešáhly

. Jinak málokterá hra za posledních X let mi nabídla tak vynikající poměr cena/doba zábavy.
Kdo očekává každej měsíc jinej obsah,vylepšení,patche,opravy tak ať přesune svůj pařanskej zadek k MMO ;-). Kolik podpory mají ostatní hry ve kterých není palcený obsah nebo měsíční poplatek?? myslím že daleko míň než tady ;-).
Ano, jsou problémy který by měli vyřešit prioritně a hlavně už měly dávno být (lagy atd.) ale co furt chcete víc?

Někteří prostě nikdy nebudou spokojení ani vděční, přineseš jim žrádlo na zlatým podnose a stěžujou si na tvar podnosu....
Dava_C: na vývoji hry ne, ale software ano. Jen u naší aplikace, která je
mnohonásobně menší než Diablo se provádí třeba 2 měsíční testy před vydáním nového release nebo opravného patche. U hry, která je takto veliká a má tolik mechanismů a výpočtů si dokážu před vypuštěním nového patche představit klidně 3/4 roku jen testů...nemluvím o vývoji...Změna čísla není jen změna čísla, nikdy nevíš kde tě to "doběhne" a vyzkoušet všechny možný i nemožný kombinace je fakt
pakárna (vím o čem mluvím, tohle přesně dělám).
Než mě začnete kamenovat za "omlouvání" Blizzu, tak chci říct že netvrdím, že vše dělají dobře, jsou věci který jsou špatně a vím to, ale je potřeba si uvědomit, že to není "hup na krávu a je tele".