Zeď nářků
Začína ma srať,že sice každý char má včelí amulet,ale vhodný akurát pre jeden skil či set.Rád by som ho vyskúšal na svojom slow time wizz builde ale je mi prakticky jeho leg vlastnosť k (mrazivému) prdu.
Re: Zeď nářků
Radost jsem už projevil ve Zdi radosti a teď si musím ještě zabrečet.
Nová era začíná, bounties, XP, rekordy, vše od nuly, předpokládá se, že wizard bude tuto Eru trash oproti Monkovi a Barbíně. Bude zase obrovsky těžké se udržet na stávající úrovni, radši nemyslet .
I tak se těším, doufám, že si to s lidmi z party zas užijem
Nová era začíná, bounties, XP, rekordy, vše od nuly, předpokládá se, že wizard bude tuto Eru trash oproti Monkovi a Barbíně. Bude zase obrovsky těžké se udržet na stávající úrovni, radši nemyslet .
I tak se těším, doufám, že si to s lidmi z party zas užijem
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Týýý vole, miluju tyhle dementy z fór.....To jsou rady, to by mě opravdu nikdy nenapadlo.....
Stejnej případ, jako bych napsal:
"Prosím, jak vyřeším špatnej volnoběh u Felicie ročník 98 ?? Odpověď "Kup si Superba 2015 a je po problému, něco o tom vím"
Ooooo převelice děkuji moudrý mechaniku s očividě nadlidskejma skills.....
Stejnej případ, jako bych napsal:
"Prosím, jak vyřeším špatnej volnoběh u Felicie ročník 98 ?? Odpověď "Kup si Superba 2015 a je po problému, něco o tom vím"
Ooooo převelice děkuji moudrý mechaniku s očividě nadlidskejma skills.....
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Arthorius215#1755
Dava_C pokud ti jde o progress GR80+, pak wizard asi nebude nejlepší volbou - nicméně já nad ním nehodlám hned lámat hůl, i když se mu blizzardi rozhodli nepřidávat další ultimátní itemy co vaši dmg boostnou o pár bilionů nahoru ....
Osobně jsem si našel jeden hezkej Thunder Crash Meteor build (asi sto pokusů sestavení vlastního buildu se vyplatilo) a i bez ancient itemů je progress GR40 docela na pohodu a hlavně zábava .... když k tomu přičtu možnost třech legendárních enchantů díky kanai's cube, pořád se s ancient equipem dohrabu možná na GR50-55 .... a to pro občasného hráče, jako jsem já, je dostatečný úspěch .... zatímco se hardcore příznivci diabla budou párat s nejlepším eq v GR80, já si budu dál hrát vesele svůj zábavnej build a na všechny kolem z vysoka sr*t .... takže ano, mrzí mě, že blizzové s wizardem evidentně do nové sezóny nepočítají na ladderu, nicméně pro mě zůstává pořád tou najzábavnější classou ....
Osobně jsem si našel jeden hezkej Thunder Crash Meteor build (asi sto pokusů sestavení vlastního buildu se vyplatilo) a i bez ancient itemů je progress GR40 docela na pohodu a hlavně zábava .... když k tomu přičtu možnost třech legendárních enchantů díky kanai's cube, pořád se s ancient equipem dohrabu možná na GR50-55 .... a to pro občasného hráče, jako jsem já, je dostatečný úspěch .... zatímco se hardcore příznivci diabla budou párat s nejlepším eq v GR80, já si budu dál hrát vesele svůj zábavnej build a na všechny kolem z vysoka sr*t .... takže ano, mrzí mě, že blizzové s wizardem evidentně do nové sezóny nepočítají na ladderu, nicméně pro mě zůstává pořád tou najzábavnější classou ....
nahodou ten archon wizz taky nevypada uplne marne, si myslim, ze 70GR potaha, mozna i 75 s top eq
Alfajk
Možná dmg to bude zvládat, ale už si nejsem tak jistý s výdrží.
Mně bude stačit, když budu zvládat GR 50 solo. Hraju pro zábavu a nebaví mě hrát specializovaný buildy s největší efektivitou v GR.
Možná dmg to bude zvládat, ale už si nejsem tak jistý s výdrží.
Mně bude stačit, když budu zvládat GR 50 solo. Hraju pro zábavu a nebaví mě hrát specializovaný buildy s největší efektivitou v GR.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Arthorius215#1755
Konečně někdo kdo uvažuje podobně jako já ....
Každopádně kanai's cube hodně zamíchá s kartama - minimálně kvůli tomu, že už není nutností RoRG a uvolní se tak slot.
Třebaže většina hráčů plánuje enchanty použít na RoRG + Furnace, myslím si, že se nechají vymyslet i zábavnější kombinace, pokud nutně nechcete progresovat GR110
Každopádně kanai's cube hodně zamíchá s kartama - minimálně kvůli tomu, že už není nutností RoRG a uvolní se tak slot.
Třebaže většina hráčů plánuje enchanty použít na RoRG + Furnace, myslím si, že se nechají vymyslet i zábavnější kombinace, pokud nutně nechcete progresovat GR110
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:LacoPaco#2108
Tak já se jdu taky vybrečet, když konečně někdy hraji GR, tak mě o půlnoci potichu skočí na klín čokl mé přítelkyně a rozhodí mě na celý zbytek riftu
Takže kdybych neměl čokla, přítelkyni, nemocné rodiče, zkur...práci, chatrné zdraví, debilní notas, zhovadělej net od O2, tak budu možná jako Gaby
Takže kdybych neměl čokla, přítelkyni, nemocné rodiče, zkur...práci, chatrné zdraví, debilní notas, zhovadělej net od O2, tak budu možná jako Gaby
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Sháněl jsem po půlnoci usilovně zájemce o nostalgické hodinové hraní trialu ... a nikdo nechtěl
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
Ja zas nedavno shanel lidi na nostalgicke vybijeni krypt a taky nikdo nechtel
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 40.0.2
Odesláno z mého PC pomocí Firefox 40.0.2
Ty crafty mne teda docela naprdly - čekal jsem že Aughild teď budou levnější, což jsou sice na běžnej matroš, ale zase to chce ty nové zmetky z bounty, které pochopitelně nejsou skladem když je to novinka Co je mi platný, že mám zásoby žlutého, modrého i bílého, když mi chyběj ty bounty mršky = kdybych craftil před patchem, udělal bych lépe
A o 5 flusajících feťácích z 23 kousků netřeba mluvit, kouzlo buildu je v pr...
A o 5 flusajících feťácích z 23 kousků netřeba mluvit, kouzlo buildu je v pr...
Možná by to chtělo si přečíst patch notes .... sice střílí jen 5, ale dávaj o 250% dmg víc protože to lagovalo hru.
Chápu, ale jak říkám, kouzlo buildu prostě po vizuelní stránce zmizelo A to lagování? Když se to hrálo asi půl roku s 23 šipkařema tak vážně nevím, v partě si na mne lidi nestěžovali...
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:ElLumiro#2839
myslím, že i psali, že tímto chtějí taky zamezit tomu flusani do zdi tak střílí jen pět nejbližších, aby trefovali potvory
Taky Vas stve kdyz nedokoncite GR v cas prijdete o upgrade gemu ?
Achievements: 7400 (92%)
Myslím že to je správné rozhodnutí nestihneš to nemáš nárok na odměnu ještě tam mohli dát že se nevysype ani boss.
To je jen dobře ... hlavně pro sezonu na NS už je to celkem jedno ..
Je to dobrá volba, navíc se nemusím pak rozhodovat jestli upd gemu nebo klic
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- azaxsyndrom
- Gorebelly
- BattleTag:Kargath #2439
Tak už vím jak se cítí Střecha :/ od ROS mě vůbec nepadlo Immortal kladivo a o ceremoniálce na pierce dart ani nemluvě .