Bilance a poděkování
Po bez mála 4 letech aktivního hraní D3 je čas se ohlédnout zpět a utnout to. Hra mi dala za tu investici ku*evsky dost muziky, to především
Pamatuju počáteční vlnu error kódů, textury v bordelu, simulátor Wall Street i Inferno taktiku "run b*tch or die" . Pamatuju full žlutej gear, první drop Mempho of Twilight i oslavu prvního lepšího Echoing Fury , pamatuju i na 13ti letý cápky s gearem přes AH a tátovou Visu. Pamatuju královnu kuší, dnes již legendární dvousocketovou mrchu Mantikoru (kolují zvěsti o tom, že ji Reptile používá dodnes na high-end GR)
Nástup RoS byl obrovskej skok a hře to podle mého názoru dost pomohlo. Zrušení AH a Loot 2.0 byl podle mě rozumnej krok. Pokud to s odstupem času člověk bere objektivně, většina velkých patchů s sebou přinesla nový věci, mechaniky i změnu stávajícího. Dostali sme toho za ty love až až . Bohužel poslední trend je ve znamení pouze číselných změn a to je tak vše :/. Set, který byl po PTR zkrouhnut na půlku původních hodnot, je po zjištění, že se 3měsíce nehraje ani na T10 hozen opět na lepší hodnoty a hotovo. Boost všeho, všech a nejlíp dvojnásobně, čísla už se musela zkrátit, okolo srpna už budou noobové s critem 940 miliard nemilosrdně vyhozeni z party na GR kvůli nedostatku DPS . Tak či tak, spousta srandy i nervů a pěkně strávených chvil .
Special thanks:
@Diablofans.cz. Díky všem co se podílejí na této stránce, dobrá práce kucí, jediná CZ/SK fungující stránka. Vznikla okolo toho docela velká komunita a o tom to je ne?
@Střechys, pan HU, Yarek a spol. Pekelný chvilky s Váma , vynikající hry, zábava i pokec, určitě "naprosto poslední GR" nebo potom ještě krávy ve 3 ráno je prostě pohoda .
@Mlok. Za mnohokráté vyvedení z omylu a asi trilion vzorců pro kdejakou "blbost", bez kterých by mnohý český DH nebyl tam kde teď je .
@ReptileSVK. Díky za to, že při konverzaci s Tebou si člověk uvědomí, že na tom není ještě tak zle. Nikdy předtím sem si neuvědomoval, jak těžké to mají lidé po frontální lobotomii mozku, promiň .
@Dava_C. Díky za určení stropu . Věděl jsem, že dokud nebudu shánět 2 hodiny v menu partu, ještě to hraju s rozumem a nehrotím to . Ať ti Wizna slouží dlouho!
Než tu někteří začnou polemizovat nad užitečností tohoto topicu, uvědomte si, že jsme fungující komunita se všim všudy i s blábolama jako toto, nebo přání k vánocům. I tohle je součást fór (navíc, o čem teď diskutovat, až přijde 2.4.1, zase bude rušno) .
Tak sbohem a šáteček, sorry za případný překlepy atd., píšu to se slzama v očích , hovada!!
Pokud někdo pojede The Division a bude chtít zahrát, najde mě v klanu S.T.A.R.S - Special Tactic And Rescue Service CZ/SK pod stejným nickem .
Pamatuju počáteční vlnu error kódů, textury v bordelu, simulátor Wall Street i Inferno taktiku "run b*tch or die" . Pamatuju full žlutej gear, první drop Mempho of Twilight i oslavu prvního lepšího Echoing Fury , pamatuju i na 13ti letý cápky s gearem přes AH a tátovou Visu. Pamatuju královnu kuší, dnes již legendární dvousocketovou mrchu Mantikoru (kolují zvěsti o tom, že ji Reptile používá dodnes na high-end GR)
Nástup RoS byl obrovskej skok a hře to podle mého názoru dost pomohlo. Zrušení AH a Loot 2.0 byl podle mě rozumnej krok. Pokud to s odstupem času člověk bere objektivně, většina velkých patchů s sebou přinesla nový věci, mechaniky i změnu stávajícího. Dostali sme toho za ty love až až . Bohužel poslední trend je ve znamení pouze číselných změn a to je tak vše :/. Set, který byl po PTR zkrouhnut na půlku původních hodnot, je po zjištění, že se 3měsíce nehraje ani na T10 hozen opět na lepší hodnoty a hotovo. Boost všeho, všech a nejlíp dvojnásobně, čísla už se musela zkrátit, okolo srpna už budou noobové s critem 940 miliard nemilosrdně vyhozeni z party na GR kvůli nedostatku DPS . Tak či tak, spousta srandy i nervů a pěkně strávených chvil .
Special thanks:
@Diablofans.cz. Díky všem co se podílejí na této stránce, dobrá práce kucí, jediná CZ/SK fungující stránka. Vznikla okolo toho docela velká komunita a o tom to je ne?
@Střechys, pan HU, Yarek a spol. Pekelný chvilky s Váma , vynikající hry, zábava i pokec, určitě "naprosto poslední GR" nebo potom ještě krávy ve 3 ráno je prostě pohoda .
@Mlok. Za mnohokráté vyvedení z omylu a asi trilion vzorců pro kdejakou "blbost", bez kterých by mnohý český DH nebyl tam kde teď je .
@ReptileSVK. Díky za to, že při konverzaci s Tebou si člověk uvědomí, že na tom není ještě tak zle. Nikdy předtím sem si neuvědomoval, jak těžké to mají lidé po frontální lobotomii mozku, promiň .
@Dava_C. Díky za určení stropu . Věděl jsem, že dokud nebudu shánět 2 hodiny v menu partu, ještě to hraju s rozumem a nehrotím to . Ať ti Wizna slouží dlouho!
Než tu někteří začnou polemizovat nad užitečností tohoto topicu, uvědomte si, že jsme fungující komunita se všim všudy i s blábolama jako toto, nebo přání k vánocům. I tohle je součást fór (navíc, o čem teď diskutovat, až přijde 2.4.1, zase bude rušno) .
Tak sbohem a šáteček, sorry za případný překlepy atd., píšu to se slzama v očích , hovada!!
Pokud někdo pojede The Division a bude chtít zahrát, najde mě v klanu S.T.A.R.S - Special Tactic And Rescue Service CZ/SK pod stejným nickem .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Strecha#2293
Re: Bilance a poděkování
Dobre ranko sefe ,
Jsem si po ranu docela pocetl no...Vsechno to znaci,ze koncis vid?A to jako uplne?Kazdopadne ti taky dekuji.Za ten spolecne straveny cas ve hre.Za pomoc.Za srandu,kterou jsme prozivali a mohl bych pokracovat dal a dal.Jenze se mi tez vhani slza do oka.Urcite to je tebou a ne tim,ze jedu na ranni
Mej se,drz se a obcas se ozvi ty stara vojno
Jsem si po ranu docela pocetl no...Vsechno to znaci,ze koncis vid?A to jako uplne?Kazdopadne ti taky dekuji.Za ten spolecne straveny cas ve hre.Za pomoc.Za srandu,kterou jsme prozivali a mohl bych pokracovat dal a dal.Jenze se mi tez vhani slza do oka.Urcite to je tebou a ne tim,ze jedu na ranni
Mej se,drz se a obcas se ozvi ty stara vojno
Měj se, směj se a pořádně to tam pozabíjej v The Division já se zase snažím dostat do Major ligy v baseballu
- hulkxxxl
- Ancient
- BattleTag:Hulkxxxl#2541
tak v s6 naschle
užívej si života a jiných radovánek, se slzou v oklu vzpomínám na ty staré časy o kterých jsi psal
měj se
užívej si života a jiných radovánek, se slzou v oklu vzpomínám na ty staré časy o kterých jsi psal
měj se
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
Měj se chlape a ukaž se nekdy.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
- CalypsoCZ
- Fallen Shaman
- BattleTag:Calypso#2635
Tak čus a až ti bude smutno víš kde nás najdeš …
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Za tým Diablofans díky a hodně štěstí v The Division
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Hlavne nech sa dari v RL... GL, tvoje prispevky pomohli v zlepseni, pochopeni. Dik
@Tapatalk
@Tapatalk
Nejaktivnější WD z fóra končí, no škoda Já od konce taky nejsem daleko - sezony zabily non-season a na mne jsou moc krátké
Škoda aktivního štamgasta.
Setone, neříkej nikdy. S Diablem se jen tak skončit nedá.
Ale je pravda, že na ty počátky se vzpomíná asi nejlíp, později sice hodně vylepšená hra, ale zase potom už jen rutina a patchovej diktát Setů. (Setů jako Setů, ne Setů jako Setů )
Co naplat, já povalím D3 do D4 nebo do rakve. (takže doufám, že celkem dlouho )
Na další Patch se zastav, ať nelituješ, žes ztratil nit.
Tak ať se daří kdekoliv a v čemkoliv to bude.
Setone, neříkej nikdy. S Diablem se jen tak skončit nedá.
Ale je pravda, že na ty počátky se vzpomíná asi nejlíp, později sice hodně vylepšená hra, ale zase potom už jen rutina a patchovej diktát Setů. (Setů jako Setů, ne Setů jako Setů )
Co naplat, já povalím D3 do D4 nebo do rakve. (takže doufám, že celkem dlouho )
Na další Patch se zastav, ať nelituješ, žes ztratil nit.
Tak ať se daří kdekoliv a v čemkoliv to bude.
diabloprogress.com battle.net dfans Solo Selffound Topic
NO Automation Devices used
NO Automation Devices used
Vítej v klubu, já už nehraju přes čtvrt rokuSeton píše:Po bez mála 4 letech aktivního hraní D3 je čas se ohlédnout zpět a utnout to.
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
ať se daří Sete, nepochybuju o tom, že se ty i Dava_c nevrátí, tak prozatím
Sakra clovek chvili neloguje a ty vezmes takhle do zajecich...
Taky diky za super hrani a bezva zabavu.nase spolecny akce byly vsechno jenom ne nudny hehe.
Taky doufam,ze se ukazes pri dalsi sezone.taky ted davam pauzu.
Kazdopadne mi posli blizsi info pres PM o tom division..
Diky a mej se chlape, hlavne at zena moc nezlobi a mrnous zlobi jako spravnej kluk
Taky diky za super hrani a bezva zabavu.nase spolecny akce byly vsechno jenom ne nudny hehe.
Taky doufam,ze se ukazes pri dalsi sezone.taky ted davam pauzu.
Kazdopadne mi posli blizsi info pres PM o tom division..
Diky a mej se chlape, hlavne at zena moc nezlobi a mrnous zlobi jako spravnej kluk
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Dava_C taky už nehraje? Hmmmm. Já nehraju i kdybych chtěl. Pc zahlcen od Silvestra výpočty a ještě jsem rád, že to sem tam stihnu vyhodnotit.
Jinak tu Divizi koukám taky teď hrajou všichni.
Jinak tu Divizi koukám taky teď hrajou všichni.
No ja koukal na pozadavky na pc na tu divizi a i minimalni sou trosku jinde nez muj notas (chce to i5, 6gb ramky a nesdilenou grafarnu).
By me zajimalo,jak to maji udelany,aby jim to nelagovalo.musi byt asi i dost rychly pripojeni k netu...
By me zajimalo,jak to maji udelany,aby jim to nelagovalo.musi byt asi i dost rychly pripojeni k netu...
kolega z práce začal hrát, tak mu tady vysvětluju jak co funguje, co má do S6 poskládat a podobně...a jak tak o tom mluvím, začíná se mi stýskat .... ještě chvílu a asi se vrátím . Série diabla ve mě zanechala hlubokou rýhu, jen tak se to smáznout nedá
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Seton prichazi a Strecha odchazi