http://www.diablofans.com/news/48757-di ... 2-4-2a-ptrfirebird's Finery
- 4 pieces - [Dealing Fire damage with one of your skills causes the enemy to take 1000% weapon damage as Fire per second for 3 seconds. This effect can be repeated a second and third time by different skills. If an enemy is burning due to three different skills simultaneously the enemy will Ignite, dealing 3000% weapon damage per second until they die.]
- 6 pieces - [Your damage is increased by 100% for each nearby enemy that is Ignited up to a maximum bonus of [1*2000]%. You always receive the maximum bonus whenever a nearby Elite monster is Ignited.]
Armor of Akkhan 6 pieces Now deals 600% increased damage (up from 450%) and now take 15% less damage
Raiment of a Thousand Storms 6 pieces Increases damage by 1250% (up from 300%)
2.4.2a PTR
Buchis je death, ať žije herdek
Re: 2.4.2a PTR
Kvůli Rainmentu bych se na PTR ještě podíval, i když už nehraju . A darklight akkhan bych si zkusil opět
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Vyšší tormenty -> zase na chvíli klid
Patch s názvem 2.4.2 (a né 2.5.0) -> tedy změn bude opět poskromnu
Patch s názvem 2.4.2 (a né 2.5.0) -> tedy změn bude opět poskromnu
chvíli klid? tak 2-5 dní?
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Proč místo přidání dalších obtížností neudělají plošnou inflaci DMG ?
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- Demogorgon
- Doom Knight
Asi tak, ono už při dosažení levelu 70 tě v podstatě limituje jen paragon pro T6+ (v nové sezóně).Seton píše: chvíli klid? tak 2-5 dní?
Ale alespoň něco, já to už hraju docela málo a v poslední době jsem spíš jen tak experimentoval. Tedy mě osobně to vydrží možná i 15 dní
to Seton: Škoda,som nečakal,že budeš taký Heretik na Diablo :-)
Hmm T16. To uz je jak typ motoru :-)
Sent from GT-N7100
Sent from GT-N7100
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
No jak to čtu, tak je to klasika - všechno boostnem, přihodíme nějakou vyšší obtížnost a oni daj chvilku pokoj Tohle nevypadá, že bych se vrátil
Aha já blbě četl, ono není T16 .. ale jen T13 no ze srandy PTR zkusím, už to je online .. jaká to je příjemná změna
Jinak zajímavá novinka "A hotkey has been added to the game to hide the UI"
Jinak zajímavá novinka "A hotkey has been added to the game to hide the UI"
jojo, kdyz jsem nekdy pred rokem psal ze prijde "supr novatorsky zlepsovak" a to obtiznosti T7-T10 vetsina se smala, ted uz jedeme na T13 a do roku jsme mozna na T20, sorry ale jsou to sasci, nejlepsi by bylo konecne vyhlasit soucasny stav gamesky za finalni a prestat se to pokouset nasilne drzet nad vodou, ucel to uz davno splnilo a penize vydelalo, sami musi IMHO na serverech videt kolik procent lidi to jeste i v roce 2016 hraje... :-)
T13 jsem tak na rychlo zkusil, rifty jsou konečně trochu zábava a výzva, není to už tak, že dáte kdejakému mobovi a elitce a guardianovi oneshot aj jsem párkrát umřel, protože jsem dostal sodu. A to jsem zkoušel s dobře vybavaným DH 3,3mil dmg a 1670 paragonem takže supr no.
Jinak jdou konečně rozložit ty nové bílé itemy na transmog to vždy žasnu, že novinka je nejprve zabugovaná a pak v dalším patchi konečně jde korektně
Jinak jdou konečně rozložit ty nové bílé itemy na transmog to vždy žasnu, že novinka je nejprve zabugovaná a pak v dalším patchi konečně jde korektně
- Glimmer Man
- Doom Knight
- BattleTag:GlimmerMan#2825
To s těma transmogama nebyl bug, ale záměr. Nechtěli, aby se to honilo kvůli matroši.HELLERcz píše:T13 jsem tak na rychlo zkusil, rifty jsou konečně trochu zábava a výzva, není to už tak, že dáte kdejakému mobovi a elitce a guardianovi oneshot aj jsem párkrát umřel, protože jsem dostal sodu. A to jsem zkoušel s dobře vybavaným DH 3,3mil dmg a 1670 paragonem takže supr no.
Jen prostě časem pochopili, že to je hloupost, protože nikdo nebude honit speciální moby pro trochu bílýho matroše, kterýho má stejně časem každej schováno několiv kousků po 5000 a pak už to ani nesbírá.
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455
- Demogorgon
- Doom Knight
Ta menožnost rozložený nových itemů byl dobrý bug. Ale třeba to byl záměr.. příjdeš s tím do města, vyhodíš a někdo jiný si to veme a má transmug taky (první den, dva možná dobré) .
No tak divný záměr no .. jak říkáš 1 bílá věc ... která se neukáže tak často, aby se dala nějak honit to je lepší sbírat z riftů stojánky .. příklad.
ALe tak budiž no
ALe tak budiž no
Krásně zkrouhli zlato. Za GR75 bylo dřív cca 129 milionů, po tomto patchi je za GR75 cca 6,7 milionu.
Budou větší odměny v XP za kill bossa, tím snad odpadnou XP runy bez bosa. Ikdyž dle mě to nemá smysl už tedka, raději 106 s bosem než 114 bez bosa.
Sledoval sem včera WD jade, 2 mio profil dmg ve měste, pl 1100, dal gr 90 solo total v poho, se aji flákal u treše, než by jen hledal elitky.
Sledoval sem včera WD jade, 2 mio profil dmg ve měste, pl 1100, dal gr 90 solo total v poho, se aji flákal u treše, než by jen hledal elitky.
Buchis je death, ať žije herdek
ad zlato ... udajne meli zlevnit cenu empowered riftu, tak snad to nejak rozumne naladili
Jade vypadá slibně, dnes to vidím na PTR test Gen Monk/Jade. Jade sem chtěl hrát po testu na PTR 2.4.1, ale pak to čůůůůrááá*i zkrouhli na polovinu (dmg) takže opět nepoužitelnej.....tak snad tento patch, Jade byl NEJ NEJ NEJ WD. Zítra dám raport, pokud se mi podaří nasbírat aspoň trošku odpovídající gear na testy
@Bambinot: Jop, o tom tady píše nahoře Bassmann. Podle mě zbytečnost, stejně se každej topí v miliardách, ale proč ne
@Bambinot: Jop, o tom tady píše nahoře Bassmann. Podle mě zbytečnost, stejně se každej topí v miliardách, ale proč ne