Zeď nářků
to Demogorgon: Nič si z toho nerob,mne svojho času prvá kukrina padla tak 3 roky po spustení DIII a to mi ľudia niektorí ani nechceli veriť.
- Demogorgon
- Doom Knight
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Démogorgon#1565
Re: Zeď nářků
Jo Kukri byl velký oříšek pro hodně lidí.. pamatuji si plné vlákna o tom . Já měl tehdy velký problém sehnat právě Furnaci.
Zdar všem, máte problémy s přihlášením do hry? Vše funguje, ale battlenet ani Dčko mi neodpovídá... Poznamenám, že i včera jsem se nedostal dovnitř...
mimochodem do ameriky se dostanu - včera i dnes
Díky KryOn
mimochodem do ameriky se dostanu - včera i dnes
Díky KryOn
Me to teda take nejde
Mno,po pár týždňoch som chcel zahrať a prd,nedá sa vobec pripojiť.
Ja dopoledne farmil t13 a vse cajk
Sent from Huawei P9
Sent from Huawei P9
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Dneska už druhý DDoS a nevypadá to, že by se to lepšilo.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
Blah. U mě pro S7 konec. Nastal opět onen okamžik, kdy mě to zase už nic nedává. Tedy zase až další sezónu.
-
- Quill Rat
- BattleTag:Badysak#2313
Neděje se něco s Crusaderama. Právě jsem na sezoně po třetí chcípl s thorn crusem při zabijení elitky ani neměli reflekt prostě biju a najednou jsem mrtvej. Přitom normálně mi nic nedělají molten, poison jel jsem pohodový T2 neměl jsem celý set a bum mrtvej. Příčina smrti unknown tohle se mi stalo poprvé a tři krát za sebou? Lagy v tom nevidím se normálně bojím rozjet cruse.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Nehraj HC jiná rada není. toto prostě patří k tomu, hry jsou občas zabugované, může se stát nějaký lag na serveru, takže tvůj klient jede jakoby nic a najednou máš smrt. Příčin může být řada...
-
- Quill Rat
- BattleTag:Badysak#2313
SC mě po ochutnání HC přestalo bavit para 120 SC a 700+ HC mluví za vše. Lag mě zabil za ty roky 2x, jednou mi segra vytáhla z elektriky net jinak moje blbost. Takhle nečekané smrti jsou pro mě novinkou, nicméně pokud ti z temné strany si trhají vlasy proč né
no demence...
Včera jsem z kusů horších a ještě horších poskládal Jade WD (o návratu jeho slávy básním už dlouho ). Hrál jsem ho, když byl na výsluní tenkrát v dobách temna a byl to můj TOP WD build... No a jak sem to seskládal tak jsem na test vlítl do GR75 (ano, ubohých 75) páč jak píšu, gear má tak dementní rolly, že je na to smutnej pohled . Pižlám, pižlám a říkám si, sakra, tenkrát to bylo nějaký lepší, nevadí, musím se do toho dostat....
Po nějakým třetím GR už mi něco fakt začínalo smrdět, takhle slabý by to být nemělo.
Po trošce té detektivní práce jsem zjistil, že Kukri/MoJ/RoRG mi v kostce fakt nepomůžou . Prosím vás, Jade bez Quatzealcloak a Furnace nezkoušejte .
Včera jsem z kusů horších a ještě horších poskládal Jade WD (o návratu jeho slávy básním už dlouho ). Hrál jsem ho, když byl na výsluní tenkrát v dobách temna a byl to můj TOP WD build... No a jak sem to seskládal tak jsem na test vlítl do GR75 (ano, ubohých 75) páč jak píšu, gear má tak dementní rolly, že je na to smutnej pohled . Pižlám, pižlám a říkám si, sakra, tenkrát to bylo nějaký lepší, nevadí, musím se do toho dostat....
Po nějakým třetím GR už mi něco fakt začínalo smrdět, takhle slabý by to být nemělo.
Po trošce té detektivní práce jsem zjistil, že Kukri/MoJ/RoRG mi v kostce fakt nepomůžou . Prosím vás, Jade bez Quatzealcloak a Furnace nezkoušejte .
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Problémy s dlouhou odezvou ( hra se seká atd.), z různých důvodů, jsou poslední dobou až moc časté. Včera večer okolo 22,00 hod. byly GR v ,, group" po dobu přes 1,5 hod. prakticky nehratelné.
-
- Doom Knight
- BattleTag:Poldinka#2370
Pro HC hráče to musí být likvidační. Ty lagy jsou fakt děsné poslední dobou a kolikrát už jsem v houfu mobek zamrzl a po rozběhnutí ..někdy i třeba 5 sekund ...jsem ležel (mobové lagy asi nemají :-D ) ...
S11 aneb Monk v záplavě Necromancerů
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
Sledujte toto, tam se dovíte dycky, když jsou problémy
Kód: Vybrat vše
https://twitter.com/BlizzardCSEU_EN
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
-
- The Butcher
- BattleTag:Firius#2998
Hmm tak sezóna 7 končí za necelé dva týdny a 21.10. začíná sezóna 8. není oznámen ani PTR ani nějaký patch-notes. Nejspíše to bude zase jen Sezóna 7 s tím, že se trochu změní Conquesty a Heagrid Gift. Tak mne napadlo si tady na zdi trochu pobrečet Srdce mi stále tepe pro Blizzcon, kdy by se snad mohlo ukázat něco positivního pro D3
Jediném pozitivní co se kolem diabla může objevit, je předělání d2 do lepší grafiky a opravení bugů, možná pár skillů. D3 už je mrtvé.
Celej základ D3 je špatně, ať udělají cokoliv, těžko z toho udělají dobře hratelnou hru jako bylo d2.
Celej základ D3 je špatně, ať udělají cokoliv, těžko z toho udělají dobře hratelnou hru jako bylo d2.
- Slw
- Minion of Destruction
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
jo, pod to se teď podepíšu. snad nový datáč ve kterým mi přidají druida d2 sem intenzivně pařil 11 let od vydání než sem si dal větší pauzu. o d3 tohle rozhodně tvrdit nemůžu
I've seen things you people wouldn't believe. Attack ships on fire off the shoulder of Orion. I watched C-beams glitter in the dark near Tannhäuser Gate. All those moments will be lost in time like tears in rain.
- dawemorraless
- Na-Krul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DaweMorrales #2722
Javurek +1
LVL 99 galerie
HC grál
Unikáty / - Tyraels Might, Asteron iron ward
Sety /100%
Runy /100%
RW / -7 jah