Oslavy Blizzconu 2016

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Arnold
Gorebelly
Re: Oslavy Blizzconu 2016

Příspěvek od Arnold » 08.11.2016, 10:45 hod.

Pokud vim, tak se tu ma oslavovat Blizzcon a ne resit dokoncene a nedokoncene grifty a co za ne dostanete :P

Odesláno z mého PC pomocí Firefox 49.0.2

Relic
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 08.11.2016, 12:38 hod.

A ako je to s GR Bossmi niekde na videu som videl ze budu zvlast v miestnosti ci to bolo nieco ine?

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz
BattleTag:VitekP#2890

Příspěvek od witekcz » 08.11.2016, 12:40 hod.

Je tomu tak, máme to i v článku.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz

Příspěvek od witekcz » 08.11.2016, 12:41 hod.

Bambinot píše:Jestli to dobře chápu tak vylepšený crafting by mohl znamenat auto loot matroše stejně jako u BS a goldů?
Ne, pořád bude crafting materiál padat. Jen už nebude zas**** bednu a inventář.
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.

Bambinot
Wraith
BattleTag:Bambinot#2874

Příspěvek od Bambinot » 08.11.2016, 12:45 hod.

witekcz píše:
Bambinot píše:Jestli to dobře chápu tak vylepšený crafting by mohl znamenat auto loot matroše stejně jako u BS a goldů?
Jseš si jistej? ... BS a goldy taky padaj, ale nemusí se na ně klikat pro sebrání ... tuším, že v článku píšeš, že se to bude chovat jako BS

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz

Re: Diablo 3 FANS - novinky z Blizzconu (komentáře)

Příspěvek od witekcz » 08.11.2016, 12:49 hod.

Dark_Deamon píše:Mě osobně to přijde tak, že Blizz to čím dál tím víc dělá, aby tu hru dokázali hrát i ti největší demneti, co se narodí někde v jeskyni a mají to štěstí, že jim na každé ruce naroste 5 prstů. Protože za poslední řekněme 2 roky se ta hra tak nechutně zlehčila, že už ani to HC není HC.
Poděkuj SJW a dětem, který si tohle vykřičely. Politicky korektně se tomu dneska říká "přístupnost", každý má přece právo být nejlepší, i když mozek dotyčného nepatří mezi nejbystřejší. Platí to skrz celou herní scénu, skutečné Hardcore hry mají mizivé prodeje. Být Diablo těžký, tak jak si představuješ, tak ho v životě neprodá Blizzard 30 mega kopií.
http://www.youtube.com/watch?v=iKcWu0tsiZM

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz

Příspěvek od witekcz » 08.11.2016, 12:51 hod.

Bambinot píše:
witekcz píše:
Jseš si jistej? ... BS a goldy taky padaj, ale nemusí se na ně klikat pro sebrání ... tuším, že v článku píšeš, že se to bude chovat jako BS
Na jednom videu to ukazovali, normálně to sebereš, ale místo do inventáře to naskáče do vlastního UI, bude to jen číslo "někdě" na monitoru.

Glimmer Man
Doom Knight
BattleTag:GlimmerMan#2825

Příspěvek od Glimmer Man » 08.11.2016, 13:38 hod.

S těma GR jsem teda nikde nezachytil, že po dosažení 100% v GR se má objevit port na bosse.

Nepleteš si to, Vítku, s tím, že když v Darkening of Tristram dokončím 16 patro, tak se objeví portál na hlavního bosse??
S11 - těším se... necromantský žebříček čeká, až do něj vyreju svoje jméno :-)

Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Glim ... o/84033455

c4llix
Gorebelly
BattleTag:c4llix#1401

Příspěvek od c4llix » 08.11.2016, 14:03 hod.

Na jednom videu to ukazovali, normálně to sebereš, ale místo do inventáře to naskáče do vlastního UI, bude to jen číslo "někdě" na monitoru.

Ale on neřeší kam se to ukládá, ale jak se to sbírá, jestli na to budeš muset klikat jako na itemy, nebo bude stačit na to šlápnout jako goldy nebo BS. Z toho článku to tak vyplynulo.

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz

Příspěvek od witekcz » 08.11.2016, 14:06 hod.

Glimmer Man píše:S těma GR jsem teda nikde nezachytil, že po dosažení 100% v GR se má objevit port na bosse.
Nepleteš si to, Vítku, s tím, že když v Darkening of Tristram dokončím 16 patro, tak se objeví portál na hlavního bosse??
Z článku:
Ostatní
Po dosažení 100 % v GR baru se objeví portál ke Guardianovi do speciální boss místnosti.

Glimmer Man
Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 08.11.2016, 14:13 hod.

witekcz píše:
Glimmer Man píše:S těma GR jsem teda nikde nezachytil, že po dosažení 100% v GR se má objevit port na bosse.
Z článku:
Ostatní
Po dosažení 100 % v GR baru se objeví portál ke Guardianovi do speciální boss místnosti.
Článek jsi psal ty a jde mi o to, kde jsi tuhle informaci vzal? Já to z přednášek na Blizzconu nikde neslyšel, takže mi to buď uniklo a nebo to bylo někde napsaný na Blizzardích stránkách a nečetl jsem to.

Bambinot
Wraith

Příspěvek od Bambinot » 08.11.2016, 14:19 hod.

c4llix píše:

Ale on neřeší kam se to ukládá, ale jak se to sbírá, jestli na to budeš muset klikat jako na itemy, nebo bude stačit na to šlápnout jako goldy nebo BS. Z toho článku to tak vyplynulo.
... myslím, že by farmení bylo o dost rychlejší ;) ... zvlášť s použitím avarice band ringu by to bylo mooooc příjemný >:D

witekcz
Redaktor DiabloFans.cz

Příspěvek od witekcz » 08.11.2016, 14:21 hod.

Z DF.com: The Necromancer demo build would open a portal to a small boss floor when getting 100% in a Greater Rift. (This may very well be a demo only feature and not make it to live.).
Upon reaching 100%, Greater Rifts now open a portal to a smaller Boss room where you fight the Guardian. Entering it removes Pylon buffs. Possibly a demo-only feature.

Podívam se na to ještě jednou, ne dneska, a potvrdím. Ale mam pocit, že to tam zaznělo během první přednášky.

Bambinot
Wraith

Příspěvek od Bambinot » 08.11.2016, 14:30 hod.

witekcz píše:Z DF.com: The Necromancer demo build would open a portal to a small boss floor when getting 100% in a Greater Rift. (This may very well be a demo only feature and not make it to live.).
Upon reaching 100%, Greater Rifts now open a portal to a smaller Boss room where you fight the Guardian. Entering it removes Pylon buffs. Possibly a demo-only feature.

Podívam se na to ještě jednou, ne dneska, a potvrdím. Ale mam pocit, že to tam zaznělo během první přednášky.
... takže to vypadá na konec se šetřením pylonů na bosse

Relic
Burning Soul
BattleTag:Relic#2877

Příspěvek od Relic » 08.11.2016, 14:30 hod.

ta miestnost pre bossov je na videu, len ci to to bude lepsie hm cisty otvoreny plac bez moznosti sa kam schovat manevrovat a tak...

Glimmer Man
Doom Knight

Příspěvek od Glimmer Man » 08.11.2016, 14:38 hod.

witekcz píše:Z DF.com: The Necromancer demo build would open a portal to a small boss floor when getting 100% in a Greater Rift. (This may very well be a demo only feature and not make it to live.).

Koukal jsem na Opening Ceremony, a obojí streamovaný pro Diablo a nic takovýho jsem fakt neslyšel. The necromancer demo build je jen diablo upravený tak, aby se dal vyzkoušet necromancer a nebylo vidět nic dalšího.

Nicméně změnu bych vítal. Jednak jsem tuhle měl zase "U" mapu, kdy se mi boss objevil na druhým konci U, takže jsem měl pěknej sprint a jednak by to mohlo být zajímavější, protože třeba pro můj Garg build je mapa zajímavá, když se můžu někde schovat za roh a nechat gargy klepat RG. Uvidíme...

Bambinot
Wraith

Příspěvek od Bambinot » 08.11.2016, 17:23 hod.

Bambinot píše:
c4llix píše:

... myslím, že by farmení bylo o dost rychlejší ;) ... zvlášť s použitím avarice band ringu by to bylo mooooc příjemný >:D
... tak na diablofans.com potvrzují co psal witekcz a bude se muset dál klikat pro sběr matroše

Dark_Deamon
Archangel
Currenly, I'm playing:Diablo 2
BattleTag:DarkDeamon#2454
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dark_Deamon » 08.11.2016, 21:39 hod.

Bambinot píše:všiml jsi si vůbec názvu tohoto tématu?
Ano, všiml. Má se jednat o novinky z Blizzconu. Pokud vím, tak jsem o BC mluvil. Jedinej rozdíl v je tom, že to novinky nejsou. Ne pro mě. Ale myslím, že takovou akci, jako je BC snad zhodnotit můžu.
Bambinot píše:můžeš mi říct jestli do sekce k D2 Ti chodí někdo pravidelně brečet, že je D2 mrtvá a ideálně někdo kdo jí nehraje?
Mám nápad. Až bude rok 2028 a D3 bude na světě 16 let stejně jako je teď D2, tak si vzpomeň na tento příspěvek :) Jsou jen 2 možnosti...Buď bude v tu dobu D3 pod lavinou prachu nebo Blizz přijde s přelomovým patchem, kde bude nově otvírat obtížnosti T47-T50 a v Sezoně 63 bude první parta 4p, co překoná GR 300. Upřímně...ani jeden z těch konců bych D3 nepřál.
Myslím, že po 16 letech je na tom D2 stále dobře.

witekcz píše:Být Diablo těžký, tak jak si představuješ, tak ho v životě neprodá Blizzard 30 mega kopií.
S tím nesouhlasím. Blizz dopředu avizoval toto video https://www.youtube.com/watch?v=U0F2wPZWdYk z něhož bylo jednoznačné, že to nebude pro posery a i tak za prvních 24h prodeje zmizlo z pultů 4,7 milionů kopií, což vytvořilo světovej rekord v prodeji hry. Během prvního roku se prodalo přes 12 milionů kopií.

Bassmann
Fallen Shaman
BattleTag:Yerzy#2483

Příspěvek od Bassmann » 09.11.2016, 12:07 hod.

Já jsem to pochopil tak, že to bylo jen součástí demo prezentace, kterou měli na Blizzconu. Protože tam jeli nějaký offline build hry, kvůli necrovi, který neobsahoval některé věci, které standardně live jsou, a naopak.

Odpovědět

Zpět na „Obecně“