Reaper of Souls: BETA
- Talis
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Však se normálně ptal.
-
- Minion of Destruction
- BattleTag:mdmT#2837
Re: Reaper of Souls: BETA
... máš pravdu ... a já mu normálně odpověděl :-) ... ale ne vážně - asi jsem divnej, ale každej podobněj hráč mě leze krkem ( a souhlas je to můj problém , ne jeho ) ... přesně kvůli takovýmto lidem ta hra vypadá tak jak vypadá ... nejdřív nakoupím equip za real money a pak na fórech plaču, tak mě to nebaví a jak nemám co hrát, jaká je to nude, endgame a pod ... tzn. ano možné moje reakce nebyla úplně košer ...
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Ale tak zas máš pravdu no, lidi si koupěj veci za eura a pak brečej, že je hra krátká atd.
Proto sem rád že se AH zruší, ale zas mi vadí, ze nepujde obchodovat in game.
Proto sem rád že se AH zruší, ale zas mi vadí, ze nepujde obchodovat in game.
nemoznost obchodovat ingame je uplne super,vcera jsem s nekym hral na ptr,padla me legendarka ktera pro me byla k nicemu,takze brimstone,ale byla "prodatelna",a jemu se hodila,takze jsem mu ji daroval s klidnym srdcem a vedel jsem,ze jsem vubec o nic "neprisel"
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:goldeagle#2259
A on ti za ní dal prd? Zkus toto aplikovat tzv. v real life. Kam si mám dojít?
-
- Minion of Destruction
... no nevím, zkusi si za sebe oblíct zunni set s maximusem a projít se s tím na Václaváku, Svoboďáku nebo kde chceš :-)) ... real life bych do těchto úvah fakt moc netahal :-) ...
Tak parental controls jsem zrušil před měsícem. Diablo mam preorder. Poprvé jsem tam dal éčka před pár dny. Nikde na žádném fóru jsem nepsal že bych měl s Diablem problém nebo něco podobného. Takže do tvého seznamu hráčů pane mdmT určitě nepatřím, na druhou stranu nechápu proč bych neměl využít snadného získání goldů,pokud to bude mít v datadisku význam, pokud se mi ta možnost nabízí. Osobně svůj dotaz za zhovadilost nepovažuji, ale v podstatě jsem očekával reakci podobných týpků, protože ať napíšeš cokoliv postřelená husa se vždycky ozve.
-
- Minion of Destruction
... ale však v pořádku, to je každého volba, každopádně pane mi říkat nemusíš ... nicméně s tímto "na druhou stranu nechápu proč bych neměl využít snadného získání goldů,pokud to bude mít v datadisku význam, pokud se mi ta možnost nabízí" prostě nesouhlasím, protože to do té hry nepatří, nemá to tam co dělat a jen to tu hru kazí ... takže proto ... nicméně máš pravdu v tom, že je to každého volba a pokud jsem Tě zařadil do nějaké kategorie, která se Ti nelíbí a netýká se Tě, tak se Ti omlouvám ...
Já už mám všechny goldy prodaný, všechny postavy smazaný. Truhla prázdná. Přípraveno na ros. Ale stejně přemýšlím, že se koupím čistý nový Diablo. Nebo začnu na US. Žádný výhody neberu. Ani paragon. Mám potřeby zábavného postupu a ne závodu s ostatními a honění ega.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
ja si neham asi 20 milion a ostatok predam. Naco by mi pre boha bolo 35 miliard?
Drakkari tak nad týmto rozmýšľam aj ja....myslím si,že nové diablo by bolo ...lenže máme to na btn acc...
a co charitaReptileSVK píše:ja si neham asi 20 milion a ostatok predam. Naco by mi pre boha bolo 35 miliard?
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Kupovat nemusiš novej, stačí si napsat Blizzardu o reset učtu.Drakkari píše:Já už mám všechny goldy prodaný, všechny postavy smazaný. Truhla prázdná. Přípraveno na ros. Ale stejně přemýšlím, že se koupím čistý nový Diablo. Nebo začnu na US. Žádný výhody neberu. Ani paragon. Mám potřeby zábavného postupu a ne závodu s ostatními a honění ega.
- Talis
- Burning Soul
- Kontaktovat uživatele:
Prej to dělaj.
To těžko, na offic fóru se na to někteří ptali a nikdo nepsal že to je možný.
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
jasne ze neda...
Force hraje RoS
nejlepsi by bylo smazat cele d3 a uz nikdy neinstalovat