Ramalandi's Gift
Nema
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:VitekP#2890
Re: Ramalandi's Gift
To mam docela z ****** kliku =D
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
Jo, jen provokujte !
Nejspíš to proběhlo jak u mě, taky sem ho pak našel v inv bez toho aniž bych věděl že sem ho bral .
Ale u mě to bylo tím, že jakmile se začne sypat hromádka lootu, tak zuřivě klikám a ani nevím co vše jsem vzal
Ale u mě to bylo tím, že jakmile se začne sypat hromádka lootu, tak zuřivě klikám a ani nevím co vše jsem vzal
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
- witekcz
- Redaktor DiabloFans.cz
- BattleTag:VitekP#2890
@Seton Zvyk z Baalrunů, co? =D
Pokud si mě chcete přidat do přátel na Battle.net, napište mi soukromou zprávu zde na fóru.
50% zvyk 30% mamon 20% Klinická porucha mozkového centra řídící klikání. Podle doktora se na mě podepsaly léta strávené u série Diabla (1,2,3) a můj mozek rozezná už jen 2 druhy kliků: 1. Líný pracovní klik a 2. Bersekr maniak ultra quatro klik (způsobeno diablem) ;-)
Seton a ostatní Nápodobně, taky klikám jak o život aniž bych tušil co mi to spadlo do báglu, pak kouknu a hle on tam Gift
Takže nejsem sám kdo používá "Bersekr maniak ultra quatro klik"
Divny ze Heller taky asi klika jak zmrd, ale nema nic
To určitě nejsi nejvíc dokáže nas... když se Guradiani usmyslí a nedaj ani blbej šrot natož něco potřebnýho
Heller ma asi pech neboj ono se to jednou zlomí jen mít víru
Heller ma asi pech neboj ono se to jednou zlomí jen mít víru
njn, klikám jak nikdy a nic prostě ...
Dám si víkendovou pauzu ... a v neděli uvidíme jak to bude pokračovat, ta moje smůla
Dám si víkendovou pauzu ... a v neděli uvidíme jak to bude pokračovat, ta moje smůla
Prave padl dalsi teda spis jsem ho objevil v inventari
- Vizharan
- Wraith
- BattleTag:Vizharan#2979
Mě spadli ty 3 a od té doby nic ale je pravda že i tak jsem měl velké štěstí že jsem při tak malém plvl dropl 3
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Dneska při Paragonu 402 padl 7.kousek v Season. Schovával ho v Riftu nějakej obyč mob.
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Giftu je plna rit, ale neni co s nima navrtat. Kdyby se s nima dala delat dira do ameletu nebo ringu.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Hned bych taky jeden bral . No ono to jednou padne.
Jinak dotaz - pokud mám ve zbrani socket a přetočím ho, půjde i tak použít tahleta věcička? Počítám že by měla...
Jinak dotaz - pokud mám ve zbrani socket a přetočím ho, půjde i tak použít tahleta věcička? Počítám že by měla...
Jj prej jo
hmm... ono asi nakonec bude dulezite, kde ta "rit" sedi ,protoze me nedropnul jeste ani jedenbabacho píše:Giftu je plna rit, ale neni co s nima navrtat. Kdyby se s nima dala delat dira do ameletu nebo ringu.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
Ja vcera dropl svuj prvni Po 6 h. hrani ( ne vzdy si to muzu dovolit ) aspon nejaky uspech.Skoda jen,ze nemam naservirovane jine veci na tom udajnem ,, loot table ,, pripada mi,ze jsem porad pod stolem a ne u neho