Zeď radosti
Konečně v RoS za paragon 52-255 první vault a Rama Na Mask of Jeram se stále čeká, o Kukri netřeba mluvit
Re: Zeď radosti :) (Anti-nářková zeď)
Tak mě padnul Krideshot i se socketem, tak jsem jen rollnul +10damage, mám to v podpisu
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Nechci kazit radost, ale není to s tím Kriderem poněkud kork zpět, co se týče dmg?
Jak to myslíš? Damage se mi zvýšila o 100 000.
- Dark_Deamon
- Archangel
- Currenly, I'm playing:Diablo 2
- BattleTag:DarkDeamon#2454
- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, co jsi měl předtím, ale větší užitek by jsi měl z Etrayu nebo Unbound Bolt.
No to možná jo, ale +4 hatred je k nezaplacení
Edit: pro mně
Edit: pro mně
Však jo, každý ať si hraje, co mu vyhovuje
Já mám jeden kousek v bedně schovanej taky. Na patch, jak změní styl maraudera asi
Já mám jeden kousek v bedně schovanej taky. Na patch, jak změní styl maraudera asi
2 Heller: Jo přesně, je to příprava na patch 2.1.2, akorát ancient verze bude asi lepší
No, takovou verzi, než dropnem, tak to si počkáme dlouho
Obyč verze Krindershotu bude pro nový patch s velkou pravděpodobností úplně k ničemu. Ancient craftnuté zbraně (Arcane barb) vychází o hodně lépe a co jsem zatím koukal co někdo více testoval PTR, tak to všichni hrajou s nějakou 2-hand crossbow (ať už Arcane barb nebo někdo už někdo stihnul slušný drop např. ancient Burizu).
Samozřejmě záleží co s DH nakonec provedou, ještě se ani nezačala testovat ta připravovaná nerfnutá verze. Ta připravovaná verze je sice nerf, ale na vhodnosti použité zbraně nic nemění.
Jeden kousek Krindershotu mám a nepoužívám (teď se extra dobrý roll ještě nějak použít dá pokud někdo chce hodně střílet i sám, což tomu ale stejně skoro vůbec nepomůže a ve výsledku to je spíš horší za nižší dmg Krinderu oproti Unbound boltu nebo Etrayu) a v novém patchi nečekám, že bych ho vůbec vytáhnul.
Samozřejmě záleží co s DH nakonec provedou, ještě se ani nezačala testovat ta připravovaná nerfnutá verze. Ta připravovaná verze je sice nerf, ale na vhodnosti použité zbraně nic nemění.
Jeden kousek Krindershotu mám a nepoužívám (teď se extra dobrý roll ještě nějak použít dá pokud někdo chce hodně střílet i sám, což tomu ale stejně skoro vůbec nepomůže a ve výsledku to je spíš horší za nižší dmg Krinderu oproti Unbound boltu nebo Etrayu) a v novém patchi nečekám, že bych ho vůbec vytáhnul.
Mlok: No tady je vidět, že to Blizz stejně dělá špatně, protože jestli to bude tak jak se to teď na PTR hraje, tak zase budou jen dva předměty v ancient verzi nejlepší pro hraní a ty ostatní k ničemu, nebo s nimi budou hrát lidi jako já, který si chtějí jet svůj build i když nebude nejefektivnější. No a v dalším patchi nebo datáči se to zase předělá, protože jim bude vadit, že to hrajou všichni jen tak jak to vychází nejlíp. Řekněte mi, proč udělali Marauder set tak aby sentry dávaly spendery, to je nenapadlo, že lidi hoděj sentry a budou čekat opodál, až to sentry vystřílí, proč to vůbec vymejšleli, když to pak nerfnou? přijde mě, že se všechno dělá schválně, aby se lidi udrželi u hry a koupili další datáč.
Tak včera konečně po 25k+ shardech Kadala dala Mask of Jeram, ovšem nějakého zmetka akorát, horší už snad bejt nemohla
Nu což, jdem z ní tahat TaT rukavičky, to bude porod zase Alespoň jsem si ale už ve hře ověřil, že mi správně funguje pasivka
Nu což, jdem z ní tahat TaT rukavičky, to bude porod zase Alespoň jsem si ale už ve hře ověřil, že mi správně funguje pasivka
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tak jeste jednou gratulace k MoJ ikdyz je mizerna. Aspon mas sanci, ze ta druha bude lepsi. :-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Copak šanci, to mám na 95% jistý že ta druhá bude lepší, tohle byl nějaký předloňský nepovedený výprodejový zmetek
Když si uvědomím jak rychle Natas získal absolutně topovou a k tomu krásné TaT rukavice, tak to vážně není fér
Když si uvědomím jak rychle Natas získal absolutně topovou a k tomu krásné TaT rukavice, tak to vážně není fér
Tak o neco lepsi staty na brnku a vcera 2 Ram gifty
Achievements: 7400 (92%)
Právě jsem lupnul sezonní 600 paragon :-) takže mám výzvu splněnou.
To do patche stihneš ještě 700 ...
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
PL800 (6.12.2014 - 1104.) ✔
PL1000 (15.4.2015) ✔
PL1200 (12.7.2015 - 469.) ✔
PL1300 (1.9.2015) ✔
PL1400 (7.10.2015 - 596.) ✔
PL1500 (27.10.2015 - 440.) ✔
PL1600 (15.11.2015 - 578.) ✔
PL1450 S4 ✔
PL1715 (29.11.2015 - 595.) ✔
Před chvílí jsme v riftu měli pack asi 30 goblinů to bylo velmi masakrozní tolik jsem snad nezažil ještě. To nemělo konce.
- babacho
- Burning Soul
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:KarelKiller #2267
Vidíš a já hledám jednoho jedinýho, co by mi otevřel vault.
No v riftu ti neotevre :-D
@tabletofon
@tabletofon