Patch 2.0.1
vytah z patch notes:
Gold can no longer be traded,
takze gold account bound? :-)
Gold can no longer be traded,
takze gold account bound? :-)
Keep it real
Re: Patch 2.0.1 dnes ?
Ked prepnem na US dam play vypnem patchnem tak potom uz hra bude patchnuta ? Alebo je osobitny patch na US aj EU a budem mi to zase patchovat zajtra ? Dik
Přeložil sem to správně že s goldama půjde zase obchodovat mezi hráčema tedy půjde si je předávat. Nebo se pletu?
-
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Rourke1984#2714
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
Nojo, klasika .. Ale ja som uz zvyknuty z wowka, ked nahadzovali patche pred datacmi ) to si potom clovek na to zvykne A teraz to budem ako normalnu vec ))
-
- Quill Rat
- BattleTag:Rourke1984#2714
hej ale pokial toto bude cakat aj EU servery tak si zajtra nezahrame cely den
podle me s goldama uz nepujde obchodovat = predavat dal,budou svazane k uctu.
Keep it real
Presne tak goldy budou jen pro ucet nemuzes je nikomu dat
- babacho
- Burning Soul
- BattleTag:KarelKiller #2267
Tak dnes ráno i na EU serveru Proběhla rekonfigurace hry, po 10 minutách jsem se dostal z Battle.net do menu hry ROP a pak už po zadání hesla error - EU server je taky dole. A bez nějakého stahování něčeho.
Naposledy upravil(a) babacho dne 26.02.2014, 06:16 hod., celkem upraveno 1 x.
Jo patch už je i na evropských servrech. Já jsem s tím neměl žádné problémy. Nejdříve se vše rekonfigurovalo a pak se patch nainstaloval. Teď už jen čekat až zprovozní servry.
Jedna věc mě však překvapila a to je nový spouštěcí soubor Battle.net, ze kterého se teď budou spouštět všechny hry Blizzardu. Tohle asi nejde obejít - já jsem se nehnul z místa dokud jsem ho nenainstaloval. Funguje to tak, že se do něj klasicky přihlásíte a z něj pak jednotlivý hry spouštíte, aniž by jste museli ve hrách vypisovat přihlišovací jméno a heslo. Nainstalovat šel bez problémů.
Jedna věc mě však překvapila a to je nový spouštěcí soubor Battle.net, ze kterého se teď budou spouštět všechny hry Blizzardu. Tohle asi nejde obejít - já jsem se nehnul z místa dokud jsem ho nenainstaloval. Funguje to tak, že se do něj klasicky přihlásíte a z něj pak jednotlivý hry spouštíte, aniž by jste museli ve hrách vypisovat přihlišovací jméno a heslo. Nainstalovat šel bez problémů.
Naposledy upravil(a) Ksinbad dne 26.02.2014, 06:17 hod., celkem upraveno 1 x.
Uz to sfisti ...
Mate problemy se ctenim celych vet a radi si hrajete se slovicky? Nereagujte na me prispevky ... nemam potrebnou kvalifikaci pro vyuku prvniho stupne zakladnich skol.
- skyrim1988
- The Butcher
- BattleTag:Strecha#2293
To Guru : Dobre ranko , co sfisti ? Myslis patch ? Ja doufam,ze az dorazim domu,tak to pujde jak po masle to stahovani
Ta vec je tady uz asi tri mesice ,osobne ji pouzivam od zacatkuKsinbad píše:Jo patch už je i na evropských servrech. Já jsem s tím neměl žádné problémy. Nejdříve se vše rekonfigurovalo a pak se patch nainstaloval. Teď už jen čekat až zprovozní servry.
Rozdíl je v tom, že dříve to bylo dobrovolné a teď to asi bude povinné. Mně po rekonfiguraci nešlo od Blizzardu nic spustit, dokud jsem ten spouštěcí soubor Battle.net nenainstaloval.
Jop ,vsak o tom se taky psalo ze casem to bude povinne.Kazdopadne pro lidi co maj vic her od blizzardu je to vyhoda,nemusi se zadavat prihlasovaci udaje pri kazdem spusteni/spustene hre ale jen jednou do klienta
- Frozen
- The Butcher
- BattleTag:Frozen#2576
mě vyhovuje, páč hraji i karty, ale je pravda, že se mi nainstaloval až s tím, když jsem chtěl na PTR.
- Wishmaster
- Gorebelly
- BattleTag:Nemo#2937
- Kontaktovat uživatele:
no, tak akurat som vstal a pustil klienta, uz rekonfiguruje, patchuje )
A ten bnet klient je pecka. Mam vsetko pod jednou rukou - wow, sc2, d3, hs..
A hej, este technicka otazka - ked to ukoncia o 11:00 CET, to je u nas 10:00? ci ako? My sme CEST zona potom..? Boha, kto sa ma v tom vyznat ..
A ten bnet klient je pecka. Mam vsetko pod jednou rukou - wow, sc2, d3, hs..
A hej, este technicka otazka - ked to ukoncia o 11:00 CET, to je u nas 10:00? ci ako? My sme CEST zona potom..? Boha, kto sa ma v tom vyznat ..
Naposledy upravil(a) Wishmaster dne 26.02.2014, 08:29 hod., celkem upraveno 1 x.
hele a kdyz uz jsem si predstahl tech 8gb tak to nebudu tahat patch? Nebo to je neco k ROS a patch ted budu tahat celej? Vite nekdo kolik to ma GB a jak rychle se to stahuje?
Btw. dost zajimavy ze si nemuzes s nikym dat ani pujcit goldy..tohle neni moc dobry, ale na druhou stranu to zase trosku zneprijemni boterum..trosku me vadi, ale ze se musi hra uzpusobovat kvuli takovym lidem..
Btw. dost zajimavy ze si nemuzes s nikym dat ani pujcit goldy..tohle neni moc dobry, ale na druhou stranu to zase trosku zneprijemni boterum..trosku me vadi, ale ze se musi hra uzpusobovat kvuli takovym lidem..