Já než nafarmim rorg tak budu mít miliardu.:-D
Chodim T3 a ring nikde.
Odesláno z mého Nexus 4 pomocí Tapatalk
přechod SC na HC
- Kuki10
- Globální moderátor
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kuki#2122
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Re: přechod SC na HC
Musis to chodit split...jinak to budes fakt farmit pul roku ....
ja se klidne na split pridam...ale tak T2 by bylo lepsi...T3 uz by slo asi pomaleji...kazdopadne ve 4 mas mnohem vic krabicek/hodina
ja se klidne na split pridam...ale tak T2 by bylo lepsi...T3 uz by slo asi pomaleji...kazdopadne ve 4 mas mnohem vic krabicek/hodina
-
- Gorebelly
- BattleTag:casperdeluxe#2494
Tak jsem zvědavej, kdy ripneš Hrál bych to, na co jseš zvyklej z SC. Bude pro tebe lehčí to přizpůsobení se k HC stylu.
to Kuki: jojo. kámoš taky furt hledá a furt nic. Má za sebou tak 1000 kešek. Mě padl teda zatím jeden. Ale zase super roll.
to Kuki: jojo. kámoš taky furt hledá a furt nic. Má za sebou tak 1000 kešek. Mě padl teda zatím jeden. Ale zase super roll.
Stějne si myslím že od tý doby co je ptr tak to padá nějak míň, ve dvou wd už se nám přes týden nedaří dokompletovat jade, a to potřebujeme jenom helmu a bracery
Tak jestli beres, že křížák umře při DS tak to umřou i jiný postavy beru to při hře.
Co se týče barbů taky si myslím, že je u nich AR protože ar mají málo, co mám třeba ja tak kolem 800 což na vyšším tormentu je málo.
Tak jestli beres, že křížák umře při DS tak to umřou i jiný postavy beru to při hře.
Co se týče barbů taky si myslím, že je u nich AR protože ar mají málo, co mám třeba ja tak kolem 800 což na vyšším tormentu je málo.