Bilance a poděkování

Všechno co se týká normální hry a nelze zařadit jinam.
Relic
Burning Soul
Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
BattleTag:Relic#2877
Re: Bilance a poděkování

Příspěvek od Relic » 05.05.2016, 15:31 hod.

seton ja sa cudujem ze ty si dokazal opustil diablo hm

strecha a ty kam zase ides?

MARVEL_svk
Wraith
BattleTag:MARVEL#22102

Příspěvek od MARVEL_svk » 05.05.2016, 15:55 hod.

Seton, sice ta moc nepoznam ale usudzujem.ze si.miestny stamgast :) ...Diablo mi pride hra ktora sa na 100% opustit nikdy neda :) ....i ked osobne som to mal podobne s inou hrou, ale tak uz je to vyse roka za mnou ;)
MARVEL // DemonHunter // SoloPlayer // Profile! // MARVEL´s SoloSF Topic! //

Seton
Na-Krul
BattleTag:Seton#2895

Příspěvek od Seton » 06.05.2016, 11:09 hod.

@Relic: opustit právě asi není to správný slovo :D, jak vidíš, zase mě to táhne zpět, ještě nevím no, jestli to klapne nebo ne :). Navíc takovou partu všerůzných humanoidů, jako je tady aby člověk pohledal ;) :D, takže mě trošku chybíte hovada úchylný ;) :D.

@Střechys: Ale, zase? ;) :D :D
@MARVEL_svk: Jojo, místní štamgast, rádce, Monkózní WD Monk, mini-theorycrafter, úchyl, dobytek, pařan, kamarád a milovník Diablo série v jedné osobě :)
David vs. Goliáš.....historicky první zaznamenaný critical hit !
Obrázek

HELLERcz
Diablo
BattleTag:HELLER#21462

Příspěvek od HELLERcz » 06.05.2016, 11:21 hod.

njn těžko se jen tak odchází od miláčka :) někdo to umí, já to chtěl taky tak udělat, ale nejde to.
Sice už to tak neřeším, sezona 6 je lážo plážo :D ale hraju, jinak to nejde :D
Obrázek

MARVEL_svk
Wraith
BattleTag:MARVEL#22102

Příspěvek od MARVEL_svk » 06.05.2016, 12:03 hod.

Presne,netreba moc riesit a hlavne je ze to bavi :) inak raz ked sa rozhodnem urobit si este jednu classu, bude to monk :))
MARVEL // DemonHunter // SoloPlayer // Profile! // MARVEL´s SoloSF Topic! //

Tyckin
Zhar the Mad
BattleTag:Tyckin#2872

Příspěvek od Tyckin » 07.06.2016, 20:25 hod.

Tak nějak jsem tušil, že to tak v téhle sezoně skončí - moje chuť hrát nebyla nic moc, po delší odmlce způsobené zdravotními potížemi už nejsem schopen najít motivaci se vracet - sezona je cca v půlce, já jsem ze svou postavou prakticky na začátku, takže asi na to minimálně dočasně prdím :) Poslední fakt, kterým to minimálně tuhle sezonu Blizz zabil, je setový bonus pro garga WD který se aktivuje pokud moje postava stojí na místě :!: Tento styl hraní mi moc aktivní nepřijde a v partě při speedfarmách visím na gumě a jen sbírám co napadalo, prvotřídní zábava...
Takže pánové, možná se na vás někdy v klanu skočím podívat jestli nezlobíte :D , ale herně to minimálně do další sezony moc nevidím. Budu doufat, že Blizz udělá nějaké změny, ale očkávám jen klasický boost všeho a brzo speedrifty GR120 >:roll:
Prozatím se budu věnovat letním radovánkám, SC2 či snad trochu s kámošem PoE relax stylem ;)

Odpovědět

Zpět na „Obecně“