TV Spot
Reitak: ahoj,ale mohli by v budoucnu udělat nějaký pořádný film o D3.To by bylo hustý :-).Bruce Willis to je můj nejobl. herec.
-
- Gorebelly
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Reitak#2702
- Kontaktovat uživatele:
Re: TV Spot
No jo, len uz je z neho dedecek ale myslim, ze im zo smrtonostnej pasce este nejake litre kecupu zostali, tak to mozu pouzit pri natacani D3
to by mohli
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
ja jen doufam, ze ten pribeh bude stat za to, a ze to nebude nejaka slatanina
- Programos
- Minion of Destruction
- BattleTag:Programos#2804
- Kontaktovat uživatele:
Příběhově to bude nejvíce propracovanej díl, jestli to bude slátanina nebo ne, to se uvidí, ale museli se měnit některé věci v minulosti, takže se trošku bojím.
Inu, co k tomu rict.... Programos#2804
Book of Cain se da povazovat za castecny spoiler, jak muze pribeh vypadat. Kniha popisuje v docela velkych detailech plno veci a nemyslim si, ze by se do toho pousteli, kdyby na to pak hrac nenarazil ve hre.
- LizardWizard
- Wraith
Book of Cain mam doma a moc se mi libi...zvlaste to Prophecy...dycky kdyz to ctu, tak mi beha mraz po zadech...
Mě jenom štve že to odbývají co se týče všech animací. Dříve blizzard dával všude svoje animace.
Teď je část už od SC2 herní animace, Teď vymysleli ty svoje papyrus a prezentují to jako Good novinku je mě jasný že se nechcou drbat s celou animací.
Ale já bych uvítal kdyby do D3 dali plno super animací jak to bývalo od blizzardu zvykem a ne že tam budou 2 animace luxusní zbytek jenom herní a konec.
Jak to bylo u SC2 2 Animace zbytek herní animace a konec.
Teď je část už od SC2 herní animace, Teď vymysleli ty svoje papyrus a prezentují to jako Good novinku je mě jasný že se nechcou drbat s celou animací.
Ale já bych uvítal kdyby do D3 dali plno super animací jak to bývalo od blizzardu zvykem a ne že tam budou 2 animace luxusní zbytek jenom herní a konec.
Jak to bylo u SC2 2 Animace zbytek herní animace a konec.
- LizardWizard
- Wraith
me se ten "papyrus" jak ty tomu rikas, docela libil, je to takove neotrele...
Ja si naopak myslim, ze vyznam tech kreslenych animaci je navodit atmosferu dulezitych historickych momentu. Naopak standardni "graficky renderovane" animace budou popisovat aktualni udalosti, ktere budou mit vsichni v zive pameti. Mne se tenhle system libi, protoze umoznuje zapojit predstavivost.
blizzard si dává záležet na cinematics nejvíc ze všech, až se to ted blíží k fotorealističnosti. ten papyrus se mi dost líbí a dodává tomu uměleckou stránku. ona celá hra je myšlená jako umělecká ( namalovaný obraz ) než fotorealistická.
Hudba : Funk, rock'n'roll, jazz, deep a soulful house, REM, Bonobo
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Tanec : Lockin', house dance, poppin'
Vysílání reklamy na PC hru v prime time, nevídáno. K tomu se nedohrabeme ani za dvacet let, ani po důsledném vylepování plakátků v metru. Mám pocit, že v ČR se televizní propagace her či herních společností (mimo zastrčené pořady laděné spíš pro teen publikum) vůbec nevyskytuje nebo jo?
RATS LIVE ON NO EVIL STAR
- 16cmfan
- Gorebelly
- BattleTag:sestnastka#2408
- Kontaktovat uživatele:
Pod to sa podpíšemVozi píše:Ja si naopak myslim, ze vyznam tech kreslenych animaci je navodit atmosferu dulezitych historickych momentu. Naopak standardni "graficky renderovane" animace budou popisovat aktualni udalosti, ktere budou mit vsichni v zive pameti. Mne se tenhle system libi, protoze umoznuje zapojit predstavivost.
Holborn:
Telku poslední měsíce nesleduju, tak nevím, jak je tomu nyní, ale pochybuju, že by se něco změnilo. Reklamy jen na vložky a toaleťáky, ale na hry vůbec. Když už, tak mobily se objeví, ale to taky minimálně.
Telku poslední měsíce nesleduju, tak nevím, jak je tomu nyní, ale pochybuju, že by se něco změnilo. Reklamy jen na vložky a toaleťáky, ale na hry vůbec. Když už, tak mobily se objeví, ale to taky minimálně.
...přitom hry typu Diablo III mají velký kupní potenciál /i v naší malé zemi/, ach jo média, zase jste zaspaly...
- Talis
- Burning Soul
- BattleTag:Talis#2996
- Kontaktovat uživatele:
Diablo snad ani reklamu nepotřebuje
Celkovo kvalitne a dobre/uzitocne veci reklamu nepotrebuju, preto je TV plne liekov, uverov a podobnych sraciek.
svým způsobem ne, ale z pohledu obchodníka by nějaká ta mediální masáž přinesla další zákazníky... a snad hlavně lepší obraz hráčské komunity u domácí populace (např. paní Květa po reklamě na své oblíbené prací prostředky uvidí spot výše a zamyslí se: Je květen, Péťa má narozeniny, nebyl by tohle dárek pro něj?)