To víš že jo ty ekonomko Moc příspěvek...JamieChris píše:To sou kecy, akorát neumíte prodávat chce to obchodku/ekonomku a nejlíp VŠ obchodní jako já, i trapný kalhotky, co by nenosil ani krteček, jsem střelil za 200kJohnyX píše:Můžu se tě jen zeptat, jaký item podle tebe má cenu 1M ? Strašně mě to zajímá, protože ani mě, ani mému kamarádovi, co farmíme act 1 denně nic takového nepadlo. Max věc za cca 0,5M a to ještě můžme být rádi, když se to prodá
Endgame farming
- Chadzi
- Fallen Shaman
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Chadzi#2987
Re: Endgame farming
Taky mě to rozsekalo.Trhanec píše:To víš že jo ty ekonomko Moc příspěvek...JamieChris píše:To sou kecy, akorát neumíte prodávat chce to obchodku/ekonomku a nejlíp VŠ obchodní jako já, i trapný kalhotky, co by nenosil ani krteček, jsem střelil za 200kJohnyX píše:Můžu se tě jen zeptat, jaký item podle tebe má cenu 1M ? Strašně mě to zajímá, protože ani mě, ani mému kamarádovi, co farmíme act 1 denně nic takového nepadlo. Max věc za cca 0,5M a to ještě můžme být rádi, když se to prodá
Trhanec píše:To víš že jo ty ekonomko Moc příspěvek...JamieChris píše:To sou kecy, akorát neumíte prodávat chce to obchodku/ekonomku a nejlíp VŠ obchodní jako já, i trapný kalhotky, co by nenosil ani krteček, jsem střelil za 200kJohnyX píše:Můžu se tě jen zeptat, jaký item podle tebe má cenu 1M ? Strašně mě to zajímá, protože ani mě, ani mému kamarádovi, co farmíme act 1 denně nic takového nepadlo. Max věc za cca 0,5M a to ještě můžme být rádi, když se to prodá
9/10 Sem se po case zase rozbrecel.
Jestli udělám 12týho zkoušku z ekonomie, budu schopnej prodávat i tepláky na diablo aukci za 100k.. super motivačka do učení
- JamieChris
- Gorebelly
- BattleTag:JamieChris#2321
jsem rád, že jsem pobavil, čekal sem nepochopenou uraženost :* brečim tu u některých příspěvků denně, většinou bohužel spíš takovej ten lítostivej pláč .. lepší by bylo trochu míň to řešit a hrát číst že "kamarádi farmí denně a nic jim nepadá" určitě každýho chytne za srdíčko : ))) <3
- Still-Alive
- Doom Knight
- BattleTag:StillAlive#2220
jamieChris: Taky denně farmín na zahradě, aby mi něco vyrostlo a ono furt nic..
- LizardWizard
- Wraith
- BattleTag:Papin#2195
ja nechapu ze se s timhle nervujete... ta hra je o tom si to uzit ne? ne mit nejlepsi gear za tyden...
Kdyz nemas equip, tak si uzijes maximalne behani pro corpsu ;-)LizardWizard píše:ja nechapu ze se s timhle nervujete... ta hra je o tom si to uzit ne? ne mit nejlepsi gear za tyden...
AlterEgo píše:Kdyz nemas equip, tak si uzijes maximalne behani pro corpsu ;-)LizardWizard píše:ja nechapu ze se s timhle nervujete... ta hra je o tom si to uzit ne? ne mit nejlepsi gear za tyden...
nová taktika pro inferno barba, jmenuje se běhej nebo umřeš
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 ... umres_.htm
Ty bláho , já jsem zvědavý kolikrát se tady to video ještě objeví ... už to tady je nejmíň 6x ...
-
- Zhar the Mad
- BattleTag:Reptile#2445
tak ako to chcete vsetko predavat za 1 milion? nezabudajte, ze 85% ludi je stale na normal obtiaznosti, takze veselo kupia aj pre vas brak so 100 DPS za nejakych 80 000 coinov. Podla informacii je len 2% ludi na inferne, takze pozor!
80 000 coinov na normal ani nenazbieras ...
-
- Fallen Shaman
- BattleTag:BurrZoust#2804
Asi jsi nečetl oficiální info od Blizzu podrobně, protože po víkendu, co oznámili oněch 2%, to upravili na téměř 20% Ani bych se nedivil.ReptileSVK píše:tak ako to chcete vsetko predavat za 1 milion? nezabudajte, ze 85% ludi je stale na normal obtiaznosti, takze veselo kupia aj pre vas brak so 100 DPS za nejakych 80 000 coinov. Podla informacii je len 2% ludi na inferne, takze pozor!
Kdo měl prostě čas na hraní, tak dojel na inferno. Je to easy a v podstatě ztráta času do startu na inferno
My BNet profile
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
SC - all classes deleted ... SC is nonsense
HC - all classes +60lvl
... HC inferno Diablo is dead ... 1.0.4
-
- Zhar the Mad
hmm no to uz dost, predpokladam ze vacsina z juznej koreii, ale aj tak 80% ludi su stale potencionalni kupci haraburd do 100 000 coinov.burrzoust píše:Asi jsi nečetl oficiální info od Blizzu podrobně, protože po víkendu, co oznámili oněch 2%, to upravili na téměř 20% Ani bych se nedivil.ReptileSVK píše:tak ako to chcete vsetko predavat za 1 milion? nezabudajte, ze 85% ludi je stale na normal obtiaznosti, takze veselo kupia aj pre vas brak so 100 DPS za nejakych 80 000 coinov. Podla informacii je len 2% ludi na inferne, takze pozor!
Kdo měl prostě čas na hraní, tak dojel na inferno. Je to easy a v podstatě ztráta času do startu na inferno
a co blizzard nejako upravil padanie dobrych veci po tyzdni? som to nejako nezachytil, pretoze tie ceny cez 1M na AH mi pridu totalne premrknute. ved jeden milion nahrabes az po tyzdni hrania s NV na 5tke!
Já nevím jak ty ale já jsem např včera prodal , ramena za 800k a fisty pro monka za 750k a opasek za 1,3m a pak k tomu nějaký bordel . Jen za včerejšek jsem + 3 míče , chce to jen vědět který předmět má tu hodnotu a po čem je největší poptávka ... takže zase takový problém v tom nevidím
-
- Zhar the Mad
ja hram witch doctora a preto nepoznam co je dolezite pre ostatne classy.Ghann píše:Já nevím jak ty ale já jsem např včera prodal , ramena za 800k a fisty pro monka za 750k a opasek za 1,3m a pak k tomu nějaký bordel . Jen za včerejšek jsem + 3 míče , chce to jen vědět který předmět má tu hodnotu a po čem je největší poptávka ... takže zase takový problém v tom nevidím
neviem si predstaviť, že niekto kúpi veci ktoré bude nosiť na normal - hell za 100k (:..čo je pod lvl 60 predávam osobne za 10k max...väčšinou hodne menej...čo je lvl 60 som predal zatiaľ za cca 20k približne ... pravda je źe uber item, ktorý predám za 1m mi ešte asi nepadol (:...
Keď som predával niečo za viac tak sa mi to po 3 dňoch vrátilo do stashu
zatim se mi jevi nejlepsi farm na infernu goblini v actu 1, 2, 4, pak truhly v a 3 a weapon recky v a 4 .. to vse s MF 200+, weapon racky se daj i s mf 230 + protoze nepotrebujete nic zabit
Klan: Masters of Darkness CZaSK
Profil: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Anarkicz-2923/
to jsi hodne pod cenou chlape. Musis vyuzivat AH a divat se na podobny veci s dulezityma statama jak to ma +100 dex, str, int, k tomu vitalitu a MF nebo all res tak to proboha za 20k neprodavejPeeDee píše:neviem si predstaviť, že niekto kúpi veci ktoré bude nosiť na normal - hell za 100k (:..čo je pod lvl 60 predávam osobne za 10k max...väčšinou hodne menej...čo je lvl 60 som predal zatiaľ za cca 20k približne ... pravda je źe uber item, ktorý predám za 1m mi ešte asi nepadol (:...
ja prodal uz kolem 300 veci vetsinou tak 100 k - 500 k
prodal jsem i kousky za 7 mega, 3 mega atd.
takze lidi studujte AH a neprodavejte pod cenou protoze jini vam to koupi a prodaj obratem za mnohem vic !
Klan: Masters of Darkness CZaSK