Loot (odměna/předměty) porovnání v D2 vs. D3
@Thulle to si nemyslim.
Achievements: 7400 (92%)
Re: Loot (odměna/předměty) porovnání v D2 vs. D3
spiderer: to je sice hezký co píšeš, ale většinu gearu co mam na sobě tak s tim sem zabil diabla na infernu 9.června (mohl sem do toho dát tak max 15m v tu dobu), od tý doby sem vyměnil ramena, offhand a zbraň a to je za tři měsíce celkem intenzivního hraní dost málo, navíc zbraň je vycraftěná (to když si u mě Trackthor craftil 50wandek) a offhand sem si musel koupit ze zoufalosti před třemi dny abych z toho nezešílel a aspoň malinko se posunul. 100-500M sem v ah neutratil ani ve snu, kde bych je sebral když suvereně nejlepší prodej sem měl nějaký rare kalhoty za 15m někdy v červenci viz.-viewtopic.php?f=46&t=5964, prostě drop je hodně špatnej a to, že je provázanej s ah je hnus když je na ah tisíce legendárek za stamiliony který nikdo nekoupí, pak mi taková má padnout. Na infernu mam tak odhadem 20k elit dole a nafarmeno 700h, je to málo na aspoň jeden opravdu cool item? Chodil sem minimálně 100h s full mf DH, nic. I s wizem sem strašně dlouho přehazoval equip na mf před killem elit a nic tak nevim co sem dělal špatně, prostě to nepadá, aspoň mně ne.
Mr_Perfect: Ještě se vyjádřím k HC, jo HC je super, neskutečně mě to bavilo oproti sc, ale kvalita mího internetu neni valná a abych zase chcípnul na DC po 120h hraní nemám nervy, bohužel, jinak by to alternativa byla dobrá.
Teď sem viděl chvíli gameplay TL2 a padly tam 2 setovky během půl hoďky hned na začátku hry, už se to těšim až budu mit konečně radost z dropu, skládání vlastnoručně droplejch setů, rozdělování statů a skill bodů atd.(takovej návrat k D2 v komixový grafice) TL2 je teď pro mě mnohem lákavější, už sem z D3 frustrovanej dost.
Mr_Perfect: Ještě se vyjádřím k HC, jo HC je super, neskutečně mě to bavilo oproti sc, ale kvalita mího internetu neni valná a abych zase chcípnul na DC po 120h hraní nemám nervy, bohužel, jinak by to alternativa byla dobrá.
Teď sem viděl chvíli gameplay TL2 a padly tam 2 setovky během půl hoďky hned na začátku hry, už se to těšim až budu mit konečně radost z dropu, skládání vlastnoručně droplejch setů, rozdělování statů a skill bodů atd.(takovej návrat k D2 v komixový grafice) TL2 je teď pro mě mnohem lákavější, už sem z D3 frustrovanej dost.
mě nevadí že padaj srajdy, aspoň se těšim na ty lepší itemy o to víc
v d3 je největší problém ten, že se všechno točí okolo weapon damage a primárním statu
v d3 je největší problém ten, že se všechno točí okolo weapon damage a primárním statu
Jenze to podstatne co se tyka lootu tam bylo vyresene, coz je itemizace. Rozdeleni affixu na pre a suffixy coz v D3 vubec neni. Ja chapu, ze ten vyvojarsky tym co dela D3 mel potrebu udelat v D3 neco noveho v tom systemu hry, ale mohli nad tim trosku premyslet a dat smysl vsem affixum, ktere ta hra nabizi.Rakiii píše:@ v0kurka - to mi přijde spíše jako pozitivum. Pro prodejce určitě. To co by na sc nikdo nesebral , může mít na HC pořád slušnou cenu.
D3 je zatím stále v "beta" verzi ... ale ani původní diablo 2 nebylo kdovíco .. spousta věcí (zásadních) přišla až s datadiskem.
- kowalski
- Quill Rat
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Kowalski#2277
- Kontaktovat uživatele:
Blizzard jeste snad nevyrobil nic, co by nebylo high-end. Cili pokud hraci hru (D3) miluji a zaroven zatracuji (coz mi pripada po precteni tohoto threadu), tak jsou to predpoklady pro jednu z nejhranejsich (nejpopularnesich) her.
no on není až takovej problém v dropu jako spíš zaměření na ten main stat a weapon damage, proto 99% itemů se dá zahodit jen na základě špatně narollovaných vlastností dvou, tří nejdůležitějších věcí, tohle beru jako největší problém v dropu
osobně si myslím, že d3 bude pecka, akorát až za nějakej čas, což podstatná část hráčů nemůže akceptovat, protože chtějí hrát hru hned
e: quetak: to že padnou dvě setovky za půl hodiny bych bral jako mínus
osobně si myslím, že d3 bude pecka, akorát až za nějakej čas, což podstatná část hráčů nemůže akceptovat, protože chtějí hrát hru hned
e: quetak: to že padnou dvě setovky za půl hodiny bych bral jako mínus
TrackThor: No sem zvědavej co s dropem blizz vymyslí, tak jak je to teď už to hrát nebudu, poďvám se akorát vždycky po patchy co se stalo a pokud se drop nezlepší hrát jako do teď nezačnu. Všechno ostatní se mi na D3 líbí, ale drop je pro mě tak zásadní část u takovýhle hry, že se přes tohle nepřenesu.
To mě taky nevadí, že padaj crapy nemůže bejt každej item super, ale musej padat i ty dobrý itemy, který (mně) nepadaj. S touhle vidinou sem hrál poslední 3 měsíce, že něco z čeho se posadim na zadek padne, přece musí...a nepadlo.TrackThor píše:mě nevadí že padaj srajdy, aspoň se těšim na ty lepší itemy o to víc
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Tak to asi každý hrajeme jiné hc Výbavu pořizuji řádově mnohem levněji, než tomu bylo na SC + na rozdíl od SC se tu dají prodat i ne-top itemy, což na SC je už prakticky nemožné v současné situaci...v0kurka píše:"vymysleli" ho tak, aby dobře kooperoval s AH. nebo jinak řečeno, nutil k používání AH. to se děje. takže jim to vlastně "funguje".Aragorn píše:Jo, pod tohle se muzu podepsat na 105 % a jen pokracovat v krouceni hlavou, jak ten loot/itemization system vlastne vubec mysleli, ze jim bude v D3 fungovat..
to je bohužel iluze, kterou jsem ještě donedávna žil. říkal jsem si, jak tam bude ten trh lepší a nakoupím si relativně levně lepší věci. pak jsem strávil pár hodin na aukci a sice jsem nakoupil relativně lacino relativně dobrý věci, ale stálo mě to velký úsilí, ale především jsem byl v šoku, když jsem si některé kousky porovnával se SC AH. jasně, HC trh je menší, ale nejen nabídka, taky poptávka, takže mi přijde dost divný, když na HC AH stojí některý itemy několikrát víc jak na SC.Mr_Perfect píše:Jednoduchá rada - pojďte hrát HC Tam AH není tak podělán jako na SC a navíc tam vůbec není to zlo v podobě RMAH...
konkrétně jsem přes jeden den zkoumal cenu bracerů. hledal jsem vit str ar. na SC za 100-200k bylo spoustu dost použitelnejch s pěknejma statama. obdobný na HC? žádný pod 500k, jen málo pod milion a v obou případech s podstatně horšíma statama jak na SC AH. nakonec jsem koupil jedny bracery na HC za 200k, ale čekal jsem fakt dlouho a na SC se lepší prodávaly za 100k. takže asi tolik k nezkaženýmu HC AH.
- Mr_Perfect
- Gorebelly
- BattleTag:LordDeZhul #2115
Taky jsem to skenoval, když mně se prostě nelíbí ta grafika - na můj vkus až moc komiksová. Já osobně jsem zvědavej na Lineage Eternal - pokud ta hra naplní alespoň 50% mého očekávání, tak u mě bude mít D3 vážnou konkurenciQuetak píše: Teď sem viděl chvíli gameplay TL2 a padly tam 2 setovky během půl hoďky hned na začátku hry, už se to těšim až budu mit konečně radost z dropu, skládání vlastnoručně droplejch setů, rozdělování statů a skill bodů atd.(takovej návrat k D2 v komixový grafice) TL2 je teď pro mě mnohem lákavější, už sem z D3 frustrovanej dost.
Já kdybych hry hrál kvůli grafice tak sem ještě loni nehrál D2 Ale proti gustu žádný dišputátMr_Perfect píše: Taky jsem to skenoval, když mně se prostě nelíbí ta grafika - na můj vkus až moc komiksová. Já osobně jsem zvědavej na Lineage Eternal - pokud ta hra naplní alespoň 50% mého očekávání, tak u mě bude mít D3 vážnou konkurenci
já osobně torchlight jako konkurenci ani neberu, pro mě to je spíš taková arkáda na jedno projití:D
Grafika je pro mě druhořadá, nej je samozřejmě hratelnost... kdyby mi totiž šlo o grafiku, tak bych nyní místo D2 hrál D3Quetak píše: Já kdybych hry hrál kvůli grafice tak sem ještě loni nehrál D2 Ale proti gustu žádný dišputát
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Quetak - asi ma kazdy jiny stesti ja farmim cca 150 hod, padly me 2 lege v hodnote 100M, zvlast pred patchem nekolik zbrani za 5-25M a pak samozrejme par dalsich veci, ktere balance vylepsi, navic obcas na AH koupim cast gearu, ktery 14 dni nosim a pak jde do sveta protoze potrebuju lepsi - treba 14 dni zpet jsem za 20M koupil prima amulet se STR, VIT, %life, CC a MF38% a predevcirem ho vymenil za jinej a tenhle behem asi 3 min na AH prodal za 50M (a mohl jsem jit evidentne mnohem vys). Diky tomu ze me hra bavi, tak vydelane goldy jdou zpet do gearu a tak se account balance meni v rozmezi 5M - 120M behem nekolika hodin
Prijde mi, ze pred patchem bylo mnohem snazsi prodat rare predmety, predevsim zbrane se socketem a nejakymi staty s DPS 800-900 sly na AH na dracku za 10-20M, ted to nikdo nekoupi za 2M, ale tak je to vyvoj a to k tomu asi patri, co se tyce kousku armoru, prstenu atp, ty vyrazne cenu neztratily, obcas mi prijde ze spis naopak. Kazdopadne cely drop zavisi i od stylu farmeni a pripraveni si sanci na efektivni zisk. Mam zname, kteri treba A2 chodi vsude a cekaji kde na nekoho narazi a zabere jim hodne casu hledani mobu, nekteri sbiraji vsechno co vypadne a neustale chodi do mesta prodavat itemy za 400g, identifikovat odpad pro lvl 52 atd. Ja chodil cca 50h vault s velkym MF, stylem vybit max za 10 min, znova, znova, znova a ty predmety jsem si tam nasel, sbiral jsem pouze 61+ = mesto bylo aktualni cca po 3-4 celych vaultech. V A1 jsem chodil weeping hollow po krypty a i tam mi padnul Skull Grasp v hodnote 100M a par zbrani za 10M+, ted uz na MF kaslu a na pohodu chodim s lidma z fora A3, obcas A4 pro zabavu - nikam se nezenu a cekam az mi zase neco za 100M padne at uz pro me a nebo pro AH a pak si najdu neco co me posune..
Chapu, ze tak jak to bavi me to nemusi bavit kazdeho, na druhou stranu pokud vas to tak strasne stve a nebavi, tak moc netusim, proc to vlastne hrajete??? Kdybych mel duvod psat jen jak cely D3 stoji za vylizp*del a jak me nebavi, tak uzbych ho nehral a delal bych neco jinyho
Prijde mi, ze pred patchem bylo mnohem snazsi prodat rare predmety, predevsim zbrane se socketem a nejakymi staty s DPS 800-900 sly na AH na dracku za 10-20M, ted to nikdo nekoupi za 2M, ale tak je to vyvoj a to k tomu asi patri, co se tyce kousku armoru, prstenu atp, ty vyrazne cenu neztratily, obcas mi prijde ze spis naopak. Kazdopadne cely drop zavisi i od stylu farmeni a pripraveni si sanci na efektivni zisk. Mam zname, kteri treba A2 chodi vsude a cekaji kde na nekoho narazi a zabere jim hodne casu hledani mobu, nekteri sbiraji vsechno co vypadne a neustale chodi do mesta prodavat itemy za 400g, identifikovat odpad pro lvl 52 atd. Ja chodil cca 50h vault s velkym MF, stylem vybit max za 10 min, znova, znova, znova a ty predmety jsem si tam nasel, sbiral jsem pouze 61+ = mesto bylo aktualni cca po 3-4 celych vaultech. V A1 jsem chodil weeping hollow po krypty a i tam mi padnul Skull Grasp v hodnote 100M a par zbrani za 10M+, ted uz na MF kaslu a na pohodu chodim s lidma z fora A3, obcas A4 pro zabavu - nikam se nezenu a cekam az mi zase neco za 100M padne at uz pro me a nebo pro AH a pak si najdu neco co me posune..
Chapu, ze tak jak to bavi me to nemusi bavit kazdeho, na druhou stranu pokud vas to tak strasne stve a nebavi, tak moc netusim, proc to vlastne hrajete??? Kdybych mel duvod psat jen jak cely D3 stoji za vylizp*del a jak me nebavi, tak uzbych ho nehral a delal bych neco jinyho
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
Armory: http://eu.battle.net/d3/en/profile/spiderer-1213/
DiabloProgress: http://www.diabloprogress.com/hero/spid ... r/27001068
spiderer: No vidíš to, farmíš 5x menší dobu než já a máš mnohonásobně lepší drop, ikdyby si farmi 5x efektivnějc než já tak bysme měli mít podobnou kvalitu dropu a tak to není. VoA sem chodil tak 14dní v kuse celej večer s full mf DH a nic Mít dropy jako ty tak si nestěžuju Z tvýho pohledu chápu, že je to ok, protože dropnout za 150h dva itemy každej za 100M je pro mě jako sen, kterej snim od 15.5.
Ten pohár přetekl až teď, včera už sem to zapl akorát abych se poďval na ah a něco jinýho jdu dělat dnes od půlnoci - TL2 btw nepíšu, že celý D3 stojí za ***, ale jen odměna v podobě dropu-odměna za hraní je u mě neúměrná snaze.Kdybych mel duvod psat jen jak cely D3 stoji za vylizp*del a jak me nebavi, tak uzbych ho nehral a delal bych neco jinyho
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
S tim TL2 se k tobe pridam.:-)Quetak píše:spiderer: No vidíš to, farmíš 5x menší dobu než já a máš mnohonásobně lepší drop, ikdyby si farmi 5x efektivnějc než já tak bysme měli mít podobnou kvalitu dropu a tak to není. VoA sem chodil tak 14dní v kuse celej večer s full mf DH a nic Mít dropy jako ty tak si nestěžuju Z tvýho pohledu chápu, že je to ok, protože dropnout za 150h dva itemy každej za 100M je pro mě jako sen, kterej snim od 15.5.
Ten pohár přetekl až teď, včera už sem to zapl akorát abych se poďval na ah a něco jinýho jdu dělat dnes od půlnoci - TL2 btw nepíšu, že celý D3 stojí za ***, ale jen odměna v podobě dropu-odměna za hraní je u mě neúměrná snaze.Kdybych mel duvod psat jen jak cely D3 stoji za vylizp*del a jak me nebavi, tak uzbych ho nehral a delal bych neco jinyho
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Dotazy směřujte buď do PM, nebo na kuki10@diablofans.cz
Profil zde!
Expendables stream!
- Peckoslav
- Minion of Destruction
- BattleTag:Peckoslav#2167
@Kuki10: dej pokoj s TL2, máme jinou práci ne?!
- Kuki10
- Globální moderátor
- BattleTag:Kuki#2122
To jo, ale stejme o pulnoci hraju vetsinou sam.:-DPeckoslav píše:@Kuki10: dej pokoj s TL2, máme jinou práci ne?!
Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2
Best HC parta 4ever "The Expendables"
Profil zde!
Expendables stream!
Profil zde!
Expendables stream!
-
- The Butcher
- BattleTag:spiderer#1213
Quetak - no, abych te uklidnil - prvnich cca 150 hodin hrani za Wize a DH jsem vubec netusil, ze je dobre resit neco jineho nez main stat, VIT a allres a vsechny predmety s CD, CC a AS prodaval vendorovi - tam by mozna taky nejaky goldy byly Na to jsem pak prisel az u barbara, ze ty crity se hodi.. Ze zacatku jsem mel celkem problem se v AH zorientovat, pochopit jak funguje a co lidi chteji a nakupuji, ale kdyz jsem tomu nejaky cas venoval (rekl bych ze na AH jsem uz tam min 10% casu stravil), tak jsem ty poznatky zacal vyuzivat v praxi a od te doby se mi dari, nemam problem s goldy ani s equipem, ktery i kdyz neni top, tak je rekl bych nadstandardni. No a to co me na te hre bavi je to, ze i ted mam porad kam ten equip posunout, at uz dropem a nebo businessem na AH. Treba vcera jsem koupil z prodeje source (ktery tady nikdo nechtel a kazdy rikal ze ma hodnotu max 50M a prodal se za 100) novou Tyraels chestku, ktera mi parametrove dala slusny boost a donutila me opet hledat kalhoty, protoze mi tam zase chybela VIT.. A takhle je to porad, skoro kazdy den si najdu neco cose muze vymenit a boostne me to. Drop me tak nejak udrzuje nad vodou, protoze kdybych ted mel na to abych poskladal komplet novej IK set, koupil jeste lepsi Echoing Fury (coz uz lehky nebude) a k tomu sehnal jeste neco malo, tak pro me hra skonci protoze se nebude kam dal posunout Ale zatim se drzim pri zemi a tak to jde
HC THE EXPENDABLES: KILLER 60 (100)
- vincdrago
- Fallen Shaman
- BattleTag:vincdrago#1334
souhlasim se spidererem ,dokud nebude úplně top luxusní equip tak je o motivaci hrát postaráno