Expired bug?? Neviditelná aukce
Zkuste ten item poškodit, jak se tu píše. Mě to zabralo. Měl sem taky legendárku na AH brutálně pod cenou a neprodala se/nebyla videt. Zkusil sem ji poškodit a dát na AH o 10m dráž a prodala se do hodiny
Re: Expired bug?? Neviditelná aukce
Aukce fakt poslední dobou nějak hapruje - expired věci, zobrazují se jen tři itemy na stránce (přitom jsou tam další stránky) atd.
Jinak 25.11. večer jsem koupil pod cenou Lacuni za 20M (nějaký blázen ) a obratem je prodal za 40M a v aukci jsem je při vyhledávání viděl, ovšem své osatní itemy jsem nezkoumal a taky se mi poslední dny věci moc neprodávaly ač jsem pořád zlevňoval, už asi tuším proč
Jinak 25.11. večer jsem koupil pod cenou Lacuni za 20M (nějaký blázen ) a obratem je prodal za 40M a v aukci jsem je při vyhledávání viděl, ovšem své osatní itemy jsem nezkoumal a taky se mi poslední dny věci moc neprodávaly ač jsem pořád zlevňoval, už asi tuším proč
Me se prave naopak prodaly legendy ihned.Az sem si rikal, jestli sem diky expired vecem v AH nedal moc nizkou cenu :/
Já se docela divím, že to lidi až tak neřeší, třeba mě to odradilo docela od hraní, když je skoro nefunkční AH ..
To je tim, ze vetsina lidi o tom ani nevi, ze je to takhle zasekane... Mne to docela i odrazuje, protoze kdyz farmim itemy, pak je taky chci co nejdriv prodat abych mel goldy a mohl vylepsovat gear... Ale s timhle bugem si muzu ty itemy leda tak schovavat a cekat. Ale az se to potom opravi, tak najednou AH bude plnej itemu ktery predtim nebyly videt a cena pujde dolu...nothing píše:Já se docela divím, že to lidi až tak neřeší, třeba mě to odradilo docela od hraní, když je skoro nefunkční AH ..
A ja furt že nemůžu prodat vila wardy. Šel jsem s cenou z 20M až na 8M a furt nic.večer na to musím kouknout a zkusit to opotřebení
no u mna to zabralo, stacilo trochu poskodit IK belt a po nahodeni na aukciu zmizol za 5 minut... otazne skor je, co s itemamy ktore nemozem equipnut na barbara a poskodit... jedine vytvorit kvoli tomu napr monka?
Tak uz je to opravene, a hromada lidi se bouri. A opravnene. Pokud si proctete:
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 602?page=1
zjistite, ze blizzard o tomto bugu vedel v podstate od pocatku, a krom toho, ze to neopravili az doted, tak udelali to, ze to nikde nenapsali. Nikde o tom neni ani zminka, na login screenu to nebylo, na strankach taky ne. Byl k tomu akorat jeden topic na forech.
Vetsina lidi, kdyz se jejich aukce neprodaji, tak proste postnou stejny item za nizsi cenu. Ale diky tomu bugu nebylo hromadu itemu vubec videt, takze cena "viditelnych" itemu sla behem tydne nahoru, zatimco cena tech "neviditelnych" padala dolu. Tedka po patchi se vsechny itemy zviditelnily a najednou bylo na AH hromada super levnych veci ( ja jsem bohuzel nebyl v tu chvili online ).
Tento bug ma tedy dvoji negativni dopad. Lidi, kterym jejich aukce fungovali se napakovali, kvuli zvysenym cenam a lidi, kteri byli online hned po spusteni patche nakoupili super levne. Proste kdo mel kliku, tak se napakoval.
A co na to blizzard?
Ticho po pesine, nikde ani slovo, nikde nic, zadna zminka. Proste doufaji, ze kdyz se o tom nebude psat, tak se na to zapomene, snazi se to jednoduse proste zamest pod koberec. Ono kdyz se to tak vezme, tak o tomto bugu moc lidi nevedelo, tak blizzard asi doufa, ze se lide o tom ani nedozvi zpetne. Ze si treba budou myslet ze to byla nejake docasna fluktuace nebo vykyv cen na AH. Pak jsou ale ti lidi, kteri o tomto bugu vedeli hned od zacatku, jako napriklad ja, a tito lide jsou zcela popravu poboureni. A to bych rekl, ze poboureni je hodne mirne slovo. Posledni skupina lidi je ta, ktera zacne delat problemy ted, lidi, kteri o bugu nevedeli, ale po patchi jak spadli ceny si toho vsimli a zpetne dohledali cim to bylo zpusobene. Uz jsem zaregistroval nekolik topicu ve kterych si hraci stezuji, ze nakoupili vcera vybaveni za X milionu a dneska je to same vybaveni trikrat levnejsi. Tito lide se popravu citi byt okradeni. Ja osobne si myslim, ze Blizzard na to vubec nebude reagovat a bude se snazit vsechno ututlat jako doposud.
Abych to shrnul, ja osobne jsem zhnusen jejich pristupem k tak zavaznemu problemu, ktery ovlivnil ceny tak razantne. Tenhle pitomy bug zpusobil obrovskou vlnu tsunami a zemetreseni stupne 10 na aukci a blizzard se tvari jako by se vlastne nic nestalo. Misto toho aby okamzite AH zavreli a pockali az se to opravi, tak tyden nechali aukci bezet zabugovanou a nechali lidi undercutovat sami sebe a svoje neviditelne aukce. Takovyto pristup a la "mrtvy brouk" bych cekal u zaku prvniho stupne zakladni skoly a ne u takove spolecnosti jako je Blizzard.
A jestli se tohle provali, tak z toho bude poradna chumelenice a dokazu si predstavit ze media, fansite a i samotni hraci nenechaji na Blizzardu nit suchou.
http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/ ... 602?page=1
zjistite, ze blizzard o tomto bugu vedel v podstate od pocatku, a krom toho, ze to neopravili az doted, tak udelali to, ze to nikde nenapsali. Nikde o tom neni ani zminka, na login screenu to nebylo, na strankach taky ne. Byl k tomu akorat jeden topic na forech.
Vetsina lidi, kdyz se jejich aukce neprodaji, tak proste postnou stejny item za nizsi cenu. Ale diky tomu bugu nebylo hromadu itemu vubec videt, takze cena "viditelnych" itemu sla behem tydne nahoru, zatimco cena tech "neviditelnych" padala dolu. Tedka po patchi se vsechny itemy zviditelnily a najednou bylo na AH hromada super levnych veci ( ja jsem bohuzel nebyl v tu chvili online ).
Tento bug ma tedy dvoji negativni dopad. Lidi, kterym jejich aukce fungovali se napakovali, kvuli zvysenym cenam a lidi, kteri byli online hned po spusteni patche nakoupili super levne. Proste kdo mel kliku, tak se napakoval.
A co na to blizzard?
Ticho po pesine, nikde ani slovo, nikde nic, zadna zminka. Proste doufaji, ze kdyz se o tom nebude psat, tak se na to zapomene, snazi se to jednoduse proste zamest pod koberec. Ono kdyz se to tak vezme, tak o tomto bugu moc lidi nevedelo, tak blizzard asi doufa, ze se lide o tom ani nedozvi zpetne. Ze si treba budou myslet ze to byla nejake docasna fluktuace nebo vykyv cen na AH. Pak jsou ale ti lidi, kteri o tomto bugu vedeli hned od zacatku, jako napriklad ja, a tito lide jsou zcela popravu poboureni. A to bych rekl, ze poboureni je hodne mirne slovo. Posledni skupina lidi je ta, ktera zacne delat problemy ted, lidi, kteri o bugu nevedeli, ale po patchi jak spadli ceny si toho vsimli a zpetne dohledali cim to bylo zpusobene. Uz jsem zaregistroval nekolik topicu ve kterych si hraci stezuji, ze nakoupili vcera vybaveni za X milionu a dneska je to same vybaveni trikrat levnejsi. Tito lide se popravu citi byt okradeni. Ja osobne si myslim, ze Blizzard na to vubec nebude reagovat a bude se snazit vsechno ututlat jako doposud.
Abych to shrnul, ja osobne jsem zhnusen jejich pristupem k tak zavaznemu problemu, ktery ovlivnil ceny tak razantne. Tenhle pitomy bug zpusobil obrovskou vlnu tsunami a zemetreseni stupne 10 na aukci a blizzard se tvari jako by se vlastne nic nestalo. Misto toho aby okamzite AH zavreli a pockali az se to opravi, tak tyden nechali aukci bezet zabugovanou a nechali lidi undercutovat sami sebe a svoje neviditelne aukce. Takovyto pristup a la "mrtvy brouk" bych cekal u zaku prvniho stupne zakladni skoly a ne u takove spolecnosti jako je Blizzard.
A jestli se tohle provali, tak z toho bude poradna chumelenice a dokazu si predstavit ze media, fansite a i samotni hraci nenechaji na Blizzardu nit suchou.
Máš pravdu, ale není to ani zdaleka tak velká AH tsunami, jako při vydávání těch jejich patchů, po kterých nezůstane kámen na kameni, takže bych se až tak nevzrušoval
Já díky tomu bugu koupil Lacuni za 20M a obratem za 40M prodal, tak si nestěžuju Ale bordel to je, to se musí nechat
@Ythiel: Jak je jasné z linku na topic z oficiálního fóra, tak problém začal zhruba před týdnem. Zřejmě to bylo způsobenou nějakým ninja hotfixem, ale na druhou stranu chyba byla relativně rychle odstraněna. Vyjádření blizzardu viz opět tebou vložený link na ofic fórum přišlo zhruba po 2 dnech od prvních reakcí hráčů a prvních postů na podobné téma. Myslím, že reakce v řádu dnů na takto důležité chyby, je pomalá. Ale zase zhruba do týdne bylo vše opraveno, i když o opravě nevyšla v patch notes žádná informace. Takže bych z toho zase nedělal kovbojku, prostě týden byla aukce zabugovaná, je to smutný, omluvili se za pozdní reakci a buďme rádi, že to tak dopadlo...
btw: informace o tomto problému byla vždy mezi nejdůležitějšími (sticky) posty na support fóru, čili bych neřekl, že se snažili něco utajit...
btw: informace o tomto problému byla vždy mezi nejdůležitějšími (sticky) posty na support fóru, čili bych neřekl, že se snažili něco utajit...
Jupí, expired zmizelo , ale po delším zkoumání AH, jsem zjistil, že opět nejsou vidět mé itemy ani po několika minutách/hodinách a ubrat durab. na itemech je zbytečný, protože poničené itemy si teď můžete prostřednictvím AH opravovat zadarmo = dáte tam poničený item a ejhle, rázem má full durab. Tak tomu říkám FIXNUTÍ BUGU !!!
@nothing: no opravili expired, ale aukce občas nejsou vidět pořád....
https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic ... age=14#263
https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic ... age=14#263
Tak upřímně mám taky podezření, že to pořád není OK - např. před měsícem jsem si koupil za 40M ring (CC, CD, AS, int. + vit.), bylo jich tam tehdy docela dost (třebas za vyšší ceny, ale byly). A dnes? Buď nenajdu nic a nebo při snížení statů vylezou dva s cenou 150M+. Nechce se mi věřit, že by to nikomu nepadalo a nebo že by to lidi vykoupili. To samé Lacuni - ty moje současné nejsou nic specielního, ale jak je vyhledám s armorem, nikde nic. Náhoda nebo chyba?
Stále to není OK, bez informací, vyjádření, pokroku .. Prostě Blizzard má víc starostí s WoW a SC ..
- Fru-fru
- The Butcher
- Currenly, I'm playing:Diablo 2: Resurrected
- BattleTag:Frufran#2167
Za mě musím říct, že u mě prodje už funguje. Setové brnko dříve neprodejné i za 1M (2x protočeno), po patchi prodáno za 7M...U mě spokojenost.
@nothing: posílal jsem link na oficiální fórum, asi tak v mým minulým postu....CM říká, že to pořád mají na seznamu věcí, co nejsou vyřešený...jaký jiný vyjádření chcete?
Co třeba, že nějak pokročili? Dát do seznamu věcí, co nefungujou, neznamená, že na tom pracují a že se jim to daří .. Tohle je přesně ono, s čím počítají, že napíšou "dali jsme to na seznam..." .. Ták a teď máme klid :/
:-D jenže seznam různých chyb + wish list má asi tak 200 milionů stránek....ale i tak křídla z SC HotS do HC opravili velmi brzy, expired bug taky, většinou jim to trvá chvíli, v řádech týdnů...pořád je to docela rychlý, vem si, jak vycházely patche v D2